Szombaton szükségem lenne minél több segítő kézre a juniorok mérkőzésén pályafestés, lebonyolítás és szurkolás céljából. Mindenki nyugodtan jelenkezhet, hogy ne csak megint az a 6-7 ember legyen jelen, aki mindig segíteni szokott.
Tehát mint ahogy ígértétek mindenkivel a Tatai úton találkozunk szombaton 11 órakor!
Más,
Pacuk "Zsaroló" László unszolására a vasárnapi napon meccsnézést rendezek otthonomban. Akinek kedve van kijönni, várom jelentkezését!
2314 Halásztelek, Csaba u. 1. Kezdés - 19 óra - program seehawks-giants
Hallottam hogy nem láttak semmit a CT-n, de mi előtte is tudtuk hogy nincs agyad. Szerdán én a juniorokkal hancúroztam, 6-8-ig, szülői engedéllyel.Kár volt izgulnod.
Sajnos én csak a következő ilyenre tudok becsatlakozni, mert Győrbe megyek holnap délután, csak késő este érek haza. Szóval legyen még ilyen, és akkor megyek én is :)
Lenne egy kérdésem azokhoz az Urakhoz, akik tegnap este egy kicsit poharaztak. Mi jut eszükbe a következő szavakról: Vodka, Jager, Whiskey, Sör, Jager, Vodka, Whiskey, Sör. Milyen illat és érzés lesz urrá a következők elhangzása esetén: Vodka, Jager, Sör, Whiskey, Pogácsa, Mézeskalács szív? Milyen arcot vágnak a következők hallatán: Vendégkönyv, Esküvői Emlékkönyv, mások fényképezője? Óriási volt a tegnap este. Még ma is igen sokat röhögtem a történteken!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!