Hihi, pár ezerbe le mertem volna fogadni, hogy rákérdezel ta vagy más valaki. :-) Senki nem szokta tudni, hát milyen kecskemétiek vagytok ti? :-) (Ööö... én csak 3,5 éve lakom itt, - szívem szerint is - miskolci vagyok) Szóval gondolom, össze-vissza nevezgettek itt is, de az új térképen rajta van. A nagy körúton túl, de a Muszájon és vasúton (nem a pesti vonal) innen lévő terület.
Még valami: most olvasom a DÉMÁSZ hírlevelében, hogy ők voltak 2004 legjobb áramszolgáltatói. Ahhoz képest, hogy 2 héten belül negyedszer volt áramszünet, a legutolsó tegnap este - 1 órás, elég szép teljesítmény....
Sziasztok! Nem tudja valaki, hogy a matkói úti METALOGLOBUS hová költözött vagy csak egyszerűen bezárt? Tudtok esetleg más helyet, ahol színesfém félkész termékeket lehet veni, úgymint réz- és alumíniumcsövek,- rudak stb.? A MÉH-telepen kívül.
Mivel már több helyen is felmerült az igény, hogy valamiféle visszajelzést, összesítést kérnek a kitöltők, ezért egészen biztos, hogy valami lesz.
Ennek formáját, tartalmát, mikéntjét még nem ötöltem egyelőre ki. (pl.: nem tudom, hogy az embereket az állításokkal való egyetértés mértéke érdekli, vagy az, hogy bizonyos válaszok jellemzően mely válaszokkal együtt fordulnak elő)
Tisztában vagyok vele, hogy a kérdések egy része túlhaladottnak tűnhet. Azonban az azokra adott válaszból lehet következtetéseket levonni.
Például, ha van egy olyan állítás, hogy :
" A Nap nyugaton kel fel"
és valaki azt a választ adja, hogy egyetért vele, akkor le lehet vonni a következtetést, hogy az illető a mi kulturális közegünkben elfogadott tudományos igazságot (miszerint a nap keleten kel fel) nem ismeri (vagy nem fogadja el).
Ugyanez fogalmazódott meg bennem is, az illető némely dologban kevésbé tájékozott (pl. hivatalok mail, net-használata, közüzemi óraállások netes bejelentése, stb.)
Bocsi, de néhány kérdésedre nem lehet jól felelni, mert a megfogalmazás nem pontos. Van olyan kérdésed, ami már túlhaladott...., "a jó lenne, ha" már megvalósult. Egyébként kitöltöttem.... :)
Bocsánat az offolásért, de szeretném a segítségeteket kérni.
Egy online kérdőív kitöltéséről lenne szó, amiben nagyon alulreprezentáltak a vidéki városokban és községekben élő emberek. Ezért fordulok most hozzátok.
Ha használtok online banki szolgáltatásokat, akkor légyszíves töltsétek ki a kérdőívet.
A kérdőv kb 12-16 perc alatt kitölthető és a diplomamunkámhoz nyújtanátok vele nagyon nagy segítséget. A kérdőív március 31-ig lesz aktív, azután deaktiválódik.
Az a valaki én voltam... És amit megtudtam, hogy most már van ilyen, gondoltam, nektek is elmondom, mert manapság egy ingyenes hirdetési lehetőség nem kis dolog... Azt hittem, jót teszek. De úgy látszik, - egyesek szerint - tévedtem....
Hülye vagy te. Az előttem hozzászólóé nem volt "reklámozás"? Biztos örült neki, hogy eladhatja a jegyét, és aki hozzájutott, az is. Ez is egy segítség. Azt hittem, a kecskemétiek segítik egymást...