Sziasztok akárhonnan letöltök a train simulator alapjátékot az alábbi hibaüzenetet kapom Setup was unable to find or could not read the language specific setup resource .dll. ez mitől van igy nem tudom telepiteni a játékot....:S:S:S:S
hello honnan lehet letőlteni a flirt utastájékoztató hangot mert nagyon kéne és hogyan és honnan lehet letőlteni csatolt flirtet a választ előre is kőszőnőm a flirt utastájékoztato hang nagyon kéne
Még nem igazán esett róla itt szó, de 2012. Szeptember 25-én megjelent az OpenRails 0.8, amiben többek között már működtethetők a jelzők, van többjátékos módra lehetőség, villamos mozdonyoknál a 2. áramszedővel sincs már gond, a dízelgépek motorja is leállítható lett, illetve a billentyűzet-kiosztás is testreszabható. Teljes változtatási lista és letöltés itt: http://www.openrails.org/versionhist.html
Most ismerkedem, a pálya és járműbővítéssel és a következő kérdésem lenne. Eddig trainupdate, msts bin, xtracks, newroads feltéve. A dízel és a villanymozdonyokat is felraktam, de csak üresen mennek pedig leszedtem az acthu személyvagonok 3-0 és 3.1 et is. A kérdésem az lenne miért nem lehet hozzájuk kocsikat betölteni?
Sziasztok!Az a problémám hogy szüneteltetem a játékot, majd folytatni akarom ki lép a játékból.És ki írja hogy hibát észlel.A másik ha befejezem a feladatot,nem tudok másikat kezdeni mert fekete lesz a képernyő.Mi lehet a probléma vele? Válaszotokat köszönöm.
Háááát azt nem. Vagyis mi az Y gomb? Megróbáltam a bill.configot átállitani, de nem akarja elmenteni, ugyhogy elvileg minden gyári. Azt hittem, hogy egyszerűbb, de a végén még kifog rajtam... :(
Nincs kabin nézeted és hang hozzá rendelve a vonatodhoz. Ezért küldtem az előző linkeket mert ezekben levannak írva mindenhez a megoldások. Olvass vissza minden fórumban és tanulmányozd a telepítéseket mivel néha elég bonyolultak. Ez olyan szimulátor ami kíván egy kis tanulást is amit mások tapasztalatai alapján tudsz meg szerezni. Sok olvasás és gyakorlás eredményt hoz.:-)
Sziasztok! Telepitettem egy MÁV M44-est a szimulátorba. Nos, a mozdonyok közt volt, rákattintottam, és amikor töltötte, akkor kilépett a játékból, és ezt írta ki : Failed to find sms file
file: ../../MAV_M44_VMW/Sound/m44eng.sms
És egy másik hibaüzenet : Failed to create Cab view Mik ezek ????????
Miután pár hónappal ezelőtt ismét minden rendesen működött az MSTS-emen, a gépem meghalt, és új laptopom lett.
Az összes kiegészítő, pályák, etc megvan, de maga az alap játék kellene nekem.
Budapesten lakom, ezért egy olyan kérdésem lenne hozzátok, hogy akinek megvan, és szintén Budapesti, valamikor tudna szánni rám egy órát hogy feltegyük a gépemre, és minden mást ami kell az MSTS-nek, azt a helyére tegyük?
Jó, de nem irja le lépésről lépésre a tennivalókat. Te le tudnád írni ? Én nagyon kezdő vagyok.. Nem értem a szakkifejezéseket sem, szal ha segítenél, nagyon örülnék. :)
Sziasztok!! Az MSTS viszonylag régóta megvan nekem. Viszont hallottam róla, hogy le lehet tölteni hozzá mozdonyokat, pályákat, vagonokat, stb.. Szeretnélek megkérni titeket, hogy aki tud segítsen ebben a témában. Már próbálkoztam, letöltéssel és beillesztéssel, de mindig hibaüzenetet ír ki. Valószínüleg bennem van a hiba. Nagyon megköszönném annak aki ideilleszt egy pár linket, és elmagyarázza lépésröl lépésre a tennivalókat. Nagyon ki szeretném próbálni a magyar mozdonyokat vagonokat, pályákat. Kérlek minél hamarabb segítsen aki tud !!! Előre is nagyon köszönöm !!