Keresés

Részletes keresés

oolong Creative Commons License 2006.05.15 0 0 4000
Nekem per pillanat van egy "feláldozható" meghívóm iwiw-re. Ha gondolod, adj meg emilcímet és küldök. :)
Előzmény: *Kazuno* (3996)
*Kazuno* Creative Commons License 2006.05.15 0 0 3999

Atyaég!!! nagyon köszi...meghálálom valahogy.

még egy kis Mana:->

Előzmény: harpokratesz (3998)
harpokratesz Creative Commons License 2006.05.15 0 0 3998
majd ha kapunk újra meghívót, számíthatsz ránk. állítólag nemsoká adnak.
Előzmény: *Kazuno* (3996)
*Kazuno* Creative Commons License 2006.05.15 0 0 3997
Sajna ezek a "legsminktelenebb" képeim Mana-ról...de azért több mint a semmi:-)
*Kazuno* Creative Commons License 2006.05.15 0 0 3996
Iwiw....oda se fogok sose bejutni....:-/
oolong Creative Commons License 2006.05.15 0 0 3995
óóóó igen...az egyetlen (legalábbis általam) fellelt olyan képsor, ahol Mana nincs talpig sminkben, bár azért itt is kissé feminin még szerintem
Előzmény: *Kazuno* (3992)
oolong Creative Commons License 2006.05.15 0 0 3994
Harpo, az országban nincs nagyon több, mint pár száz ember, aki egyáltalán hallott a kortárs japán zenei élet valamely kiválóságáról. Szóval, szerintem ne vedd a szívedre, mert az átlagos magyar nem nagyon feltételezi, hogy pasi íly gyönyörűen is kinézhet (jobbára mert bele se mernek gondolni, hogy nem talpig macsó cuccokban is lehet járni férfiaknak - és még jól is néznek ki -, vagy ha igen, akkor meg sajnos úgyis lehomokosozzák szegényt). :(
Előzmény: harpokratesz (3993)
harpokratesz Creative Commons License 2006.05.15 0 0 3993

nahát, fel vagyok háborodva, hogy az iwiw-en Jui-t mindenki lánynak nézi. de olyan is vót, aki megkérdezte, én vagyok-e képen. na nem mintha nem ez lenne a legnagyobb megtiszteltetés. könnyebb a dolga annak, aki a macskáját teszi ki :XD

(engem eddig egyedül Hyde tudott átverni nőkinézet ügyben, a többiek nem:))

*Kazuno* Creative Commons License 2006.05.15 0 0 3992

Ilyenekre gondoltál?

Előzmény: harpokratesz (3990)
*Kazuno* Creative Commons License 2006.05.15 0 0 3991
Neked is kösziii:-)
Előzmény: harpokratesz (3988)
harpokratesz Creative Commons License 2006.05.15 0 0 3990

amúgy láttad már Mana-t, mint pasit?   szerintem No.1.

ha esetleg van róla maszkulin képed, tegyél be lécci!:)

Előzmény: *Kazuno* (3985)
harpokratesz Creative Commons License 2006.05.15 0 0 3989

miaz'hogy, nagyon mókás:)

bár csak én is álmodnék eme kettővel, de nem szoktam ilyesmit csinálni, legalábbis nem emlékszem rá.

Előzmény: oolong (3984)
harpokratesz Creative Commons License 2006.05.15 0 0 3988

hát nem tudom, Mana-nak mint tudjuk, elég nagy a ruhatára (egy teljes divatház-nyi:XD), de nekem ez még nagyon malice-os cuccnak tűnik, és az hogy énekel, mi több furi, mikor egy néma goth lolita (én még hangját nem hallottam, de azt hiszem más se). na erre én is kiváncsi lennék, hol művelte eztet és kik előtt?

ötletem: nézz el erre a címre www.soundofjapan.hu , itt mindenki nagyon kiművelt jrock témában, van külön Malice és Moi Dix.. topik is a fórumban. fotót viszont csak tárhelyről lehet betenni, de gondolom neked nem gond.

most hallottam egy friss goth albumot: Kaya & Hora. naggyon ütős, mint Mana-ék.

