Keresés

Részletes keresés

Zuboly Creative Commons License 2002.04.25 0 0 7831
Kívánok...
Érdeklődni szeretnék, hogy itten lehet-e másfél évfolyam ronggyá olvasott "Csók és könny" magazint Lajcsifejes kitűzőre, esetleg "Love" feliratú, szív alakú fityegőre cserélni?
Puller Istvan Creative Commons License 2002.04.24 0 0 7830
Taposson csak belém. Persze, hogy szeretnék visszamenni, de nem engednek már be - hiába, elpénecoltam a szerencsémet.

Ön szerinte az E-mail együttes milyen feltételekkel venne be soraiba? Bármit megtennék, hogy Nóci közelében lehessek. (Csak most nézem, hogy ez utóbbi mondatot pozitív jelentéstartalommal is fel lehet ruházni.)

Előzmény: Gai-luron (7829)
Gai-luron Creative Commons License 2002.04.24 0 0 7829
Nagy hiba volt, hogy nem használta ki részleges népszerűségét az Indexen. Ha mindenhol reklámozza magát, talán többen megveszik a lemezét. Így is volt kb. 10 érdeklődő.

És most mihez fog kezdeni? Visszamegy gereblyézni?

Előzmény: Puller Istvan (7828)
Puller Istvan Creative Commons License 2002.04.24 0 0 7828
Nézze, mostanában maximum a hirtelen rosszullét lép fel. Nem olvas újságot...? Nem nézi a BravoTV-t?!! Valóra váltak átkai, s a Zuzmó határozatlan időre hamvaiba holt. (Van viszont helyette Márió, a vidám harmonikás. Őszintén: most jobb?)
Előzmény: Gai-luron (7827)
Gai-luron Creative Commons License 2002.04.24 0 0 7827
Ezzel a mentálhigiénés otthonokkal remélem nem arra céloz, hogy az együttes tagjai belekötöttek valakibe, és az 8 napon túl visszapofozta magukat.

Egyébként mikor lépnek fel valahol, és miért?

Előzmény: Puller Istvan (7825)
Gai-luron Creative Commons License 2002.04.24 0 0 7826
Fogalmam sincs. Minek kérdez ilyeneket?

Előzmény: Puller Istvan (7825)
Puller Istvan Creative Commons License 2002.04.24 0 0 7825
Ön viszont a felvágottai révén csak kismértékben vámpír, vagyis készüljön fel a legrosszabbra. A Zuzmó együttes eredeti életművével ezek után kizárólag szalagavatókon és mentálhigiénés otthonokban találkozhat megkoreografálva. Mondjon ezért hálát az Úrnak.

zsosz ki?

Előzmény: Gai-luron (7824)
Gai-luron Creative Commons License 2002.04.24 0 0 7824
Szeretném azt megérni, hogy a Zuzmó együttes minden nótájához jól kidolgozott tánckoreográfia is társul.
Előzmény: Puller Istvan (7822)
Gai-luron Creative Commons License 2002.04.24 0 0 7823
Csak igen kis mértékben gyűlölöm. Épp most olvasom, hogy 2002 elején Twity kilépett a Bubble Gum zenekarból, és helyére egy új lány, DeeC került, akivel leforgatták első közös klipjüket, az Angyalt küldtem érted című dalhoz. Fel se tűnt, komolyan.
Előzmény: Puller Istvan (7822)
Puller Istvan Creative Commons License 2002.04.24 0 0 7822
Ön most gyűlöl engem? Ezeken az alulcélzott önkritikájú fiatalokon több púder és fog látható, mint egy transzvesztita krokodilfarmon. De biztos tehetséges zenészek. Ezek nyaljanak engem körbe?! ...Akkor már inkább a grizlimedve, ha szabad kérnem.

Önt vonzzák?

Előzmény: Gai-luron (7817)
Gai-luron Creative Commons License 2002.04.24 0 0 7821
Én is kíváncsi lennék rá, hogy mit csináltak a 3 gyerekkel. Azt hittem Ön tudja. Bevallom, csak azt a klipet láttam, ahol dobálják a kukacot.
Előzmény: Puller Istvan (7819)
Gai-luron Creative Commons License 2002.04.24 0 0 7820
Kemény munkával az Internet nevű lokálból.
Előzmény: zsosz (7818)
Puller Istvan Creative Commons License 2002.04.24 0 0 7819
Engem elsősorban a három tűzpiros vérű gyermekszereplő érdekelne. Ha róluk bővebb információval rendelkezik, kérem küldje őket sűrű, tömött sorokban.

