Ez bizony gond, de úgy gondolom, hogy aki egyszer már bebukott és szerencséjére kikerült a listából, az még egyszer nem kockáztat.
Ha igen, akkor is megvan az esélye rá, hogy le fog bukni PB shot által. Ti is csinálhattok esténként shotokat az emberekről. Én néha még élvezem is :-)
Amúgy ezért az a cél, hogy a WONID alapú legyen a banlista. Ehhez pedig egy út vezet: a WON-os szerver.
Reméljük, hogy a PB feltámad (egyébként ebben biztos vagyok, de szerintem hónapok telhetnek el addig.)
Az, hogy az uj ember megkapja a bannolt ip-t az a kisebbik gond. nem is ezzel van a baj. A nagyobb gond inkabb az, hogy az eddigi cheatekkel esetleg lebukott Chellosok most uj IP-t kapnak, nincsenek bannolva, azota viszont mar siman lehet uj pb hackjuk, vagyis nem biztos, hogy megeccer ki tudjuk szurni az illetot :((
Ezzel nincs gond Cron.
multkori CSSC meccseteket is szivesen neztuk volna, de NL mondta, hogy mar nincs ido HLTV-t csinalni nalunk.
De nalunk (MAD Sanctuary) megoldhato siman, hogy belojjuk a HLTV-t wartok idejere, csak elore egyeztessunk.
epp az ex-EvO szerver jovojen elmelkedek.
Mivel feltettek ra a rendszergazdik a magyar broodwar battle-net szervert,
a CS szerver igencsak p.lossos lett. Lehet zavarja az a 30-60 broodwar kliens.
(interware IP, magyar ISDN-nel neha felugrik 15-20ra a loss. az en nemet adsl-emmel fix 20 volt a loss.)
Valoszinuleg nem lehet emiatt CS szervert futtatni rajta.
Proci es savszel kapacitas viszont maradt, kerdes, hogy pl egy hltv szervernek mennyire lenne
igy hasznalhato. (Egy cel800 proci kapacitasanak 90%-a mindig szabad. )
Masik 5letem az volt , hogy van ott 15 giga szabad tarhelyem is, lehet, hogy letrehoznek egy szuk koru
file exchange groupot is. Ezt ugy gondolom, hogy kiadok vagy 20 accot, olyanoknak, akik nem csak le,
hanem feltolteni is tudnak anyagot. Ehhez kerdes, hogy debian ala milyen ftp szervert lene erdemes pluszba
feltenni, amin a savszel es a login per acc jol kontrollalhato? Egyelore csak 5let szinten merult fel a dolog,
kivancsi lennek, hogy titeket erdekelne-e a dolog. hltv / file csere bere.
Igen, kipróbáltuk már. Simán működik a dolog. Csak ha te is nézed a meccset, akkor az kurva sok vasat megeszik.
Szerintem van némi összetartás a magyar adminok között, és ezért nem lenne nehéz egy független szervert találni a HLTV-hez, ha mondjuk KO vs FoP war lenne a közeljövőben. :-)
Kicsit túlreagálod a helyzetet. Tegyük fel, hogy az új jövevényeknek 10%-a elkezd CSÉzni. Ezek közül is kb 1 ember lesz olyan, akinek az IPje ki van bannolva.
Egyébként nem kell mást tenni, mint írni Maz-nak egy levelet, hogy szeretne lekerülni a listáról, mert most lett új szerződése. Utána már csak a szerződés scannelt másolatát kell elküldenie e-mailben és máris lekerült a listáról.
Hello Cron, kiprobaltad mar kliensen inditani a hltvt? Jobb mintha a szerveren futna game mellett, persze clanwar alatt. Ehhez csak az kell hogy legyen egy fixip-s nezo aki vegig is nezi:)
Csak tajekoztatasul irom, lehet hogy par UPC/Chellos orulni fog a heten, masok pedig szomoruak lesznek a banlist miatt, hisz egesz heten fejleszt az UPC BP minden keruleteben, sokan uj 80-al kezdodo ip-t kapnak, igy elkepzelheto, hogy az o ipjuket kesobb mas elofizetok kapjak meg. Es az eddig bannoltak ujra johetnek uj ipvel :(((
jönnek vádolnak, továbbmennek... Mond melyik ME-st kapta még csítelésen a PB vagy valaki? És enforcert ne vegyétek elő, mert ő már qrva régóta nem tag...
