Hehe akkor ő mégöregebb rokker... De szerintem az a fő bajom vele, hogy sohasem láttam még mosolyogni. Mindig olyan arcot vág mintha ő lenne Steven Seagal és épp filmet forgatna... :-)))))
Az a rövidhajú szőkésbarnás. Nemtom hogy hívják, de mindig mikor bennvagyok látszik az arcán hogy legszivesebben elküldené "máshova" a sok rokkert. Köztük engem is. Pedig én már igen öregrokker vagyok ám... :-)))
Cd pince: Erzsébet krt. nemtomhány. Ha a Wesselényinél szállsz le a 4-6-os villamosról és elindulsz az Oktogon felé a jobb oldalon, előbb utóbb megtalálod. (Kicsivel a színház után van egy kapualj, amellett táskásbót és a kapualjban le, balra le a lépcsőn) Na ott.
Én is magasztalom őket mióta odajárok. Múltkor vettem náluk egy SOAD cédét és épp pezsgőztek, és Attila aszonta, mivel lepezsgőzte a cédémet ezér odaadja ötszázzal olcsóbbé... Jóvan. Nem tiltakoztam túl sokat... :-)
A Hammerboltot utálom mert ott mindenkit lenéz az eladósrác (és közben Dido-t hallgat amit meg én nézek le) :-)
Igen, a CD pinyós arcokat nagyon a mennybe kéne emelni, mer hihetetlenül olcsón adják a cédéket, én nem tudom, hogy jönnek ki nyereséggel. Az új PoS pl. ott 3300, hammerban 4200. Az új Dream sok helyen 5.4 körül, ott 4.7. Szóval nem tudom, miből élnek.
Hatezeröté??? Hinnye... Én a CD-pincében vettem meg 4500-ért, mégpedig akkor amikor még alig volt egy-két példány behozva Magyarországra. Asszem még akkor a Hammerboltban sem lehetett kapni... Hiába no, rendesek azok a skacok odalenn a pinyóban...
Van egy baratom, aki foleg jazzt meg kortars zenet hallgat, ilyen rock-metal-kemeny zeneket meg veletlenul se, egyszer megmutattam neki az Aenimat, teljesen beleszerelmesedett. Mikor vartunk a Lateralusra, akkor szoba kerult, hogy egy-ket napon belul lehet majd kapni valamelyik boltban 6500 forintert, akkor azt mondta, az tul draga, inkabb varjunk egy kicsit.
Ket nap mulva megvette a lemezt, nem birta tovabb :))
Én egy hétig nem tudtam kiverni a fejemből az AEnima dallamait miután klippen láttam, így kénytelen voltam megvenni a cédét. Nem is bántam meg azóta sem...
nekem elsore tetszett anno a Sober klipje :]
meg aztan amikor vegre begyujtottem egy kazit, a flood elejen a basszus. a tobbivel mar tovabb tartott megbaratkozni. de tagadhatatlanul megerte :]
En teljesen hasonloan ereztem az Aenimaval kapcsolatban. Meghallgattam parszor, de nem igazan jott be. Egyszer pedig beraktam, majd villamgyorsan beajultam, mikor felebredtem, azt se tudtam, hogy hol vagyok, mikor vagyok, csak a Third Eye bombolt a magnobol es akkor nekem csak az a szam volt a vilag! Ezek utan teljesen beleszerelmesedtem az Aenimaba, amit viszont a Lateralus ota meg nem sikerult berakni a lejatszoba.
A Lateralus nekem elso pillanattol kezdve bejott, de az elejen nem birtam vegighallgatni, tudtam, hogy iszonyat jo, de tul sok volt, ugy ereztem, hogy szet fog torni az a lemez, ha tovabb hallgatom.
Nem jár valaki arrafele, mert megvehetné a jegyeket.
Előtte fizetnék....
Részletek a toolshed.down.net-ről:
[...]
May 21 Berlin, GER Columbiahalle (Ozzfest)
May 23 Antwerp, BEL Sportpaleis (Ozzfest)
May 25 Donington, UK Castle Doningto (Ozzfest)
May 26 Kildare, IRL Punchestown Racecourse (Ozzfest)
May 29 Katowice, POL Spodek Sporthall (Ozzfest)
May 30 Prague, CZE Strahov Stadium
Én a Május 30-nál sehol nem látom az Ozzfest feliratot.
Részletek a www.toology.com ról:
[...]
May 21 Berlin, GER Columbiahalle (Ozzfest)
May 23 Antwerp, BEL Sportpaleis (Ozzfest)
May 25 Donington, UK Castle Donington (Ozzfest)
May 26 Kildare, IRL Punchestown Racecoure (Ozzfest)
May 29 Katowice, POL Spodek Sporthall (Ozzfest?)
May 30 Prague, CZE Strahov Stadium
Itt sem.
De mindegy is, hála istennek Bécs közelebb van, mint Prága.
Meséljetek már, hogy honnan jött ez a bécsi koncertdolog?
Én a toolband-et néztem, a toolshed-et meg a toology-t, és az égvilágon sehol nem volt szó bécsi koncertről május 16-án.
12-én Londonban 17 én Németországban játszanak.
Bécsről nincs szó.
Ezenfelül mindhárom oldal egyértelműen azt írja, hogy önálló toolkoncert lesz, Ozzfest nélkül. Nos?
Van ismerős, aki hetnete 3-4 napot Prágában tölt, akinek jegy kell, sikítson, adjon ZS-t és egypár napon belül jegytulajdonos lehet. (Tiketekszpressz haszon nélkül, természetesen...)