Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Tapasztalatok, hibák, vélemény ezekről a gázriasztókról
Kedves Fórumozó, olvasó! Kérjük, hogy személyes adataid védelme érdekében emailcímedet ne hozd nyilvánosságra a fórum topikokban. Címedet nyilvánossá teheted adatlapodon, ahol azok érik el, akiket érdekel. Kéréseiddel mindkettőtök érdekében lehetőleg közvetlen emailben fordulj beszélgetőtársadhoz. Szakmai társak és rajtuk keresztül kiegészítők keresése lehetséges. Kérjük, tartózkodjatok ebben a topicban a kettős felhasználású eszközök átadásának nyilvános közlésétől. Köszönjük!
MUHAHA :) De ha beviszik fegyverboltba esetleg megtalalhato... jobb, mint a semmi, bar esely az nem sok.
"Ill, ha esetleg bűncselekményt követnek el vele és a helyszínen marad" -- ja, pl azzal torik be az ablakot, vagy az aldozatot azzal verik fejbe... masra nem jo... bar egy talalt GRP-t elesre alakitani, aztan azzal buncselekedni, majd helyszinenhagyni... mar mokasabb, de ez is felejtos agyszulemeny....
Annyi eszem van, hogy nem adom le a kiváltott engedélyt, tehát ha bárki is megtalálja, átokként fog rajta ülni a "viselhetetlenség", mert ugye egy stukkerre csak egy engedély lehet.
Ha meg valaki leadja amit nagyon kétlek, a rendőrök megtalálnak majd (ha nem rakják egyszerűen zsebre), hiszen nevemre van regisztrálva.
Préseléssel, hegesztve nincs. Tudtommal lágyvas cső, benne edzett acél akasztó (és szűkítő). De hunserv szaktárs 100%-os infót tud Neked adni, ő ui. már kiszedte... :)))
Többiekhez: az akasztó hogyan van rögzítve a csőben(GRP,GRPK,GBR) ? Be van hegesztve, vagy ki lehet venni? Azért kérdezem mert valahogy meg kellene oldani a szűkítés kitolását...
Szerintem elvileg megvalósítható lenne a dolog(már ha tudsz ilyen csövet csinálni), a 8mm-es patronnak ugyanakkora a gáznyomása, mint a 9-es PAK-nak, tehát elvileg működnie kell....feltéve hogy a hüvelyfenék passzol-e a tűzfalhoz, és belemegy-e a 8mm-es a tárba.
Es meg tiltott gyartasi tevekenyseg, meg lofegyverrel valo visszaeles is kijon belole (hova lett az eles stukker, baratocskam?)
Oruljel, hogy van elesre enegdelyed. Osztan ha mellette nem-halalos onvedelemre akarsz gazriasztot, akkor 20 korul tok jo es megbizhato nemet revolvereket kapsz.
Már régebb óta lelkes olvasója vagyok a fórumnak hasonló témákban, , de eddig még nem regisztráltam.
Most viszont úgy döntöttem, hogy egy kósza gondolatommal megkérdezem a közönséget, hátha tudtok javasolni vagy véleményt mondani.
Sajnos nem engedhetem meg magamnak hogy 49eFt-ért vegyek egy GRP-t. Viszont van énnekem (engedéllyel) egy AP 7,65-ösöm. Mi lenne, ha csinálnék ehhez egy 8mm-es gázos csövet gyengébb rugóval ? Volt itt nemrég szó hogy Németországban Walthereket alakítottak át ilyenre. Ha birtokol valaki ilyesmit, segítsen már, hogyan lenne jó hogy működjön is az öntöltő mechanizmusa ? Mekkora szűkítőfuratot érdemes a töltényűr után készíteni, illetve az akasztó kivitele hogyan néz ki a GRP-ben ? Tényleg csak be van sajtolva kicsit túlméretesen, vagy kereztbe fúrjam is át a csövet hogy még véletlenül se jöjjön ki ? Kakasrugót fel bírná húzni vagy azt is kellene gyengíteni ? Egyáltalán a 8mm-es elég erős ehhez ? Mert ugye azért mégsem 9mm P.A.K... Vagy hülyeségeken gondolkozom ? Ötleteket, véleményeket javaslatokat várok bárkitől !
Vazze` ilyen "kincs" re nem vigyazni... Legjobban azt sajnalom, hogy nem en talaltam meg... Esetleg jelentsd be, hogy elveszejtodott, hatha sorozatszam alapjan meglelodik (valami oreg neni leadja) Megkeresni nem probaltad? (hatha)
Most képzeljétek el annak az arcát, aki megtalálja......mondjuk egy iskolából hazafelé tartó alsótagozatok gyerek - höhö, nézd anyu mit találtam, pittoly höhö - puff puff -
Srácok megtörtént velem a legrosszabb. Múlt hét hétfőn, reggeli munkába menet a motoron elhagytam életem első -alig több mint egy éve vett- GRP-met.
V.szeg nem a tokba csúsztattam sietős öltözés közben, hanem a tok és a pólóm közé.
A rázkódástól kifordulhatott. A motor hangjától + a bukósisakban pedig nem hallottam a koppanást. Kész ennyi.
Na második csalódás, vettem egy másikat. FÉG-ék már nagyon döglődhetnek mert nemhogy a szánban lévő ütőszegfészket (vagy hogy hívják) alakították át, (szerintem leegyszerűsítették), hanem a szán tetején végighúzódó csillogásgátló barázdákat is lespórolták egyszerűen sima, ha a randa köszörülési nyomokat simának lehet nevezni. :-(((