Nem volt csak német óriás meg kossorú az óriások közt! Kiállításról haza fele egy fickó bejött meg nézni az állományt! A végén a vérnyomásom 200 lett! Ebbe az a szörnyű hogy most vagy én vagyok annyira hülye hogy beengedtem a portámra vagy nem ismeri eléggé a Magyar óriást!
Nálam ez ütötte ki a biztosítékot Idézem= Nálam a Magyar óriások mind 7-kg-sok de van amelyik több! (No commmmmmmmmment )
gratulálok! Örülök hogy ott jó idő van!:-)))))))) Itt is van egy anya alatt kicsik, szépek most voltak szombaton 2 hetesek! Szép vastagok! Voltunk ma Dabason a kiállításon..........
Szia! Jó a videó van is benne igazság! Csak tudjátok kik alkotják ezt a csapatot? Jobb nem tudni! Bátyáim is akartak hozzájuk tartozni csak a végén nem arról szólt a dolog amiről kéne!!
62 cm hosszú füle 17.5. A súlyát nem tudtam megmérni de 6 kg körül van. De majd valamikor megmérem azt is ha sikerül megküzdenem vele :) Mivel szabadon van tartva nagyon fürge és izmos, nem kis energia elkapni :D
Kedves Fórumozók! A honlapomon a vendégkönyvbe sok okos ember megint írogatott hazugságokat!!! Így az IP címet az illetékes embernek(Hatóságoknak) el küldtem, és nekem továbbítják a Név-Város-Utca-Házszámot ezeket Ide ki fogom írni!Amennyiben újra nyitok 1 vendégkönyvet és nem állnak le, szüleim a hatóságoknál feljelentést fognak tenni!
Képzeljétek Pestről hoztam ezt a Magyar óriás vasderes bakot, eddigi álláspont szerint akár 1 új vérvonalat is ki tudunk belőle hozni! Hát erre a feladatra nem én születtem! Milyen???