Ön pontosan miért hallgat olyan zenekarokat, amelyekben Nóci nevű tagok is szerepelnek?

Előzmény: Gai-luron (7814)
zsosz Creative Commons License 2002.04.24 0 0 7818
honnan szerzi ezeket, gai?
Előzmény: Gai-luron (7817)
Gai-luron Creative Commons License 2002.04.24 0 0 7817
Előzmény: Puller Istvan (7812)
Gai-luron Creative Commons License 2002.04.24 0 0 7816
Képet azért még kerítek a fiúról, hogy tudja mire számítson.
Gai-luron Creative Commons License 2002.04.24 0 0 7815
Csak annyit sikerült kiderítenem, hogy lily neutzer több éve koalamedvéket rejteget a szekrényében. Ez fontos információ. És tényleg nem lehetetlen, hogy szerepelt Leni Riefenstahl egyik természetfilmjében.
Gai-luron Creative Commons License 2002.04.24 0 0 7814
Fontos információk az E-m@il együttesről:

Az együttes 2000 nyarán alakult meg, amikor Kata megismerkedett Nócival és Petivel akik már több mint 2 éve kerestek egy lányt a produkció létrehozásához. Nóci és Peti 1998-ban együtt szerepeltek egy zenés produkcióban és ekkor látta meg őket a csapat jelenlegi producere Ősz Balázs - a Splash együttes zeneszerzője és frontembere. A fellépés után azonnal felajánlotta a segítségét a közös munkához, és az ő javaslatára kerestek még egy lányt az alakuló csapathoz. Katát végül Nóci énektanárnője Sőtér Magdi néni ajánlotta.

A névválasztás komoly problémák elé állította őket, aztán jött az ötlet: úgyis szinte csak e-mail-en tartották a kapcsolatot a kezdeti időkben, mirét ne lehetne ez a csapat neve is.
Az e-m@il vegyes énekes-táncos csapat lévén, egy ütemes, jól táncolható alapra, nagyon dallamos, vokális, mindhármuk énektudását kihasználó zenei anyagot készítettek, amely profi színpadi koreográfiával párosul. A zenék minőségét az Ősz Balázs (Splash) - Szatmári György (ex-Boogie Knights) szerzőpáros garantálja.

Az e-m@il bemutatkozó Ne félj című kislemeze 2001. március 26-án jelent meg. Ezt követte a május 14-én megjelent első nagylemezük, amelyről minimum 4 maxit is videóklipet terveznek. A bemutatkozó klipet március elején forgatták egy mozdonyszerelő csarnokban egy 20 fős stáb, 10 profi táncos, és 3 gyermekszereplő közreműködésével.

Az együttes tagjai:
Kata:
26 éves
7 év táncol és 1 éve intenzíven képzi a hangját. Gyermekkorában versenyszerűen ritmikus sportgimnasztikázott, a gimnázium után a Testnevelési Egyetem fitness szakedzői szakán végzett, ezzel párhuzamosan modern táncot tanult.

Nóci:
26 éves
Zenei általános iskola és 7 év zongoratanulás után a debreceni Ady Endre gimnázium irodalom-dráma szakán végzett. Majd 3 évadon keresztül a debreceni Csokonai Színházban zenés-táncos darabokban játszott. 8 éve a tánc is kitölti az életét.

Peti:
22 éves
3 éve táncol színpadon, a gimnázium ideje alatt modellkedett. 12 éves korától 2 évig jazz-balettet tanult Jeszenszky Endrénél. 14 éves korától a váci katolikus kórus tagja volt.

Remélem kielégítettem, Puller.

zsosz Creative Commons License 2002.04.24 0 0 7813
Ne féljen, megvédjük.
Puller Istvan Creative Commons License 2002.04.24 0 0 7812
Szépen kérem, nyomjon ide egy képet róla! (Ha csak a fogairól van, az is megteszi. Ha az apró csokor mellbimbó mellé kötözzük és sokat locsoljuk, pár hónapon belül komplett popsztárt nevelünk a köz üdvére.)

