Keresés

Részletes keresés

Zivos Creative Commons License 2009.02.10 0 0 21936
Mondtam, hogy te gyere? Persze az ismeretlent konnyu kritizalni, ez nem ujdonsag. A Taurin vannak hibak, elvegre par ember hobbibol csinalja, nem tobb 100 ember foglalkozik vele. De itt is olvasom, hogy nem megyek raidre, nem fizetek elo, mert a Blizzard ilyen meg olyan, a jatek jatszhatatlan. Es mindezert meg fizettek is, en meg ingyen jatszom. Az ott kialakult tarsasagert fizettek, nem is a WoW -ert. Barmilyen hihetetlen nalunk is jo a tarsasag. Lehet azok is azert hagytak ott, es jatszanak itt, mert jobb az itteni tarsasaguk. Mellesleg 1-2 honapos felfuggesztessel indult a dolog, most mar eszukbe nem jutna visszamenni. De mondok jobbat: A guild oktober vege fele stagnalt, a 10-15 fos kemeny mag nem jutott tovabb, Kara mar fullra takaritva oda-vissza, ezert egy (szinten csoro) 50 -es playa megvette a WoTLK -t, 3 honapos elofizetessel. Aztan december oriasi valtozasok lettek, szerintem mennyit van a 20+k -ert kifizetett szerveren, es mennyit nalunk? Segitsegul: Vagy o vagy en vagyok a raid leader altalaban. DKP -ban jelenleg neki van a legtobb, mert tegnap nagyon kikoltekezett az addigi elso. Elhiszem hogy faj a sok kidobott penz, mikor mas ingyen is jol szorakozik, de ez van.
Előzmény: Chaina (21905)
Zka Creative Commons License 2009.02.10 0 0 21935
Mondjuk ezt nem értem, ennél csak a szalvétagyűjtés olcsóbb hobbi, ha egyáltalán :)
Előzmény: Zivos (21934)
Zivos Creative Commons License 2009.02.10 0 0 21934
Igy van, ezt kozkivanatra mar vagy 1 eve is leirtam. De itt van meg 1x: Soher vagyok, nem telik eredeti WoW -ra.
Előzmény: Törölt nick (21908)
en250 Creative Commons License 2009.02.10 0 0 21933
Próbáld meg ezt lefuttatni, a memóriahibákat nekem mindig kihozta. 3-4 teljes futtatás kell neki, ha nem hoz ki hibát, akkor jó eséllyel nem memóriahiba. http://www.memtest86.com/
Előzmény: RastaLev (21931)
Zka Creative Commons License 2009.02.10 0 0 21932
Gondoltunk egy merészet, Sarth+2 down. Rengeteg reménytelen try után egy majdnem hibátlan kill. Sokan álldogáltak a tűzfalban ahogy elnézem, meg gyakran nem látták emberek a void zónákat a tömegben, de majd javul remélem.
Hogy 3as kill hogy lesz az rejtély még :D
RastaLev Creative Commons License 2009.02.09 0 0 21931
A gép oldalának leszedése nem segített,meg amúgyis egy öklömnyi nagyságú hűtő van benne...normál benne a hőmérséklet...viszont Avast! vírusírtót használok most,régebben csak sima Norton volt fent...esetleg ez okozhat folyamatos lefagyást?
meg bátyám tett fel valami Vista témát...XP csak vista kinézettel...nem tudom ezek a nagyobb progik amik régebben nem voltak rajta
Egyébként most alaplai videókártya van benne...ami az 512-es G force 8 full HD-s...egyik ismerősöm mondta(mellesleg nem igazán ért hozzá)h az alaplapi videókártya szar...nemtudom:S
Meg mielőtt elkezdek játszani minden nagy memória terhelőt fogtam azt feladatkezelővel kilőttem....de ugye az Avastot nem lehet(mert ugye az vírusírtó)...bár erről az írtóról csak jókat hallottam,nemhiszem h wowba ilyen mellékhatások lennének:S...de remélem egyszerűen rátalálok a hibára.

Köszönöm a tippeket,folyamatosan próbálok mindent amit írtok, akinek valami ötlete még van kérem írja le...köszönöm!:)

Üdv!
Előzmény: blue-dragonfly (21930)
blue-dragonfly Creative Commons License 2009.02.09 0 0 21930
Quest Helper addont véletlenül nem használsz? Nekem csinált ilyen tüneteket, már készültem egy kalapáccsal orvosolni a problémát (videókártya + 4GB RAM lett volna az áldozat), amikor valaki javasolta, hogy próbáljak ki más addont. QH leszed és a probléma megoldódott...

