World of Warcraft rajongók fóruma. Mesélj, kérdezz bátran, minden elfér ami Azeroth világával kapcsolatos. DE Tört szerverekről ne itt keress infót! Itt mindenki az eredetivel játszik és nem fog segíteni!
Mondtam, hogy te gyere? Persze az ismeretlent konnyu kritizalni, ez nem ujdonsag. A Taurin vannak hibak, elvegre par ember hobbibol csinalja, nem tobb 100 ember foglalkozik vele. De itt is olvasom, hogy nem megyek raidre, nem fizetek elo, mert a Blizzard ilyen meg olyan, a jatek jatszhatatlan. Es mindezert meg fizettek is, en meg ingyen jatszom. Az ott kialakult tarsasagert fizettek, nem is a WoW -ert. Barmilyen hihetetlen nalunk is jo a tarsasag. Lehet azok is azert hagytak ott, es jatszanak itt, mert jobb az itteni tarsasaguk. Mellesleg 1-2 honapos felfuggesztessel indult a dolog, most mar eszukbe nem jutna visszamenni. De mondok jobbat: A guild oktober vege fele stagnalt, a 10-15 fos kemeny mag nem jutott tovabb, Kara mar fullra takaritva oda-vissza, ezert egy (szinten csoro) 50 -es playa megvette a WoTLK -t, 3 honapos elofizetessel. Aztan december oriasi valtozasok lettek, szerintem mennyit van a 20+k -ert kifizetett szerveren, es mennyit nalunk? Segitsegul: Vagy o vagy en vagyok a raid leader altalaban. DKP -ban jelenleg neki van a legtobb, mert tegnap nagyon kikoltekezett az addigi elso. Elhiszem hogy faj a sok kidobott penz, mikor mas ingyen is jol szorakozik, de ez van.
Próbáld meg ezt lefuttatni, a memóriahibákat nekem mindig kihozta. 3-4 teljes futtatás kell neki, ha nem hoz ki hibát, akkor jó eséllyel nem memóriahiba. http://www.memtest86.com/
Gondoltunk egy merészet, Sarth+2 down. Rengeteg reménytelen try után egy majdnem hibátlan kill. Sokan álldogáltak a tűzfalban ahogy elnézem, meg gyakran nem látták emberek a void zónákat a tömegben, de majd javul remélem. Hogy 3as kill hogy lesz az rejtély még :D
A gép oldalának leszedése nem segített,meg amúgyis egy öklömnyi nagyságú hűtő van benne...normál benne a hőmérséklet...viszont Avast! vírusírtót használok most,régebben csak sima Norton volt fent...esetleg ez okozhat folyamatos lefagyást? meg bátyám tett fel valami Vista témát...XP csak vista kinézettel...nem tudom ezek a nagyobb progik amik régebben nem voltak rajta Egyébként most alaplai videókártya van benne...ami az 512-es G force 8 full HD-s...egyik ismerősöm mondta(mellesleg nem igazán ért hozzá)h az alaplapi videókártya szar...nemtudom:S Meg mielőtt elkezdek játszani minden nagy memória terhelőt fogtam azt feladatkezelővel kilőttem....de ugye az Avastot nem lehet(mert ugye az vírusírtó)...bár erről az írtóról csak jókat hallottam,nemhiszem h wowba ilyen mellékhatások lennének:S...de remélem egyszerűen rátalálok a hibára.
Köszönöm a tippeket,folyamatosan próbálok mindent amit írtok, akinek valami ötlete még van kérem írja le...köszönöm!:)
Quest Helper addont véletlenül nem használsz? Nekem csinált ilyen tüneteket, már készültem egy kalapáccsal orvosolni a problémát (videókártya + 4GB RAM lett volna az áldozat), amikor valaki javasolta, hogy próbáljak ki más addont. QH leszed és a probléma megoldódott...
osztom a véleményt, a rendszeres fagyások elsődleges oka memória modul hiba vagy valamelyik periféria túlmelegedése. Hőmérséklet milyen a gépházban? Próbáld meg leszedni a gép oldalát, úgy mi a helyzet? Memóriánál lehet még megnézni másik memória slotot az alaplapon, vagy kivenni a fél gigás modult, az 1 gigás magában mit csinál (512-essel azért nem nagyon fogsz wowot próbálni, de pl. egy 3dmark-ot meg lehet próbálni futtatni, az is valszeg ugyanígy fogja megadni magát, ha rossz valami)
Háát...nemtudom,mondom régebben negyed ilyen jó gépünk volt és akkor lazán elfutott a wow,semmi befagyás.Szerintem egy ilyen "régi" játéknak azért egy ilyen gépen illene úgy elfutni h ne faggyon le annyira h csak egy reset segít rajta...:S.Mellesleg a WoW újratelepítést még nem próbáltam,de azért enyni peccsel nem is szeretném megpróbálni,2006-ban játszottam vele utoljára.Úgy meg lepődtem h 2 nap után végre minden peccset feltett és tudtam vele zúzni,aztán erre befagy...nagyon ideges lettem:D.Mind1 azért köszi mindenkinek!