Gai-luron, a többiek kicsodák? Kezdem magam idegenül érzeni. Lily Neutzer neve egy 1936-os Leni Riefenstahl-film, "A jövő elkezdődött" szőke hajú, izmos hősnőjét juttatja eszembe. Félek.

Előzmény: Gai-luron (7811)
Gai-luron Creative Commons License 2002.04.24 0 0 7811
Egy nagyfogú, nem túl jóképű fiú. A neve lényegtelen.
Előzmény: Puller Istvan (7810)
Puller Istvan Creative Commons License 2002.04.24 0 0 7810
Az ki?
Előzmény: Gai-luron (7808)
Gai-luron Creative Commons License 2002.04.23 0 0 7809
Mindannyian vámpírok vagyunk egy kicsit. Nemrég láttam egy kimutatást arról, hogy mennyi vér van a felvágottakban.
Előzmény: Puller Istvan (7802)
Gai-luron Creative Commons License 2002.04.23 0 0 7808
Puller, ha maga csak félig lenne annyira tehetséges mellbimbóban, mint ez az Alizee lány, akkor most Párizsban dúdolnák a Sakál a MÁV területén számát, és nem kellene attól tartania, hogy megkörnyékezi az E-mail zenekar énekese.
Előzmény: Puller Istvan (7802)
Gai-luron Creative Commons License 2002.04.23 0 0 7807
Ön nagyon okos, a virtuális állat sokkal praktikusabb, mert ki lehet kapcsolni. Egy ilyen német családi majmot próbáljon kihúzni a konnektorból. Bele se fér, persze.
Előzmény: lily neutzer (7787)
zsosz Creative Commons License 2002.04.21 0 0 7806
Ellenállási mozgalmat is szerveznek az elnyomott és megalázott és megnyomorított nyugdíjasok?
Előzmény: lily neutzer (7805)
lily neutzer Creative Commons License 2002.04.20 0 0 7805
Persze. És a műhely legyen a föld alatt.
Előzmény: zsosz (7804)
zsosz Creative Commons License 2002.04.20 0 0 7804
Fontos, h megalázottak legyenek?
Előzmény: lily neutzer (7801)
Puller Istvan Creative Commons License 2002.04.19 0 0 7803
Aha. A múltkor is ezt mondták otthon, Addis Abebában, de ők Budapesttel kapcsolatban. Most, hogy fogy a konzerv, elkezdett erősödni a gyanúm, hogy csak kedélyeskedtek.

Kérem, ragozza a "faszol" igét kijelentő módban, alanyi ragozással, mindhárom számban és személyben, és döbbenjen rá, miként lehetséges az, hogy ebben az országban még kapható bizonyos trafikokban műanyag mikiegeres kulcstartó.

Előzmény: tracy (7796)
Puller Istvan Creative Commons License 2002.04.16 0 0 7802
Alig leplezett iróniát vélek hangjából kicsengni, Gai-luron! Vallja be, hogy a puszta irigység beszél Önből, hiszen Önnek pl. soha az életben nem lehetnek ilyen mellbimbói. (Isten ugyanis irgalmas.) A mellékelt művészt valószínűleg nem ismerem, a szó ószövetségi értelmében legalábbis szinte biztosan nem. A puncirózsaszín vászoncseléd munkásságát illetően is kétségeim vannak: ugye ő vokálozott még a minap Jakab Józsefnénak, akit a Budapest Televízió népi műsoraiból ismerünk valamennyien? (Önálló dalt sem hallottam még tőle: ugyan rakjon már fel egy mp3-at, hadd nézzem meg azon is a lány mellbimbóját.)

Jjjja! VÁMPÍRVICC!! Mondom.

"- Mit mond egyik leszbikus vámpír a másiknak?
- Hát nem tudom.
- ...Viszlát jövő hónapban!"

Persze ez csak vicc. Remélem, mindannyian jót derültek, és nagyon örülnek neki, hogy itt vagyok.

Gai-luron, maga mit kezdene egy leszbikus vámpírral hajnali fél kettőkor?

Előzmény: Gai-luron (7795)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!