Keresés

Részletes keresés

S.F.Maranello Creative Commons License 2002.08.05 0 0 3996
Én arra gondoltam, hogy lennének itt biztosan többen akiket érdekelne utánvéttel a dolog. Én is szivesen megvenném édesanyámnak, ő úgyis sajnálná a pénzt rá. :))
Előzmény: aquila (3995)
aquila Creative Commons License 2002.08.05 0 0 3995
Még mindig egyszerűbbnek látszik, ha a barátnő rendeli meg/fizeti ki az én címemre. Biztos örül majd:DDDDDDDDD
Előzmény: S.F.Maranello (3994)
S.F.Maranello Creative Commons License 2002.08.05 0 0 3994
Olyan helyet kellene találni, ahol megrendeled és ráérsz utánvéttel fizetni. Van ilyen?
Előzmény: aquila (3992)
S.F.Maranello Creative Commons License 2002.08.05 0 0 3993
Itt a link, de van több is.

csodabogyó

Előzmény: aquila (3990)
aquila Creative Commons License 2002.08.05 0 0 3992
közben rákerestem én is, megvan:D
aquila Creative Commons License 2002.08.05 0 0 3991
nekem nincs bankkártyám, nem tudnám kifizetni. Pedig megvenném.
Előzmény: S.F.Maranello (3989)
aquila Creative Commons License 2002.08.05 0 0 3990
cím?
Előzmény: S.F.Maranello (3987)
S.F.Maranello Creative Commons License 2002.08.05 0 0 3989
:)) Nem bátor, kérem szépen, vakmerő!
Na figyi! Meg is lehet ám rendelni ezt a csodaszert a neten. Mennyi most a dollár, mert abban van megadva az ára. Bemásoljam amit találtam?
Le is fordíthatná valaki. :)
Előzmény: aquila (3988)
aquila Creative Commons License 2002.08.05 0 0 3988
Ismered a viccet: nem vak ez a ló, kérem, hanem bátor!:DDDD Hát nézd: láttam magam előtt a példát, ami egyértelműen pozitív volt, ráadásul megőrültem az irigységtől, hogy a barátnőmnek sikerült, ami nekem nem, és ez pont elég volt ahhoz, hogy kipróbáljam. Nála laktam egy hónapig, együtt diétáztunk, ennél hatásosabb módszer biztos nincs. Én rászóltam, ha ő akart elcsábulni, ő kivette a kezemből a tiltott kaját, ha engem hagyott el a józan eszem. Ráadásul néhány naponta elmentünk vásárolni, és a második héten, amikor a két számmal kisebb ruha is rámjött, úgy éreztem, a menyországban járok:DDDD Egyébként gondoltam a forgalmazásra, de ez a cucc se olcsó, egy havi adag 12 ezer lenne. És akkor még nem kerestem rajta egy petákot se. Úgyhogy részemről maradnak a dinnye-napok, mint fogyókúra:))
Előzmény: S.F.Maranello (3986)
S.F.Maranello Creative Commons License 2002.08.05 0 0 3987
Külföldi oldalakon megtaláltam ezt a stacker2 nevű valamit, de én nem sokat tudok angolul. Olasz vagy francia nyelvű ismertetőt nem találtam. :(
Előzmény: aquila (3985)
S.F.Maranello Creative Commons License 2002.08.05 0 0 3986
Ja, érteeleeek! :)) Nem semmi vagy, bátor! :)) Szerintem meggazdagodnál, ha ilyen csodaszert küldetnél haza a barátnőddel itt meg árulnád. :)

De ami Amerikában kapható, talán idő kérdése és itthon is lesz. De az is lehet, hogy én vagyok túl naív. :)

Előzmény: aquila (3985)
aquila Creative Commons License 2002.08.05 0 0 3985
Orvos? Fenéket! A barátnőm fél év alatt 20 kilót dobott le tőle, és én is kipróbáltam. A harmadát szedtem be a lehetséges napi adagnak, mégis fogytam tőle, egy hónap alatt 5 kilót.
Előzmény: S.F.Maranello (3984)
S.F.Maranello Creative Commons License 2002.08.05 0 0 3984
:)
Az elég durva lehetett. Gondolom orvos írta fel neked, bár szvsz az sem jó. Nem gyengültél le tőle?
Az egyik munkatársnőm (aki reggeltől estig eszik :)) ) tavasszal azt mondta, hogy még lehet enni nyugodtan, mert júliustól jön a "csodagyógyszer" Mo-ra. nem tudom mire gondolhatott. Ti tudtok valamilyen újdonságról?
Előzmény: aquila (3982)
S.F.Maranello Creative Commons License 2002.08.05 0 0 3983
Köszi az infókat, továbbítom őket. Abban valóban igazad van, hogy emberek mennyi pénzt költenek egészségtelen étkezésre minden odafigyelés nélkül.
A reductil magyarán segít leszokni a mérhetetlen evésről és hozzásegit egy normális egészséges étrend kialakitásához.
Én továbbítom az infót és ismételten köszi. Ha nem fogja megcsinálni, az csak az ára miatt lesz. Kb 10 kg a fölösleg rajta, de a különböző kúrák nem segítettek. Mint írtam, attól a bizonyos káposztalevestől is hízott. :(

Más:

A 7/17 turmixról tudtok valamit. Az valóban annyira hatásos, mint ahogy reklámozzák? Mennyi ideig kell azzal kiváltani a napi két étkezést?