Squasher meg repül, mert mást nem érdemel, ugyanúgy becsapott minket, mint mindenkit.
erdekelne a velemenyetek a kovetkezo temarol (csit-kodexbe vag)
tervezem egy olyan script irasat ami a kovetkezot csinalja:
awp-vel loves: lo, kesre valt, visszavalt awp-re
(hasznalhato minden olyan fegyvernel aminel a tuzkesz allapotba hozzas hosszabb ido mint a valtas-visszavaltas)
tarazas megszakitas:
ha a tarban nem 0 golyo van akkor a tuz megnyomoas ara a tarazas megszakad es lehet tovabb loni.
Szerintetek ez a ket script (sima bind-ekkel megoldhato) csit vagy nem?
(mindketto megcsinalhato kezzel is, script nelkul!)
mit valtoztat, ha nyilvanossagra is hozom a scriptet?
Télleg, nemtudja vki mi lehet a gond, most formatáltam újra winyóm(új partíció minden) és felraktam a Win MEt + a legszükségesebb dolgokat, nincs is más a gépemen csak a CS :) Majd amikor minden faszán ment végül még dobtam egy IE 5.5ös upgrade-t a gépre. Na ezekután kezdődtek a galibák...Egyes programok kattintás után fél percel indulnak csak el...néha úgycsinál a gép mintha lefagyna, majd ugyancsak fél-egy perc után megy tovább...IE lefagy állandóan ilyesmi...Amikor CSzek akármennyit nyomulok nem akad vagy fagy szal csak akkor van gond ha böngészek, ötlet ?
termeszetesen nem allitom rolad, hogy csitelnel; eppen ezert kell (szerintem) ilyen kodex, hogy egyertelmu legyen..
de pl. en a palyahoz szoktam skint valasztani..
ha nalad mas texturak vannak akkor az en skinem nem (vagy rosszabbul) olvad bele a hatterbe nalad, mint ahogy en azt jogosan gondolhatom...
Akkor ezekszerint én vagyok a textúracsíterek Godfádörje, mert nemtetszik a sivatagi textura :D LoL...Azért Infra lásd már be, ez nem ugyanaz a kategória mintha mindent lecseréltem volna mittomén pl egyszínű textúrára vagy rikitósra vagy miafaszomra...ráadásul aztse tudom hogy kéne, ezt a Dust feljavítót a cs.hu-ról szedtem le...ezekszerint a magyar CS scene központja csíteket osztogat a player-eknek...hát ez megaLoL :P
Ráadásul jelentem, most telepítettem újra az egész CSmet az EQ4 miatt, ugyanis töredelmesen bevallom a hangjaim is le voltak cserélve egy másik pack-ra. És mivel tilos ezekből a nem alap használata a full eredeti CSt raktam fel, no váloztatás.
Mondjuk ezen a 2 dolgon kívül sosem volt semmiben különböző a CSm az alaptól, az hagyján hogy semmiféle szkriptet nem használok és nem is láttam ilyen csomagot de még vásárló sem jött be nekem, szal azt se. Szerintem azon kevesek egyike vagyok aki a legalapabb CSvel játszik...pláne most.
Visszatérve a lényegre - most hogy lenyugodtam - rendkívül kíváncsi lettem mostmár én is arra, hogy mi az eredeti neve ennek a KisPolak-nak, mert szerintem valószínűtlen, hogy Morte legyen, Mokiller meg tagad...Mindenesetre az hogy csítel teljesen bebizonyosodott, még Demo-t is készített a játékáról az egyik lelkes jelölt(nekem későn jutott eszembe), nagyon érdekes dolgokat csinál rajta. El lehetne kérni, valamelyik TIRPAK(aka HUB) csinálta, elég tanulságos.
Ja, és úgytudom a Tiszanet-nél az IP cseréje ingyenes, szal akkor és úgy cserélgetteti ahogy akarja a kis gyökér...
Mindenesetre hajrá csítlebuktató fényképezők, WONos szerverek, meg minden ilyen kezdeményezés, segítek amiben tudok, mostantól még jobban figyelek hátha lebukik előttem vki olyan is aki nem ilyen látványosan csítel mint KisPolak, majd írom ide az info-t ha van vmi.
Flav
ui.: újabban eléggé felkapott lett az ismertebb player-ek nevének lopása, lsd amikor kodiak nevét lopta vki...Cron-nal akkorsem tudtuk sajna kideríteni ki lehetett az...érdekes módon ott is felmerült egy FoP neve...vki nagyon az ellenségük lehet,hogy így be akarja őket mártani mert kötve hiszem hogy a FoP ezzel szórakozna.
