HOT CLUB OF HUNGARY koncert
Vasárnap 20 h, GÖDÖR.
Egy swingtánc-partyn fogunk játszani (leszenk kb. 100-an)
Budapesten most először quintettben!
(gitárok,bőgő,kromatikus szájharmónika,hegedű,(tangó)harmónika),ének)
Biztos nagyon kellemes lesz!
:)
Tegnap debütált a Hot Club of Hungary Quintett eléggé mostoha körülmények között, az eseményhez méltatlanul nagy háttérzaj közepette, azonban a tiszafüredi közönséget így is magával ragadta a zene.
Nagyon sokat jelent nekem, hogy jelen lehettem; a blogomon hamarosan olvasható lesz a beszámoló :)
Django Reinhardt spent the last years of his life in Samois sur Seine in France. He died in May 1953. Each year, usually in June, since 1983 a Django festival is being held in Samois. Musicians who play in the Django tradition are feaured. Big names, unknown ones, all gather for the trhee day event
Samois Festival 1990. Guitarists Gary Potter, then Serge Krief, Stochello Rosenberg , Bireli Lagrene anf finally Babik Reinhardt solo over Django's Minor Swing
http://www.pagelli.com/e/2instrum/jazz_git_fr.html
Az itt található a Roma modellel szívesen megpróbálkoznék (mondjuk a többi se kutya). Schertler cuccokkal van szerelve. Ez az ember fogja a Schertler gitárokat is tervezni. Kiváncsi vagyok, lesz-e Selmeroid.
Jövő héten ez a csávó is játszik azon a fesztiválon ahol hallgatok egy kis Biréli Lagrenet,Rosenbergeket, meg egy kis Fapy Lafertinet! Jaj, de irígylem magam!:DD
A képek maguk tényleg jók így önmagukban. Meg nem akartam fikázni, sorry. Csak annyit akartam mondani, hogy a képek nekem nem épp azt a hangulatot adják vissza, mint amit a koncerten éreztem. De úgylátszik egyedül vagyok így, szóval akkor nincs gond:) Csak mint lelkes rajongó, kötelességemnek éreztem, hogy közöljem észrevételemet:)