üdv

dragonfly
Előzmény: RastaLev (21921)
Lord Sage Creative Commons License 2009.02.09 0 0 21928
osztom a véleményt, a rendszeres fagyások elsődleges oka memória modul hiba vagy valamelyik periféria túlmelegedése. Hőmérséklet milyen a gépházban? Próbáld meg leszedni a gép oldalát, úgy mi a helyzet? Memóriánál lehet még megnézni másik memória slotot az alaplapon, vagy kivenni a fél gigás modult, az 1 gigás magában mit csinál (512-essel azért nem nagyon fogsz wowot próbálni, de pl. egy 3dmark-ot meg lehet próbálni futtatni, az is valszeg ugyanígy fogja megadni magát, ha rossz valami)
Előzmény: uncas (21927)
uncas Creative Commons License 2009.02.09 0 0 21927
Félreértetted amit írtam. Én első körben arra gyanakodnék hogy valamelyik memóriamodul hibás.
Előzmény: RastaLev (21925)
Törölt nick Creative Commons License 2009.02.09 0 0 21926
2006-ban az en gepemben is fel giga ram volt....Wowot 2 Gb alatt nem is erdemes mar elkezdeni.
Előzmény: RastaLev (21925)
RastaLev Creative Commons License 2009.02.09 0 0 21925
Háát...nemtudom,mondom régebben negyed ilyen jó gépünk volt és akkor lazán elfutott a wow,semmi befagyás.Szerintem egy ilyen "régi" játéknak azért egy ilyen gépen illene úgy elfutni h ne faggyon le annyira h csak egy reset segít rajta...:S.Mellesleg a WoW újratelepítést még nem próbáltam,de azért enyni peccsel nem is szeretném megpróbálni,2006-ban játszottam vele utoljára.Úgy meg lepődtem h 2 nap után végre minden peccset feltett és tudtam vele zúzni,aztán erre befagy...nagyon ideges lettem:D.Mind1 azért köszi mindenkinek!

Üdv!
Előzmény: uncas (21923)
Evil of Malahide Creative Commons License 2009.02.09 0 0 21924

lol most nezem nem is vista alol jatszol :)))

akkor nincs otletem, bocs

Előzmény: Evil of Malahide (21922)
uncas Creative Commons License 2009.02.09 0 0 21923
Szerintem semmi köze az operációs rendszerhez. Én inkább memóriaproblémára tippelnék.
Evil of Malahide Creative Commons License 2009.02.09 0 0 21922

1.5 gig ramot a vista maga is megzabal, en erre tippelnek

nekem is vista alol fut de 4G rammal, ugy mar nincs gond

a regi gepem sokkal gyengebb volt, de XP alol szepen ment a wow, vista sajna nagyon rendszerigenyes

RastaLev Creative Commons License 2009.02.09 0 0 21921
Sziasztok!

Lenne felétek egy kérdésem...remélem tudtok nekem válaszolni...mellesleg kérlek benneteket előre aki tud segíteni "káromkodás mentesen"(azaz ne kódolva szólaljatok meg nekem...pls:) )

Az lenne a gondom/bajom hogy Windows XP SP3-as van perpill a gépemen,és bátyám szerint ezért fagy le folyamatosan a WoW...de olyannira lefagy h a gépen csak a reset gomb segít...Tesóm ugyan ezt észlelte a Medieval Total War 1-nél is...csak neki működött azért a ctr+alt+delete kombó...nekem már ez sem használt,néha egy nap 1x sikerül bejutnom a játékba de kb 40 perc játszás után vagy egy árusnál vagy szimplán játék közbe fogja magát és behal...Bátyám szerint Vista 64 bites segítene a dolgon...na most ebbe kérném a tanácsotokat h milyen rendszer lenne jó a gépre h tudjak élvezetesen Wowozni...

Nem egy szar gépről van itt szó,vagy szar videókártyával benne h ne vinnél el a Wowot mert régebben mikor még régebbi gépünk volt,simán vitte a WoWot...de az újratelepítés sem segítene a dolgon ugyanis 2 hetes a gép,és rajta a rendszer is...

A gép tulajdonságai:AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 4000+2.44 GHz
1,50 GB ram
512-es G Force 8-as Full HD-s kimenetű videókártya

Segítésgetek előre is Köszönöm!

Üdv!
Evil of Malahide Creative Commons License 2009.02.09 0 0 21920

spell detail megvan, koszcsi

most probalok szerezni mèg 2-3 plusz szemet a fejemre h. mindent tudjak kovetni:D

Előzmény: Chaina (21918)
Lord Sage Creative Commons License 2009.02.09 0 0 21919
van még ilyen guild, ahol 50-es a legnagyobb szintű karakter? o.O Mellesleg haver 40-en 800g -vel futott, simán copper barból meg hasonló szarok AH-zásából nemrég, szóval... :) Nyilván nem kezdőről van szó persze, aki a 10g-nek is örül, ha összekéregette a főtéren :)
Előzmény: Evil of Malahide (21914)
Chaina Creative Commons License 2009.02.09 0 0 21918
Bahh.. Sartharion maintankheal egy palával kettecskén. Állunk a sárkány oldalánál, ránk pakolódik egy fissure-t közben a sárkány hátsó vége felőli tűzfal jön, tehát sovány vadmalac vágtában átrongyolunk a sárkány alatt. A következő fissure-be :-) Btw túléltük.

Hihetetlen dolgokat lehet produkálni egyébként, így visszagondolva roppant mókás, csak ott helyben tud hajhullasztó lenni. Egyébkén spell details-t leveszed és gyönyörűen látszik. És ha esetleg dk tank szedi össze a csöpörtyű addokat, így még annak a death and decay-e se zavar be.
Előzmény: Evil of Malahide (21917)
Evil of Malahide Creative Commons License 2009.02.09 0 0 21917

hat telleg nem olyan feltuno mikor majdnem minden voros v voroses abban az instaban

nekem mint melee-nek amugy tokmindegy mert ugye bennt allok a tomegben egy kupacban a tobbi meleevel, petekkel, igyis-ugyis piszkosul kell figyelni mert maguk a karik takarjak ki

eddig a legjobb teljesitmenyem az volt mikor rossz fele indultam a hullamnal, az megdobott : bele egy fissure-be..ezt csinaljatok utanam pupakok :))))

Előzmény: Chaina (21915)
Chaina Creative Commons License 2009.02.09 0 0 21916
Nem tudom, iszonyat régen voltam elsőkarakteres lvl 50 :-) És vanillában még nem úgy jött a pénz mint most.
Előzmény: Evil of Malahide (21914)
Chaina Creative Commons License 2009.02.09 0 0 21915
lol a 3.0.9-ből :

Dungeons and Raids

The Obsidian Sanctum

* Changed the color of the fissure in the Obsidian Sanctum to be more visually distinct.

kövi patchben kiveszik? :-S
Evil of Malahide Creative Commons License 2009.02.09 0 0 21914

ez is alt, igy most mar a "dedicated" bank altom mellett lett egy tartalek is, ez a kari JC/enchanter ugyhogy meg is birja a plusz tabokat siman

amugy egy elso karakteres lvl50esnek honnan lenne mar 1k goldja?

hehe ezt te is tudod h eros volt xD

Előzmény: Lord Sage (21913)
Lord Sage Creative Commons License 2009.02.09 0 0 21913
hát egy embernél is kevés az 1K gold, nem? :) De ingyen tabnak jó lehet neked :) Mondjuk én csak altokkal nyomom a bankot és azt se telítem be
Előzmény: Evil of Malahide (21910)
Chaina Creative Commons License 2009.02.09 0 0 21912
Gyorsan telemegy minden vacakkal :-)
Előzmény: Evil of Malahide (21910)
Zka Creative Commons License 2009.02.09 0 0 21911
Ááá, ha 14 lenne, olyanokat írna hogy "ien oan vok mien" :D És mi kaparnánk a falat :D
Előzmény: Törölt nick (21908)
Evil of Malahide Creative Commons License 2009.02.09 0 0 21910

nem hat, 50-60 koruliek kis guildje volt, ahhoz kepest sztem nem is rossz az 1k amit ellopott a foszer

mindegy most mar az enyem, mar vettem is bele 2 plusz tabot, tobbet nem is fogok, igy mar van 7 tabom a 2 guildben az csak eleg vmire? :D

Előzmény: Lord Sage (21909)
Lord Sage Creative Commons License 2009.02.09 0 0 21909
hát azért az a guildbank, ahol 1K goldot elrabolnak, nem lehet valami nagy guild :)
Előzmény: Evil of Malahide (21906)
Törölt nick Creative Commons License 2009.02.09 0 0 21908
nem soher, csak 14 eves, es apuci nem ad havi 1K-nal tobb zsebpenzt, igy abba mar nem fer bele a rendes wow.
Előzmény: Deashi Barai (21907)
Deashi Barai Creative Commons License 2009.02.09 0 0 21907

Sóher vagy barátom. Sok sikert Akamához ^^

Előzmény: Zivos (21903)
Evil of Malahide Creative Commons License 2009.02.09 0 0 21906

szevasztok, nekem volt egy erdekes sztorim a hetvegen:

trade chatin ember kerdezgeti hogy lehet olyan karit torolni aki GM

mar van egy bankcelu guildem, de pont a guildnelkuli samanomon voltam, gondoltam mèg egy sose art

/w az emberre, mondom neki 100G-ert megveszem a guildet

azonnal meg is hivott, nekem kellett elmagyarazni hogyan csinaljon belolem GM-et, nagy nehezen sikerult, akkor ö el is koszon,penzt nem fogad el (itt kezdett gyanus lenni:D) merthogy torli a karit ..

na erre elkezdem kirugdosni a tagokat, hat latom am nemelyik 1-2 oraja volt online?!

benezek gbankba, money log, hat mit latok?

az ember aki az elobb atadta a guildet, elotte 10 perccel azert mèg kivett majd 1k goldot LOL

valszeg ezert volt neki olyan surgos torolni a karit mehehe

szegeny tobbi pacek gondolom most azon topreng mivel is erdemelte ki a /gkicket..

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!