Akkor ezekszerint én vagyok a textúracsíterek Godfádörje, mert nemtetszik a sivatagi textura :D LoL...Azért Infra lásd már be, ez nem ugyanaz a kategória mintha mindent lecseréltem volna mittomén pl egyszínű textúrára vagy rikitósra vagy miafaszomra...ráadásul aztse tudom hogy kéne, ezt a Dust feljavítót a cs.hu-ról szedtem le...ezekszerint a magyar CS scene központja csíteket osztogat a player-eknek...hát ez megaLoL :P
Ráadásul jelentem, most telepítettem újra az egész CSmet az EQ4 miatt, ugyanis töredelmesen bevallom a hangjaim is le voltak cserélve egy másik pack-ra. És mivel tilos ezekből a nem alap használata a full eredeti CSt raktam fel, no váloztatás.
Mondjuk ezen a 2 dolgon kívül sosem volt semmiben különböző a CSm az alaptól, az hagyján hogy semmiféle szkriptet nem használok és nem is láttam ilyen csomagot de még vásárló sem jött be nekem, szal azt se. Szerintem azon kevesek egyike vagyok aki a legalapabb CSvel játszik...pláne most.
Visszatérve a lényegre - most hogy lenyugodtam - rendkívül kíváncsi lettem mostmár én is arra, hogy mi az eredeti neve ennek a KisPolak-nak, mert szerintem valószínűtlen, hogy Morte legyen, Mokiller meg tagad...Mindenesetre az hogy csítel teljesen bebizonyosodott, még Demo-t is készített a játékáról az egyik lelkes jelölt(nekem későn jutott eszembe), nagyon érdekes dolgokat csinál rajta. El lehetne kérni, valamelyik TIRPAK(aka HUB) csinálta, elég tanulságos.
Ja, és úgytudom a Tiszanet-nél az IP cseréje ingyenes, szal akkor és úgy cserélgetteti ahogy akarja a kis gyökér...
Mindenesetre hajrá csítlebuktató fényképezők, meg minden ilyen kezdeményezés, segítek amiben tudok, mostantól még jobban figyelek hátha lebukik előttem vki olyan is aki nem ilyen látványosan csítel mint KisPolak, majd írom ide az info-t ha van vmi.
Csitelesnek minosul az alap cs file-ok barminemu modositasa a gyari patchek es a kovetkezo listan szereplo modok kivetelevel:
(listat ossze kell allitani)
Az alabbi konfiguracios fileok szabadon modosithatok:
(lista)
Az alabbi programokon kivul tilos barmilyen olyan program futtatasa ami a jatek menetebe barmimodon beavatkozik:
Roger Wilco
ps2rate
(egyeb lista)
Az jatek kornyezeti valtozoinak beallitasai a kovetkezo limiteken belul kell legyenek:
(lista a cvar-okrol)
Tilos szandekosan TK-zni.
Tilos a hullawilco.
minden velemenyt es kiegeszitest szivesen veszek...
mi ez a hulye kerdes, hogy ki vagyok?
ugyanezen a nicken szoktam jatszani (---[i]nfraRED---)
kurva jo, hogy van magyar banlist; kurva jo, hogy lehet wonid alapjan bannolni, de az egesz szart se ez addig, amig az egesz arra megy ki, hogy "amit szabad jupiternek azt nem szabad a kisokornek"..
egyertelmu szabalyokban kell megegyeznie a CS scene-nek, hogy minden jatekos (az ujak is) tudhassa, hogy pontosan mi az amit hasznalhat es mi az amit nem..
mert ha ezek a szabalyok nem egyertelmuek akkor azok akiket csitelesen ernek vedekezhenek pl azzal, hogy "en nem gondoltam, hogy a feher texturak es a glow-modell, az csit.. ha a multkor X is lecserelte a texturakat es Y a modelleket" ugyanakkor jogtalan elonyhoz juttat(hat)ja azokat akik a szabalyokat utolag hozzak.. (nemtetszik a pofaja ugyhogy ezt a scriptjet csitnek minositen....)
1. kerdes az, hogy akarunk-e ilyen csit-kodexet
ha a valasz arra az, hogy igen, akkor ki kell talalni azt, hogy mi legyen benne.. mit minositsunk csitnek.. mit ne..
En azt mondom, hogy kell ilyen kodex.. Es valami ilyesminek kene lennie: