Viszont mint azt már említettem, a főútról csak az épület teteje látszik, mert az út és az épület között van egy kis domb. Ezért láthatták a dombon álldogálók az épület tetején kúszó fickót.
Elképesztő, hogy egy ennyire közeli tetőt nem ellenőriztek. Se ember, se kamera, se drón. Ennyire közelről nem kell különleges tehetség egy jó lövéshez. Ilyen szintű hanyagság hogy fordulhat elő?
Csak a rendőr, aki fel akart mászni, leesett a másik rendőr hátáról, amikor fel akart mászni a tetőre intézkedést foganatosítani.
Emiatt nyolc lövés kilövésre került.
És akkor döntse el mindenki, hogy vajon ennyire amatőrök a szolgálatok, szándékos szabotázs történt, esetleg benne is voltak a merénylet megszervezésében és végrehajtásában.
Hiába mondom, hogy az épület másik oldalán lőtték le. Még a vér nyomok is látszanak kb. két méter hosszan. Mellette van a fegyvere, szintén az épület parkoló felőli részéhez közelebb.
Szerintem meg a tiéd rossz. Látod a tribün előtt az átkötő utat?
Te eléje helyezted a Trump pozícióját pedig az a két útszakasz között volt ( az egyiken sátrak álltak az épület előtt a másik út meg jócskán a tribün előtt volt.)
Az ábrádon piros kockával bejelöltem Trump kb. pozícióját.
Sok jelentősége nincs a lövés szempontjából. Ez nem távolság egy távcsöves lőszeres puskával.
Először is a három házikó előtt sátrak voltak, aztán szabad terület a közlekedéshez. A lelátó alatt parkoltak a kamionok. És csa aztán jött a pódium. Tehát az elnökjelött a rajzon feltüntetetthez képest jobbra volt. Legalább 20 méterrel.