Jelentkezem a karanténban töltött 5 ap után.. ha már nem hoztatok madárinfluenzát, akkor hozzátoktartozásom jeléül én a saját kezemre csukta a Kata kocsijának ajtaját(Lulu után szabadon)... s ha már Kata nevetett helyettem ott, én sírtam helyette itthon...
Peti!
Nagyon tetszik a tábori téma.. bővebben erről ha megküldenéd az új email címedet, mert nem tudom én..
Eni! Szólni se tudok! Hol a túróba találtad meg????? Öt év kemény munkája meghozta gyümölcsét! :-) Na küldöm is magamnak oszt fordítom otthon, mihelyt hazaérek. Különben tutira nagy banzájt hagytunk ki... Dehát ha őstáborosok egyhelyen vannak, az már csak ilyen. :) Sebaj, jövőre megyünk! Vagy azután. Vagy azután...
Anikó, üdvözöllek!! A fejemben már mevan az a levél, jövő héten papírra vetem és küldöm. Puszi!
Ancsa! Erre mond valamit! Most fordítom gőzerővel, mindjá bőgök.
Runaway train (Soul Asylum)
Call you up in the middle of the night Like a fire fly without a light You were there like a blowtorch burning I was a key that could use a little turning So tired that I couldn't even sleep So many secrets I couldn't keep Promised myself I wouldn't weep One more promise I couldn't keep It seems no one can help me now I'm in too deep, there's no way out This time I have really led myself astray Runaway train never coming back Wrong way on a one way track Seems like I should be gettin' somewhere Somehow I'm neither here nor there Can you help me remember how to smile Make it somehow all seem worthwhile How on earth did I get so jaded Life's mysteries seem so faded I can go where no one else can go I know what no one else knows Here I am just drowning in the rain With a ticket for a runaway train And everything seems cut and dry Day and night, earth and sky Somehow I just don't believe it Runaway train never coming back Wrong way on a one way track Seems like I should be gettin' somewhere Somehow I'm neither here nor there Bought a ticket for a runaway train Like a madman laughin' at the rain A little out of touch, a little insane It's just easier than dealin' with the pain Runaway train never comin' back Runaway train tearin' up the track Runaway train burnin' in my viens Runaway but it always seems the same Runaway train never coming back Wrong way on a one way track Seems like I should be gettin' somewhere Somehow I'm neither here nor there
No hát Ancsa megin igazad lesz mer most ők jókat nevetnek mer van közös élményalapjuk ajogy mifelénk mondják,mi meg kitaszítottak leszünk de nem baj! Mi is csinálunk jó kis csoportnyelvet magunknak oszt azt meg ők nem fogják érteni! HAHA
Egyébként nővérem a lilára esküszik úgyhogy most újragonmdolom a hajszín témakört. Egyébként ez komoly.
Bármennyire az ő közös élményük, azért vannak sejtéseim. Te Ancsa! Mi valami kegyetlen nagy banzájt hagytunk ki?Vagy nem csak lehet?
Haho!
Vegre most mar en is itt vagyok a hozzaszolok kozott!
a "regiek" kozul nemtudom, kik vannak itt,de udv minden ismerosnek es meg ismeretlennek
Aniko
És utána kézenfognák a többiek és bosszút esküdnének az elkövetőre. Zoli üvöltené, h "kötöszködni mertél, elvágom a torkod!" Pista bácsi meg rácsapná a buszajtó. Peti meg esetleg lehányná...
Mi mindent el nem lehet erni egy kis sirassal... Mar latom is, amint tanulva az esetbol osszefognak a barataink (a tizenkettek ferfiai) es jatszibol elveszik Nándi sapkáját, o meg iszonyatos bombolessel olelgeti a fat, es figyeli hogy mikor mesz mar puszilgatni, simogatni.
Képzeljétek el, ma lent voltam udvaros szünetben az ált. isk.-ban, és azt látom, h az egyik 6 éves forma kisfiú áll egy meredek dombon és riadtan kapaszkodik egy fába. Mire odaértem, közölték a kis barátai, h egy "nagy fiú" elvette a fába kapaszkodótól a sapkáját. Erre a kissrác elkezdett iszonyatosan bőgni, de úgy igazából torka szakadtából. Kérdeztem, h tudják-e, h ki volt az, meg mondtam, hogy akkor semmi baj, majd megkeressük. A kissrác továbbra is markolta a fát és sírt. Valahogy leszedtem, meg kézenfogtam, h menjünk, biztos meglesz az a sapka. De akkorra már vissza is szerezték neki. Szegénykémet ez sem hatotta meg, továbbra is csak zokogott, úgyhogy jól megpuszilgattam, meg megsimogattam. Remélem nem rontottam meg. Annyira aranyosak voltak, mert utána kézenfogták a barátai is...
Apu öregszik már, nem a régi az a gyomorsav. Kovácsnak bent maradt az ujja. Ellenben románca kicsirigóval nem reménytelen. Pista evett néhány pacallevest, én meglátogattam pár színházat, Béla aludt, Lulu monologizált. Tóni megszerette zenebácsit. Gabiból majdnem biciglitolvaj lett. Emese új divatot alapított egy gyönyörű nadrággal. Megette előlünk a réteseit. A Bujdosóban azóta se tértek magukhoz a hatvani hurrikán távoztával. Nem biztos, hogy oda olvasótáboros beteheti valaha is újra a lábát. András hálókocsiban vonatozott egy Zorán számra. Czibi Fehér Ági helyett is nevetett, akit a karanténban kellett hagynunk. Pista írja korszakalkotó regényét, Én és a 12-es szám címmel. Kb ennyi dióhejban. Aki nem érti, ne járjon utána.
SZIA KATA! ÚGY ÖRÜLÖK HOGY ITT VAGY! MILYEN VOLT? TUDOM PERSZE HOGY ROSSZ NEM LEHETETT. MINDENKI MEGVAN? SENKIT NEM KELLETT CSOMAGTARTÓBAN VISSZACSEMPÉSZNI? NEM TÖRT EL A TENGELY, NEM VÁLTOTTATOK 2 KM-ENKÉNT BUSZT, NEM JÖTTEK A MENTŐK ÉS NEM TELT 36 ÓRÁBA AZ ÚT? OLYAN JÓ HOGY VÉGRE NEM KELL MAGAMBAN BESZÉLNEM! JA TÉNYLEG! APU?
hallod Eni azért ezt gondold meg mert ha leszívják jó kis hidrogénnel az amúgy is jujj de egészséges hajad akkor rövid időn belül narancssárgástúl kihullhat az egész.
Látom jó tanítvány voltál, majd olyan ütődött vagy mint én :) Érezd a váveregetést asszony mielőtt lázadsz. Egyébiránt házidolgozat leadva, két hét múlva 2 nap alatt 4 zht írok, tök jó lesz. Aztán a héten még 2t. De nem cserélek mer te nem tudod a társadalomtörténetet. Bár aszt még pont én se. most le kéne adni mán az indexemet ugyhogy gördülök a to-ra.
Ezennel megalapítom a magárahagyott táborosok klubbját.