Kívánok...
Érdeklődni szeretnék, hogy itten lehet-e másfél évfolyam ronggyá olvasott "Csók és könny" magazint Lajcsifejes kitűzőre, esetleg "Love" feliratú, szív alakú fityegőre cserélni?
Taposson csak belém. Persze, hogy szeretnék visszamenni, de nem engednek már be - hiába, elpénecoltam a szerencsémet.
Ön szerinte az E-mail együttes milyen feltételekkel venne be soraiba? Bármit megtennék, hogy Nóci közelében lehessek. (Csak most nézem, hogy ez utóbbi mondatot pozitív jelentéstartalommal is fel lehet ruházni.)
Nagy hiba volt, hogy nem használta ki részleges népszerűségét az Indexen. Ha mindenhol reklámozza magát, talán többen megveszik a lemezét. Így is volt kb. 10 érdeklődő.
És most mihez fog kezdeni? Visszamegy gereblyézni?
Nézze, mostanában maximum a hirtelen rosszullét lép fel. Nem olvas újságot...? Nem nézi a BravoTV-t?!! Valóra váltak átkai, s a Zuzmó határozatlan időre hamvaiba holt. (Van viszont helyette Márió, a vidám harmonikás. Őszintén: most jobb?)
Ön viszont a felvágottai révén csak kismértékben vámpír, vagyis készüljön fel a legrosszabbra. A Zuzmó együttes eredeti életművével ezek után kizárólag szalagavatókon és mentálhigiénés otthonokban találkozhat megkoreografálva. Mondjon ezért hálát az Úrnak.
Csak igen kis mértékben gyűlölöm. Épp most olvasom, hogy 2002 elején Twity kilépett a Bubble Gum zenekarból, és helyére egy új lány, DeeC került, akivel leforgatták első közös klipjüket, az Angyalt küldtem érted című dalhoz. Fel se tűnt, komolyan.
Ön most gyűlöl engem? Ezeken az alulcélzott önkritikájú fiatalokon több púder és fog látható, mint egy transzvesztita krokodilfarmon. De biztos tehetséges zenészek. Ezek nyaljanak engem körbe?! ...Akkor már inkább a grizlimedve, ha szabad kérnem.
Csak annyit sikerült kiderítenem, hogy lily neutzer több éve koalamedvéket rejteget a szekrényében. Ez fontos információ. És tényleg nem lehetetlen, hogy szerepelt Leni Riefenstahl egyik természetfilmjében.
Az együttes 2000 nyarán alakult meg, amikor Kata megismerkedett Nócival és Petivel akik már több mint 2 éve kerestek egy lányt a produkció létrehozásához. Nóci és Peti 1998-ban együtt szerepeltek egy zenés produkcióban és ekkor látta meg őket a csapat jelenlegi producere Ősz Balázs - a Splash együttes zeneszerzője és frontembere. A fellépés után azonnal felajánlotta a segítségét a közös munkához, és az ő javaslatára kerestek még egy lányt az alakuló csapathoz. Katát végül Nóci énektanárnője Sőtér Magdi néni ajánlotta.
A névválasztás komoly problémák elé állította őket, aztán jött az ötlet: úgyis szinte csak e-mail-en tartották a kapcsolatot a kezdeti időkben, mirét ne lehetne ez a csapat neve is.
Az e-m@il vegyes énekes-táncos csapat lévén, egy ütemes, jól táncolható alapra, nagyon dallamos, vokális, mindhármuk énektudását kihasználó zenei anyagot készítettek, amely profi színpadi koreográfiával párosul. A zenék minőségét az Ősz Balázs (Splash) - Szatmári György (ex-Boogie Knights) szerzőpáros garantálja.
Az e-m@il bemutatkozó Ne félj című kislemeze 2001. március 26-án jelent meg. Ezt követte a május 14-én megjelent első nagylemezük, amelyről minimum 4 maxit is videóklipet terveznek. A bemutatkozó klipet március elején forgatták egy mozdonyszerelő csarnokban egy 20 fős stáb, 10 profi táncos, és 3 gyermekszereplő közreműködésével.
Az együttes tagjai:
Kata:
26 éves
7 év táncol és 1 éve intenzíven képzi a hangját. Gyermekkorában versenyszerűen ritmikus sportgimnasztikázott, a gimnázium után a Testnevelési Egyetem fitness szakedzői szakán végzett, ezzel párhuzamosan modern táncot tanult.
Nóci:
26 éves
Zenei általános iskola és 7 év zongoratanulás után a debreceni Ady Endre gimnázium irodalom-dráma szakán végzett. Majd 3 évadon keresztül a debreceni Csokonai Színházban zenés-táncos darabokban játszott. 8 éve a tánc is kitölti az életét.
Peti:
22 éves
3 éve táncol színpadon, a gimnázium ideje alatt modellkedett. 12 éves korától 2 évig jazz-balettet tanult Jeszenszky Endrénél. 14 éves korától a váci katolikus kórus tagja volt.
Szépen kérem, nyomjon ide egy képet róla! (Ha csak a fogairól van, az is megteszi. Ha az apró csokor mellbimbó mellé kötözzük és sokat locsoljuk, pár hónapon belül komplett popsztárt nevelünk a köz üdvére.)
Gai-luron, a többiek kicsodák? Kezdem magam idegenül érzeni. Lily Neutzer neve egy 1936-os Leni Riefenstahl-film, "A jövő elkezdődött" szőke hajú, izmos hősnőjét juttatja eszembe. Félek.
Puller, ha maga csak félig lenne annyira tehetséges mellbimbóban, mint ez az Alizee lány, akkor most Párizsban dúdolnák a Sakál a MÁV területén számát, és nem kellene attól tartania, hogy megkörnyékezi az E-mail zenekar énekese.
Ön nagyon okos, a virtuális állat sokkal praktikusabb, mert ki lehet kapcsolni. Egy ilyen német családi majmot próbáljon kihúzni a konnektorból. Bele se fér, persze.
Aha. A múltkor is ezt mondták otthon, Addis Abebában, de ők Budapesttel kapcsolatban. Most, hogy fogy a konzerv, elkezdett erősödni a gyanúm, hogy csak kedélyeskedtek.
Kérem, ragozza a "faszol" igét kijelentő módban, alanyi ragozással, mindhárom számban és személyben, és döbbenjen rá, miként lehetséges az, hogy ebben az országban még kapható bizonyos trafikokban műanyag mikiegeres kulcstartó.
Alig leplezett iróniát vélek hangjából kicsengni, Gai-luron! Vallja be, hogy a puszta irigység beszél Önből, hiszen Önnek pl. soha az életben nem lehetnek ilyen mellbimbói. (Isten ugyanis irgalmas.) A mellékelt művészt valószínűleg nem ismerem, a szó ószövetségi értelmében legalábbis szinte biztosan nem. A puncirózsaszín vászoncseléd munkásságát illetően is kétségeim vannak: ugye ő vokálozott még a minap Jakab Józsefnénak, akit a Budapest Televízió népi műsoraiból ismerünk valamennyien? (Önálló dalt sem hallottam még tőle: ugyan rakjon már fel egy mp3-at, hadd nézzem meg azon is a lány mellbimbóját.)
Jjjja! VÁMPÍRVICC!! Mondom.
"- Mit mond egyik leszbikus vámpír a másiknak?
- Hát nem tudom.
- ...Viszlát jövő hónapban!"
Persze ez csak vicc. Remélem, mindannyian jót derültek, és nagyon örülnek neki, hogy itt vagyok.
Gai-luron, maga mit kezdene egy leszbikus vámpírral hajnali fél kettőkor?