Hi!
Ha valakit érdekel, a napokban megy mindcontrol studióba, egy 3+3 számos demot elkészíteni. Ha majd kell valakinek a demoból jelezzen az e-mail-emre és INGYEN megkapja!!
Nagyon brutális lesz!!
Most sokkoltál! Már reméltem, hogy talizunk! Most szomorú vagyok. :(((((((((( Amúgy kamerát nem lehet bevinni, szóval erről lemaradsz, asszem. Gyere el!
szia! örültem neki...komolyan, nemsoká válaszolok is. Csak tegnap nem volt netem egyáltalán letiltottak minket, mert állítólag valami "féreg" kering itten.
Most látom csak, hogy ezt írtam: vendézenekar; természetesen vendégzenekarra gondoltam! Hiába, a dislexia már csak ilyen ... :-)
TONEX: Írtam -> abból mindenre választ kapsz. GYÓGYULJ MEG!!!
Ma reggel egy csomó FF plakátba ütküztem, nálunk a környék tel van ragasztgatva... :-) 20.00, ill. 21.00 a két elő-, vendégzenekar, és 22.00 FF! Szóval gondolom nem 22.00 lesz kapunyitás, mert az nagy szívás lenne a vendézenakaroknak. :-)))
Én 1 évig próbáltam a Fáklyában. olyan lesz mint egy időutazás, tuszta 70-es évek, márvány padló, old school butorok.meg minden, állitólag lesz projektor is..
Hali! Néztem Pestiest honlapon a Fáklyát, ugye az valami vicc, hogy 22,00-kor nyit? Remélem valaki csak balfék volt és a koncertkezdés idejét írta oda. Bár mondjuk mindkét előzenekarhoz is ez az időpont van megadva...
Hi everybody!Mindjárt itt a 22.-ke...Lehet hogy én vagyok az alulinformáltság mintaképe,de mikorra várható az új FF album?Jaj,nehogy azt higyjétek,hogy a DMH-t már meguntuk!!!!!Csak érdeklődök:)Én még nem voltam a Fáklyába,de azt hallottam nem túl nagy...