Keresés

Részletes keresés

Fafara Creative Commons License 2010.01.08 0 0 3094
nyilván. egy ilyen kaliberű rendezvénynél eleve szeparálva lesznek még a backstage-ben is, szóval :D amúgy jöhetnének ide, szandra szépen megkajáltatná őket valami nagy teremben és máris egymás vállán sírnának.
Előzmény: deliriousnomad (3089)
Mirrmurr Creative Commons License 2010.01.08 0 0 3093
Személy szerint rosszul vagyok Kerry Kingtől. Eleve a kinézete, mint valami tetovált disznó, továbbá borzalmasan gitározik, tovább van egy lánya, akire szarik nagy ívben, tizenpár éve nem is látta. Röviden ennyi. Nem csodálom, hogy nem nagyon barátkozik vele Isten.
4umos Creative Commons License 2010.01.08 0 0 3092
ezt én is olvastam, méghozzá a novemberi hammer world-ben a tesco újságos standjánál. :))) kb. ennyi érdekes info volt a cikkben, ezért nem láttam értelmét a megvételnek. :)

hogy mindenki mindenkit kerülni fog, az túlzás szerintem, mert egy king biztos szívesen haverkodna hetpapával. nyilatkozta is korábban, h nagyon tetszik neki az új metallica album, és szívesen turnézna közösen. de szerintem egy ilyen közös turné pont arra is alkalmas lehet még, hogy az ilyen egojú arcok most "kényszerítve" lesznek, hogy találkozzanak egymással és felvegyék a kapcsolatot, amit amúgy talán soha nem tennének, mert hiúságból nem nyit egyik a másik felé magától. itt meg lehet elég egy backstage-ben egy kézfogás-üdvözlés, és már kezdődik a régi sztorik felelevenítése, egy kis duma, egy kis sör, amiből utólag még bármi jó is kisülhet. :)

egyébként a king-mustaine viszonyban mustaine nagyon szeretne újra jóban lenni king-el (ezt többször is hangoztatta a saját honlapjának fórumán), szóval nem az van, h mind a ketten kerülik egymást. jelen pillanatban csak az egyik kerüli a másikat. :))

mustaine meg is invitálta araya ausztráliai turné során való lebetegedése közben king-et, h lépjen fel a megadeth-el egy színpadon egy pár szám közös eljátszásában, de king nem reagált rá túlságosan...
murray Creative Commons License 2010.01.08 0 0 3091
ez mondjuk valószinü. ezeknek a fickóknak azért eléggé nagy az egójuk még külön külön is..
murray Creative Commons License 2010.01.08 0 0 3090
jó, akkor félház:-)

deliriousnomad Creative Commons License 2010.01.08 0 0 3089
Megnézném, ahogy Mustaine, Lars meg Kerry King együtt bulizik. :D Szerintem kábé mindenki kerülni fog mindenkit a backstage-ben. King valahol nyilatkozta, hogy Dave-vel a kanadai koncerteken is kábé két szót váltott összesen, nem is nagyon látták egymást.
Előzmény: 4umos (3085)
deliriousnomad Creative Commons License 2010.01.08 0 0 3088
'97-ben zsúfolt teltház volt, '01-ben meg félház. De ehhez kellett a Risk és a World Needs A Hero lemez, az a Megadeth legszarabb időszaka volt.

Legutóbb Bécsben be sem lehetett férni a terembe, egy csomóan kint is maradtak. A PeCsát szerintem nálunk is simán megtöltenék most. Eleve 9 éve nem is jártak errefelé.
Előzmény: murray (3086)
Mirrmurr Creative Commons License 2010.01.08 0 0 3087
Kongó teremre én nem emlékszem.
Előzmény: murray (3086)
murray Creative Commons License 2010.01.08 0 0 3086
sztem a MET részéről nagyon korrekt ha beveszi a többieket is a buliba.
ha visszaemlékszek a kongó pecsa teremre a 'deth koncerten...háát.
más dimenzió már a MET
aztán h üzleti vagy érzelmi alapon megy? nemtom. sztem biztos h lars vagy james megkérdezte magától h valóban akarjuk mi ezt?
és ha mustaine megint telepofázza a sajtót hülyeségekkel? biztos aláíratnak vele vmi papirt erről.
4umos Creative Commons License 2010.01.07 0 0 3085
én úgy gondolom, h a mai világban a big four közül, egyedül ma már csak a metallica az, akik önállóan is teltházas zenekar (függetlenül, hogy csarnok, vagy stadion) és iszonyat anyagi nyereséggel büszkélkedhetnek (2009-ben 53,4 millió dollárt kerestek, amivel a top 10-es lista 10. helyére bekerültek azok közé, akik a legtöbbet kaszáltak az évben a turnézásból.) a többiek meg önállóan már csak maximum kisebb méretű csarnokokat képesek megtölteni, egy világturné meg épphogy a minimum nyereséget hozza a konyhára. (már akik a big"three" közül megengedhetnek önállóan egy világturnét) ami érthető is, mert ezek a zenekarok, mint testament, slayer, megadeth már olyan korú zenekarok, akiknek a rajongóik többsége sem tízen, húszon évesek, hanem inkább 30+, akik már nem biztos, hogy olyan aktivitással járnak koncertekre, mint fiatalabb korukban. új, mai fiatal rajongókat pedig alig tudnak már beszippantani ezek a zenekarok. kivétel talán itt is a metallica.

