Azonnali kezdéssel bejárónőt keresünk családi házunk takarítására + vasalás, folyamatosan heti 1 alkalom, 8 órás munka, metrótól 10 percre busszal elérhető a helyszín. (200 nm2, 2 felnőtt + 2 gyermek, nincs háziállat)
Takarítást vállalok Budapest egész területén, precíz, megbízható lány személyében!
Vállalok:
-takarítást
-ablakpucolást
-mosást
-vasalást
-igény szerint egyéb ház körüli munkákat
Önállóan, végzem a munkámat, nem kell semmiért külön szólni.
Keressenek bizalommal!
E-mail: takaritobudapest@gmail.com
Dear housewives/future clients who are looking for a cleaning person/cleaning lady in Budapest!
I undertake cleaning jobs all over Budapest! I ensure to keep your house/flat in a clean and hygenic condition, so you can just relax. I also do washing clothes, and ironing.
A Belvarosban vallalok full-time os takaritast, nagy rutinnal, angol nyelvhasznalat mellett is. Koser konyhaismeret van. Referenciak vannak, egyenesen az USA-bol. ....1500 Ft...Kozepkoru, talpraesett holgy vagyok.
Kisgyermekgondozói végzettséggel gyermekfelvigyázást is vállalok és kisgyermekes anyukáknak szívesen besegítenék a napi őrület és káosz felszámolásában :)
Alkalmi nagytakarítást is vállalok igény esetén.
Költözés előtti- utáni nagytakarításban, pakolásban is szívesen segítek, de erre árat látatlanba rossz tapasztalatok miatt nem mondanék (csak egy kicsit maradt festékes a padló...ja végül is kinek mi a kicsit...)
Referenciával, gyakorlattal, munkaadóimtól saját kulccsal rendelkezem, megbízható, gyors és precíz vagyok.
Személyes találkozást részestem előnyben, mert nem mindegy kit engedünk be a lakásunkba és az életünkbe. Kölcsönös szimpátia és bizalom elengedhetetlen.
Budapest XVII-VIII-IX-X-XIII kerületei, Maglód lenne az optimális, de minden megbeszélés tárgya.
Tömeg közlekedem jelenleg még, így másfél-két órás utazásra lévő kerületek biztosan nem jöhetnek szóba.
06 20 532 3009 ezen a számon elérhető vagyok 7:00-20:00 között. További szép napot! Anita
Bejárónőt keresünk takarítási, vasalási feladatokra hosszú távra 11. kerület zöldövezeti részén családi házba. A munkaidő heti 15-20 óra, három napra elosztva (kb. 8.00-13.00-ig). Jelentkezéseket a konin@konin.hu e-mail címre várunk.
Összeszokott, megbízható és becsületes csapatommal vállalunk piperetakarítást, ablakpucolást, időszakos nagytakarítást, felújítás utáni nagytakarítást valamint kisebb kültéri munkákat.Otthonodban vagy cégednél, alkalmi vagy rendszeres magbízással.
A Belvarosban vallalok takaritast, nagy rutinnal, angol nyelvhasznalat mellett is. Koser konyhaismeret van. Referenciak vannak, egyenesen az USA-bol. ....1500 Ft...Kozepkoru, talpraesett holgy vagyok.
Heti rendszerességgel vállalok takarítást és nagytakarítást / 3nap /. Budapest: III. Kerület Óbuda környékén. Pest megye: Pilisvörösvár ,Piliscsaba, körzetében.
Kedves fórumozók! Nemdohanyzo magára és környezetére egyaránt igényes hölgy vagyok.Budapesten és környékén takarítást,blakpucolast,mosást,főzést,vasalást vállalok nagy tapasztallattal.Kérem hívjon bizalommal ha ilyen jellegű munkaerőre lenne szüksége!
Kisebb családi vállalkozásunk takarítást vállal két megbízható, referenciával rendelkező hölgy személyében.
Lakások, családi házak, irodák, rendelők takarításával foglalkozunk. Kisebb helyiségekben ózontisztítást is végzünk. Emellett igény szerint mosást, vasalást is vállalunk.
Ha hirdetésünk felkeltette érdeklődését vagy kérdése lenne várom hívását.
Kisebb családi vállalkozásunk takarítást vállal két megbízható, referenciával rendelkező hölgy személyében.
Lakások, családi házak, irodák, rendelők takarításával foglalkozunk. Kisebb helyiségekben ózontisztítást is végzünk. Emellett igény szerint mosást, vasalást is vállalunk.
Ha hirdetésünk felkeltette érdeklődését vagy kérdése lenne várom hívását.
Krupa Andrásnénak hívnak. Nagy tapasztalattal rendelkező takarító nő vagyok. Már régóta takarítással foglalkozom (nem otthoni persze). Családi házak takarítását, irodaházak takarítását, bármilyen takarítást szívesen vállalok. De vállalok még nagytakarítást, vasalást, mosást, ablaktisztítást, festés utáni nagytakarítást. Fót vonzáskörzetében keresnék állást.
Ha úgy gondolod, hogy szeretnél egy megbízható, vidám csapat tagja lenni, várjuk jelentkezésedet az info@takaritsunk.hu email címen illetve a 06-1/287-80-17-es telefonszámon.
Takarítónőt keresek hosszútávra, XX. kerületi családi házhoz. Hétköznap délelőtti és délutáni időpont is megfelelő. Heti kb. 6 órás időtartamról lenne szó. Jelentkezni a levai.andrea@andio.biz e-mail címen lehet.
Sopron egyik lakótelepének 5. emeletén lakunk párommal és végtelenül nyugodt, barátságos kutyusunkkal. Mindketten nyugdíjasok vagyunk és keresünk lakásunk tisztántartásához alkalmankénti segítséget. Havonta egy alapos takarításra, illetve kéthavonta ablaktisztításra, évente kétszer alapos nagytakarításra gondoltam.
A Belvarosban vallalok takaritast, nagy rutinnal, akar angol nyelvhasznalat mellett is. Koser konyhaismeret van. Referenciak vannak, egyenesen az USA-bol. ....Oraber 1300-1500 Ft...Kozepkoru, talpraesett holgy vagyok.
Munkat csak a keso delutani orakban tudom vallalni, esetleg hetvegen..