Lenne felétek egy kérdésem...remélem tudtok nekem válaszolni...mellesleg kérlek benneteket előre aki tud segíteni "káromkodás mentesen"(azaz ne kódolva szólaljatok meg nekem...pls:) )
Az lenne a gondom/bajom hogy Windows XP SP3-as van perpill a gépemen,és bátyám szerint ezért fagy le folyamatosan a WoW...de olyannira lefagy h a gépen csak a reset gomb segít...Tesóm ugyan ezt észlelte a Medieval Total War 1-nél is...csak neki működött azért a ctr+alt+delete kombó...nekem már ez sem használt,néha egy nap 1x sikerül bejutnom a játékba de kb 40 perc játszás után vagy egy árusnál vagy szimplán játék közbe fogja magát és behal...Bátyám szerint Vista 64 bites segítene a dolgon...na most ebbe kérném a tanácsotokat h milyen rendszer lenne jó a gépre h tudjak élvezetesen Wowozni...
Nem egy szar gépről van itt szó,vagy szar videókártyával benne h ne vinnél el a Wowot mert régebben mikor még régebbi gépünk volt,simán vitte a WoWot...de az újratelepítés sem segítene a dolgon ugyanis 2 hetes a gép,és rajta a rendszer is...
A gép tulajdonságai:AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 4000+2.44 GHz 1,50 GB ram 512-es G Force 8-as Full HD-s kimenetű videókártya
van még ilyen guild, ahol 50-es a legnagyobb szintű karakter? o.O Mellesleg haver 40-en 800g -vel futott, simán copper barból meg hasonló szarok AH-zásából nemrég, szóval... :) Nyilván nem kezdőről van szó persze, aki a 10g-nek is örül, ha összekéregette a főtéren :)
Bahh.. Sartharion maintankheal egy palával kettecskén. Állunk a sárkány oldalánál, ránk pakolódik egy fissure-t közben a sárkány hátsó vége felőli tűzfal jön, tehát sovány vadmalac vágtában átrongyolunk a sárkány alatt. A következő fissure-be :-) Btw túléltük.
Hihetetlen dolgokat lehet produkálni egyébként, így visszagondolva roppant mókás, csak ott helyben tud hajhullasztó lenni. Egyébkén spell details-t leveszed és gyönyörűen látszik. És ha esetleg dk tank szedi össze a csöpörtyű addokat, így még annak a death and decay-e se zavar be.
hat telleg nem olyan feltuno mikor majdnem minden voros v voroses abban az instaban
nekem mint melee-nek amugy tokmindegy mert ugye bennt allok a tomegben egy kupacban a tobbi meleevel, petekkel, igyis-ugyis piszkosul kell figyelni mert maguk a karik takarjak ki
eddig a legjobb teljesitmenyem az volt mikor rossz fele indultam a hullamnal, az megdobott : bele egy fissure-be..ezt csinaljatok utanam pupakok :))))
szevasztok, nekem volt egy erdekes sztorim a hetvegen:
trade chatin ember kerdezgeti hogy lehet olyan karit torolni aki GM
mar van egy bankcelu guildem, de pont a guildnelkuli samanomon voltam, gondoltam mèg egy sose art
/w az emberre, mondom neki 100G-ert megveszem a guildet
azonnal meg is hivott, nekem kellett elmagyarazni hogyan csinaljon belolem GM-et, nagy nehezen sikerult, akkor ö el is koszon,penzt nem fogad el (itt kezdett gyanus lenni:D) merthogy torli a karit ..
na erre elkezdem kirugdosni a tagokat, hat latom am nemelyik 1-2 oraja volt online?!
benezek gbankba, money log, hat mit latok?
az ember aki az elobb atadta a guildet, elotte 10 perccel azert mèg kivett majd 1k goldot LOL
valszeg ezert volt neki olyan surgos torolni a karit mehehe
szegeny tobbi pacek gondolom most azon topreng mivel is erdemelte ki a /gkicket..