szóval, fentiek alapján szerintem is ebben a csomagban még működik a dolog, és így viszonylag mindenki jól jár, mert a közönség egy napon élvezheti a régi nagy kedvenceket, a zenekartagok pedig akár együtt lóghatnak, bulizhatnak talán, mint egyszer a kezdetek kezdetén. (aztán lehet itt már komoly bulikról nincs is szó, csak szimpla üzlet az egész.)
Előzmény: Törölt nick (3081)
4umos Creative Commons License 2010.01.07 0 0 3084
abszolút Mustaine szerzemény, még csak társszerzője sincs. mire emlékeztet? engem egy k**** jó dalra! :DDDDDDDDDDDDDDDDD
Előzmény: Törölt nick (3083)
Levike Creative Commons License 2010.01.05 0 0 3082
tyűha, tyűha ! Mást most így hirtelen nem... :) Ott kellene lenni valamelyiken !
Előzmény: neal and jack and me (3076)
Törölt nick Creative Commons License 2010.01.05 0 0 3081
BUÉK!
Nagyszerű dolgok ezek a közös turnék, meg a nagyok összesöprése egy kupacba, de kezd olyan mellékíze lenni a dolognak, mintha a nagyoknak önállóan már nem is érné meg fellépni. Ez a Slayer-es közös fellépéssorozat már kezd szokványossá válni.
vsiivz Creative Commons License 2009.12.19 0 0 3080
a testi masodik generacios thrash metal zenekar
sehol nem voltak meg '84-ben
Előzmény: Simple (3077)
supertzar Creative Commons License 2009.12.19 0 0 3079
Mert az Anthrax több lemezt adott el, azaz népszerűbbek.
Egyszerű, nem?

neal and jack and me Creative Commons License 2009.12.19 0 0 3078
ne tőlem kérdezd bakker... :)

a clash of the titans-on ott voltak... ha nem is mindegyiken.
Simple Creative Commons License 2009.12.19 0 0 3077
De miért az Anthrax??? Miért nem a Testament?????????????????????
Előzmény: neal and jack and me (3076)
neal and jack and me Creative Commons License 2009.12.19 0 0 3076
Az utóbbi hónapokban pletykák keltek szárnyra egy turnéról, ahol közösen fog játszani a „Nagy Négyes”. A Sonisphere szervezői hivatalosan is bejelentették, hogy a törtélelem során először fog együtt színpadra lépni az Anthrax, a Megadeth, a Metallica és a Slayer! „Kurvára itt volt már az ideje! Végre valahára megkapják a rajongók azt, amire vágynak. Ez egyszerűen kibaszott király”, mondta Kerry King a Slayer-ből. Scott Ian az Anthrax főnök is egyetért az esemény jelentőségével. „Az emberek már 1984 óta arról beszélnek, hogy játsszon együtt ez a négy zenekar, ez pedig nem kevesebb, mint 26 évnyi várakozás! Szerintem az elvárásokat nem is felülmúlni fogjuk, hanem valósággal szétzúzni! Ennyi legendás zenekar együtt még soha nem csinált ilyen bulit. Gondolj bele, hogy milyen lett volna, ha együtt turnézik a Beatles, a Stones, a The Who vagy a Led Zeppelin? Vagy a Black Sabbath, a Judas Priest, az Iron Maiden és a Motörhead? Kissé lehet, hogy elkalandoztam, de körülbelül ennyire tartom fontosnak az eljövendő bulikat”. A nagy eseményt 2010. június 16-án rendezik. Ekkor lép Lengyelországban a Bemowo reptéren a Sonisphere színpadjára a „Nagy Négyes”. Három nappal később a fesztiválturné csehországi állomásán is részesei lehetnek a rajongók a metaltörténelemnek. „Ez egy tipikus egyszer-az-életben esemény minden heavy metal rajongó életében, hogy láthassák a négy leghíresebb amerikai metal bandát együtt, egy színpadon. Ha maradt fej, amely nem lesz szétzúzva ezeken a fesztiválokon, azoknak semmi helyük nem lesz ott”, mondta Dave Mustaine, a Megadeth főnöke.