Phantasmagoria-t meg tényleg melegen ajánlom, bár ők azért inkább visual.

*Kazuno* Creative Commons License 2006.05.15 0 0 3987
Köszönöm!
Előzmény: oolong (3986)
oolong Creative Commons License 2006.05.15 0 0 3986

Kazuno, néz itt körbe, hátha lelsz vmt...

*Kazuno* Creative Commons License 2006.05.15 0 0 3985
örömmel látom, hogy nem csak én szejesseem a gothic műfajt:-)térden csúszva könyörgök, hogy ha valaki tudja mikor és hol művelte ezt Mana-sama, az világosítson fel:-) Lééééccciiii:-)
oolong Creative Commons License 2006.05.15 0 0 3984

Szívemcsücske Atsushi! :)

Ma vele álmodtam. Iszonyat nagy baromság volt, de nagy vonalakban elmesélem, mert mókás. :)

Előzetes információként elmondom, hogy este néztem pár BT-liveot, és megnéztem a Sárkánytól kapott filmek közül a Red Shadow-t - Ando drágával. :) Ebben vannak olyan mókás ninjás jelenetek, mikor a várban csapdás padlás-szellőző-stb. labirintusban kavarognak.

Na, álom: valami buli szervezésében voltam benne és kitaláltam, hogy meghívott zenész Atsu lesz. El is jött. :) Persze a jelenlévők közül mindenki tudta, hogy imádom a pasit, de két volt ribi közép- és áltiskolás osztálytársam ennek ellenére rámozdult. Ott cicáztak vele, ölelgették, meg puszilgatták a dögök. :( Én meg ettem a kefét, és direkt nem mentem oda hozzá. Csak mikor hivatalos okokból muszáj volt. Akkor meg édesen mosolygott. A buli alatt volt vmi játékféle és a végén lehetett választani, 2 dolog közül, hogy mit kell megcsinálnod. Nekem persze elsőre valami teljesen hülyeséget adtak (ebben is a két ribanc játszott közre, fúúújjj), de én azt mondtam, hogy inkább a veszélyesebbet akarom. Erre közölték, hogy el kell énekelnem (mert tudják, hogy tömegoszlató a hangom) Atsu egyik számát. Hát  nagy gomenasaiok közepette bele is kezdtem. Szerencsére az álmomban nem kellett magam végighallgatnom.

A buli kötetlenebb részén, meg mikor szintén az egyik fő ellenség nyalt Atsunak, odamentem valami szabadkozásfélét mondani neki a produkcióm miatt. Erre meghívott egy whiskey-re (valójában nem iszom ilyesmit, sőt egyáltalán nem szeretem). És bóklásztunk a házban, ami a saját lakásom meg egy hotel keveréke volt. Na ekkor kerültünk egy olyan helyre mint a fenti filmben leírt labirintus és whiskeysüveggel a kezünkben másztunk a baromi szűk helyeken és halálra röhögtük magunkat. És itt csörgött a vekker......

Persze lehet így leírva nem tűnik valami mókásnak, de ébredéskor én nagyon röhögtem. :)

Előzmény: Sárkány (3976)
harpokratesz Creative Commons License 2006.05.15 0 0 3983
hát igen, Gackt a MM-ben volt a legcsodálatosabb, szerintem is, de azért szólóban is tett le jó és szép dolgokat az asztalra (igaz populárisabb szinten). Klaha is szupi, én is nagyon szeretem, kár hogy szólóban már csak popzenét csinált. ami öröm, állítólag újra zenél, mert visszavonult egy időre (szerencsére meggyógyult).
Előzmény: *Kazuno* (3981)
harpokratesz Creative Commons License 2006.05.15 0 0 3982

szupi az oldalad, még nem láttam:)

Moi Dix Mois: én mióta koncerten láttam őket (videón), azóta nagy a rajongás irányukba. legutóbb a tavalyi európai turnéjukról készült cuccot néztem, náluknál jobban senki nem csinálja a gothic műfajt, talán még a Phantasmagoria (ajánlom, ha még nem).

a Dir en grey meg Japán LEGJOBB rockbandája, ezt nyugodtan kijelenthetem. az már más kérdés, hogy szubjektíve szívem csücske Vidoll és Merry (ez főként a két énekes miatt van, akiket mindenhogy imádok).