Előzmény: Biscuit (3981)
aquila Creative Commons License 2002.08.05 0 0 3982
Én szedtem két hónapig a Reductilt - a harmadik hónapban már nem bírta a pénztárcám -, és úgy emlékszem, hogy könnyebbé tette a nemevést. A barátnőm szedte legalább 8 hónapon át - hja kérem, pszichiáter orvos, telt rá -, ő szépen le is fogyott vele. Én tavaly jártam Amerikában, ott szedtem a Stacker2 nevű szert, na, az tud valamit! Azzal arra kellett odafigyelni erőnek erejével, hogy _egyél_ valamit, mert úgy vette el az étvágyamat, hogy napokig nem jutott volna eszembe enni, és hát az se jó. Naná, hogy itthon nem lehet kapni:-(
Előzmény: S.F.Maranello (3979)
Biscuit Creative Commons License 2002.08.05 0 0 3981
Ja igen. Egy hónapig, mert további adagokat nem volt hajlandó felírni az orvos, azt mondta, ennyi elég és kész. Ezután még fogytam, és azóta sincs farkasétvágyam. Soha. Normális éhségérzetem van, ha tényleg éhes vagyok, és tudok icipicit enni, amit azelôtt sose tudtam, csak óriási adagokat bevágni. Na, ilyen most nincs, már jó ideje. De azért vigyáznom kell. Szerecsére mindennap felállok a mérlegre, és ha egy negyed kilóval többet mutat, koplalok egy kicsit.
Előzmény: S.F.Maranello (3979)
Biscuit Creative Commons License 2002.08.05 0 0 3980
Nem baj, úgysem kell nagyon kajára költeni. A zöldség-gyümölcs nyáron olcsó, a Reductillal együtt tilos alkoholt fogyasztani, a drága kaják helyett lehet alapélelmiszereket venni (kefir, joghurt, tej, satöbbi). A kenyeret, édességet, bakonyi sertésszeletet, kávét el lehet felejteni. Kávét azért is, mert a R-lal úgyis élénk vagy, nem kell semmilyen serkentôszer. Ez is egy kedves vonása.

Néha körülnézek a közértben, és döbbenten látom, hogy milyen mennyiségű kaját képesek az emberek megzabálni. Tudom, tudom, hogy nagy a család, meg elôre vásárolnak százezer napra, de akkor is! Disznóhús, mélyhűtött szarok, olajos, zsíros, tésztás cuccok, stb. Ebbôl rittyentenek valami millió kalóriásat, és csodálkoznak, hogy a gyerekeik ilyen fórumokon szenvednek.

Nálunk is disznózsír alapú étrend volt, de a nagykorúság elérése után egyszerűen megtagadtam az otthoni étkezést, és el volt intézve a dolog. Mindenkinek ajánlom, hogy ha nem tudja átállítani anyut a normális ételek fôzésére, akkor bojkottálja az ebédet meg a vacsorát. Meg a reggelit, nálunk az is elég húzós volt.