forrás: heavymetal.hu
Rokko_ Creative Commons License 2009.12.18 0 0 3075
Eddig csak a sonispheres feszteken láttam a Megadeth-et kiírva, a pesti meg "sajnos" önálló Metallica lesz. Állat volna persze, de nem igen reális álom...
Előzmény: murray (3072)
D H Creative Commons License 2009.12.17 0 0 3074
mindez édes álom!!!
Előzmény: D H (3073)
D H Creative Commons License 2009.12.17 0 0 3073
:))

igen remélem, hogy a Népstadionban kell fellépniük aznap!! :-))))))
Előzmény: murray (3072)
murray Creative Commons License 2009.12.16 0 0 3072
ez hatalmas lenne. van a 'dethnek programja maj 14re?
neal and jack and me Creative Commons License 2009.12.15 0 0 3071
ja, oszt majd közösen elnyomják a mechanixot.
Előzmény: 4umos (3069)
Mirrmurr Creative Commons License 2009.12.15 0 0 3070
Á, bázz, csomagolhatok. Viszont akkor teljes programot nyomnak Dave-ék? Gyáááá....
Előzmény: 4umos (3069)
4umos Creative Commons License 2009.12.14 0 0 3069
Nap híre: a MEGADETH fellép a METALLICA-val Prágában, és Varsóban jövőre! Még akár az is lehet, hogy Budapestre is együtt jönnek! Mekkora lenne! Mint 1993-ban!
Mirrmurr Creative Commons License 2009.12.10 0 0 3067
A Drím topikban már kitárgyaltuk nemrég, de határozott álláspontom az, hogy esetemben nem létezik igazi kapcsolat úgy, a csajszim ne szeresse azt, amit én. Mivel én a zenét szeretem legjobban - na meg a sportot -, így kell, hogy bírja a rockzenét. Ha egy csaj utálja a rockzenét, akkor az legyen bármennyire jó nő, már nem is jó nő.
Egyszerűen összeférhetetlen.
Előzmény: Törölt nick (3063)
Fafara Creative Commons License 2009.12.10 0 0 3066
jézusom. ezt komolyan kérdezted?
4umos Creative Commons License 2009.12.10 0 0 3065
engem abszolút nem zavar, de ha igénytelen (pl. zsíros haj), és úgy is öltözködik, mint egy metál arc, akkor az gáz.
az olyan tetszik, akiről ránézésre (ápoltság, öltözködés) nem mondod meg, h rock/metál zenét szeret, viszont mégis. :)

de a legjobb, ha nyitott minél több zenei irányzatra. sőt, szerintem az intelligencia, és az ember zenei ízlésének sokszínűsége között nem is kicsi az egyenes arányú párhuzam. vélemény?
coys Creative Commons License 2009.12.10 0 0 3064
Ha a rock/metal rajongó lányok alatt a nagyi függönyébe bújt bánatpinákra gondolsz, esetleg a fültágítós, piercinges hardcoreos csajokra, vagy netán a kannásbor vedelő punkokra azok nekem sem jönnek be. :)
Törölt nick Creative Commons License 2009.12.09 0 0 3063
Mindig érdekelnek jótanácsok, nem fogom zokonvenni őket. Elvégre is már jópár éve osztjuk az észt itt egymásnak, úgyhogy senki se vadidegen itt :)))

Amúgy csak felvezetésnek írtam, hogy távoltartom majd az ilyesfajta művészettől a kislányt. Igazából az érdekelne, hogy nektek bejön-e az, ha egy lány rock-metál-rajongó?

Elárulom, nekem nem. Szerencsére az asszony szívből utálja (de megtűri) a zenét, amit állandóan hallgatok.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!