Előzmény: *Kazuno* (3979)
*Kazuno* Creative Commons License 2006.05.15 0 0 3981

..ez lemaradt: Malice Mizer nagy is nagy kedvenc, de Klaha-val....annyira imádom a hangját. Gackt-al sincs bajom, csak nem tetszik ami lett belőle.

harpokratesz Creative Commons License 2006.05.15 0 0 3980
huhh, ez a Romance PV a kedvencem tőlük:)
Előzmény: Sárkány (3976)
*Kazuno* Creative Commons License 2006.05.15 0 0 3979

Hallottam-e? Az nem kifejezés....minden percben Moi Dix Mois dübörög nállam, amit a szomszédok igen csak "rossz szemmel néznek"...

Az a helyzet hogy 2 hete csapott be nállam a nagy visual kei rajongás, szal nem vagyok túl tájékozott, de szeressem a Dir en Grey-t is.

jah, ez az én mekkám: http://paginas.terra.com.br/arte/baranokonrei/audio2.htm

biztos jártatok már itt, de azé" nem árt ha kint van...:-)

Előzmény: harpokratesz (3977)
harpokratesz Creative Commons License 2006.05.15 0 0 3978
úgy néz ki a modem fuccsolt be 2 és fél hónap után. ma megyek kiverni a balhét T-online-hoz. ettől függetlenül windows csere is lesz, mert azzal is vannak gondok. aztán lehet, nem lesz semmivel jobb:(
Előzmény: Sárkány (3975)
harpokratesz Creative Commons License 2006.05.15 0 0 3977

Üdv Neked!     (végre szaporodunk:))

Mana sama egy isten(nő)!  hallottad a tavalyi Beyond the Gate albumukat? én totál odavagyok érte, piszok jól sikerült album. mondjuk nem nagyon szoktam követni a személyi változásokat a bandájában, de ez a felállás most nagyon ütős, és a koncertjeik wow!

Gackt: én nagyon szerettem, de ez a Diabolos-os dolog nem teccik. igazából a 6th Day & 7th Night koncert óta nem tudok vele mit kezdeni (nagyon megváltozott, számomra negatív irányba).

Malice Mizer-t viszont imádom, mindent tőlük, Tetsu-tól kezdve Klaha-ig, de Gackt-al volt a legeslegjobb. KÖZI-is egy ISTEN! EOD szintén nagy kedvencem.

fiatalabb bandák közül kiket szeretsz (mer azé' vannak marha jók visual kei-ben is)?

Előzmény: *Kazuno* (3970)
Sárkány Creative Commons License 2006.05.15 0 0 3976

Üdv itt. Írni én sem tudok.. :-))

Előzmény: *Kazuno* (3973)
Sárkány Creative Commons License 2006.05.15 0 0 3975
Télleg részvét, Remélem ez nem valami fertőző baj és most én következem.
Előzmény: harpokratesz (3961)
Sárkány Creative Commons License 2006.05.15 0 0 3974
 Oolong feltámadt poraiból, hála Istennek... :-) Üdv újra itt. Sajna nekem a sok Bakuból csak 1 jött le, de nem is kínlódok vele, mert csak jól felbosszantom magam. Remélem neked sikerül még valami...
Előzmény: oolong (3966)
*Kazuno* Creative Commons License 2006.05.13 0 0 3973
...persze írni azt speciel nem tudok.....:-)
*Kazuno* Creative Commons License 2006.05.13 0 0 3972
Akkor ragozozom még kicsit: örülök hogy itt lehetek:-))
oolong Creative Commons License 2006.05.13 0 0 3971
Itt bármi lehet. :) Örülünk, ha többen vagyunk.
Előzmény: *Kazuno* (3970)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!