Előzmény: S.F.Maranello (3978)
S.F.Maranello Creative Commons License 2002.08.05 0 0 3979
Szia!
Te összesen csak egy hónapig szedted? Úgy emlékszem, azt mondtad, hogy fél év alatt fogytál 8-kg-t. A gyógyszertől mennyit? Bocs, hogy kérdezek, de érdekelnek a tapasztalatok.
Előzmény: Biscuit (3976)
S.F.Maranello Creative Commons License 2002.08.05 0 0 3978
Megnéztem gyógyszerkeresőkben. A reductil 24.800 Ft. 28 db, a Xenical 9.600 Ft. 42 db. Elég drága mindkettő laikus szemmel nézve.
S.F.Maranello Creative Commons License 2002.08.05 0 0 3977
Köszi.
:)
Biscuit Creative Commons License 2002.08.05 0 0 3976
Helló! Reductil. És nem haltam meg tôle, sôt, szájszárazságon kívül semmilyen más mellékhatását nem tapasztaltam. A szájszárazság meg direkt jól jött, legalább sok folyadékot ittam, mert sajnos magamtól nem jut eszembe a folyadékfelvétel. Fôleg gyümölcsleveket, vizet. Szerintem - bocs - süket duma, hogy nem lehet gyógyszert igénybe venni, mert akaraterôbôl kell lefogyni. Akinek segítség kell, vegye igénybe. Sokkal kevésbé pusztítja le egy ilyen szer a szervezetet, mint az alant említett fagylaltos diéta, ami egész egyszerűen elmeháborodott dolog. Ki az, aki elhiszi, hogy egy ilyen diéta jót tesz? Naná, hogy lehet tôle fogyni, ha semmit nem eszel mellé. Csak éppen semmilyen normális tápanyag nincs benne, brutális szénhidrát-attak, arról nem is beszélve, hogy a fagyi tele van tartósítószerrel és köze nincs a természetes alapanyagokhoz, az biztos.
161 centi vagyok amúgy, és ma éppen csak 49 kg, nem 50, mert hétvégén nagyon meleg volt, szerintem leizzadtam egy kiló vizet. Egyébként fogyni jó, és nagyon klassz érzés, hogy szebb leszel, mint voltál, ha jobban szereted magad soványabban. Persze van, aki dundin szép. Érdekes, amíg dagibb voltam, azt hittem, az emberek lenéznek, pedig nem így volt. Mióta karcsúbb vagyok, pontosan ugyanúgy viszonyulnak hozzám, mint annakelôtte. Egyszóval, hogy sovány vagy-e vagy kövér, leginkább téged érdekel, másokat a saját testük aggaszt, ha aggasztja ôket egyáltalán. Na sok szerencsét a fogyókúrákhoz.
Előzmény: S.F.Maranello (3972)
S.F.Maranello Creative Commons License 2002.08.05 0 0 3975
:(
Sámomra mindkét gyógyszer neve ismeretlen. Viszont azt látom, hogy elég húzós az áruk. Mivel édesanyámnak szeretném ajánlani (majd megbeszéli orvosával, hogy szedheti-e egyáltalán), szertném tőletek megkérdezni, hogy használta-e innen közületek valaki valamelyik készítményt? Ha igen, akkor milyen eredménnyel. Ha nem, az is érthető.
Előzmény: aquila (3974)
aquila Creative Commons License 2002.08.05 0 0 3974
A Xenical lenne?
Előzmény: Beebite (3973)
Beebite Creative Commons License 2002.08.05 0 0 3973
Nem az a zsírfelszívódást gátló? Sajna a nevét nemtom, csak arra emléxem, hogy 10 000 ft felett van 2 heti adag. Volt egy másik, az agyalapi mirigyre hatott valami Redusan/reductyl nemtom ilyesmi neve volt 18 e ft/ üveg, és volt róla külön topic is annak idején. Szerintem a kettő közül valamelyik.
Előzmény: S.F.Maranello (3972)
S.F.Maranello Creative Commons License 2002.08.05 0 0 3972
Sziasztok!
Látom biscuit eltünt, ezért a többieknek tenném fel a 10 pontos kérdést. :))
Tudja-e valaki, hogy mi volt a 2001. év legsikeresebb fogyókúrás gyógyszere, vagy terméke? Arra gondolok, amit biscuit említett.

Üdv.

msebubu Creative Commons License 2002.08.04 0 0 3971
Ahhha..ugy "konnyu" :o)
Előzmény: Törölt nick (3970)
Törölt nick Creative Commons License 2002.08.04 0 0 3970
megneztem, 35grammban van 200kal. (egy 370kalorias bagel tarsasagaban fogyasztottam el)
osszesen kabe 650-700 lehetett.
lol, attol meg eszem mast is ma :)
en nem fogyizom ugyanis, csak beleszolok masokeba (inkabb tartom a sulyom es igyekszem egeszsegesen kajazni)
2i
Előzmény: msebubu (3969)
msebubu Creative Commons License 2002.08.04 0 0 3969
Na ezt spec nem tudom, mert minden cukros tiltva van, marpedig a mogyorovaj nyilvan tele van cukorral...de ha azt nezzuk, hogy mogyorobol van (remelhetoleg az is van benne), meg cukor meg valami meg, akkor 10dkg mogyoro, az 14g szenhidrat es 610kcal, 10dkg cukor 100g szenhidrat es 400kcal + nyilvan van meg benne ez meg az... szoval gyorsan utanaszamolva...hat ha eszel egy kanal mogyorovajat, akkor aznap mar nem ehetsz semmi mast :o)))
Előzmény: Törölt nick (3966)
Törölt nick Creative Commons License 2002.08.03 0 0 3968
uhhh...
[mondjuk a mogyorovaj kicsit mas mint a mogyorokrem, talan meg rosszabb]
Előzmény: Beebite (3967)
Beebite Creative Commons License 2002.08.03 0 0 3967
A nutellás üvegre az van irva, hogy 100g-ban 533, egy evőkanál mondjuk 25-30 g, akkor számold ki:)
Előzmény: Törölt nick (3966)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!