Majd szándékozok venni gumikat, de idáig minden pénz a hibák orvoslására ment. Nincs több. Amúgy laikus kérdésként, felniből nem lehet másik méretet felrakni? Értem ez alatt azt, hogy nem azért van rajta 65-ös mert a felni is másik méret?
Én eddig akárhány orosz rullettezővel beszéltem, mind ugyanezt mondta. "Eddig nem volt semmi baj" ;-))
Majd lesz ha kitör a segge és nem tudod az elsőkerék hajtásos túlkormányzott gépet megfogni, vagy ha az NKH-s egy ellenörzésnél leveszi a rendszámodat.... Add el valami gumisnak (vagy számittasd be) és tegyél rá erre való méretet (195/55 15)
Az volt az első. De olvastam, hogy ez megint egy lacetti típus hiba, hogy szét szokott égni a műszerfal mögött egy csati. Gondolom ez lehet itt is. Lassan kezd egy olyan érzésem lenni, hogy ezt a kocsit csak típushibákból tervezték anno...
Sziasztok, a műszerfal világításnak van külön biztosítéka vagy együtt van valamelyikkel. Egyik napról a másikra nincs műszerfal világításom (sedan). A többi fény rendben van ahogy nézem. Ha van külön bizti, melyik az?
Sziasztok megtudnátok mondani milyen felnit rakhatok egy 1.4es J200-as nem sedan nem kombi hanem a csapott seggű változatra? Itt a lyuktávolságokra meg az agy átmérőre gondolok.
Forgalmiba nem is lesz beleírva,platinum ismertetői digitklima,esőszenzor.hátsó kartámasz,szövet kárpit,gyújtás ráadásakor TCS felirat ,motortérben a szervoszívattyun csatlakozó csak 1,6 és 1,8 motor esetén volt egy 1.4es van az országban amibe ezek vannak de azt épített nem gyári felszereltség.
Az enyémben sem volt. De nem is kell. A Lacetti Elite felszereltséggel szerintem egy ár- érték arányban nagyon jó autó. Vannak hibái, de azokkal remekül együtt lehet élni.
Még egy kérdésem lenne. A szervokormány hogy működik? Nekem ha áll a kocsi és alapjáraton van néha elég nehéz a kormány. Ha ilyenkor felpörgetem a motort vagy megmozdítom a kocsit rögtön könnyű lesz a kormány.
Legjobb tudásom szerint Koreában nem szereltek bele riasztót. Én rendeltem hozzá extrakén, a kereskedőnél szerelték bele, a központi zár zárásával aktiváltam, immo kompatibilis volt, stb.