Szeretném összegyűjteni, hogy milyen publikálási lehetőségek vannak olyan tanulmányok megjelentetésére az új fizikához kapcsolódó cikkek, tanulmányok, könyvek számára.
Nem anyag . Szerintem fogalomzavarról van szó . Időről van szó. Ebben és ebben a Térben ezek és ezek a testek. Ilyen és ilyen periódusonként forognak és kerülik meg egymást. -Hozzá kell tennem, hogy szándékosan nem irtam időközönként. Én nem értem, hogy miért nem érted. Van az idő, A különbség az Idő és a Téridő között a Tér . Ebből az következik , hogy többéle tér van.
Mi az a Téridő. Hát előszőr is. Nem az időről van szó ,hanem a Téridőről. Mint már előbbiekben irtam, a mi időnk szigorúan a Földhöz , a Naphoz és a Holdhoz van kötve. Itt nem Időről van szó hanem Téridőről. Ez a meghatározás arra enged következtetni , hogy többféle tér van . Különben nincs értelme. Ez a külömbség. Különböző terekhez más testek vagy égitestek tartoznek, ezeknek a forgása másféle periodusokat határozhat meg. Én nem nevezném Időnek mert az én szememben az Idő csak a Földre vonatkozik. A többiek felőlem azt csinálnak amit akarnak.
„Te meg a téridő-kvantumokat ismételgeted, de nem tudod megmondani sem azt, hogy mi az a téridő, sem azt, hogy mi az a kvantum.”
Leírtam már többször is, hogy mit gondolok a diszkrét téridőről. (olvass vissza) Ha nem érted meg az a te bajod, sajnálom. A „mi” elképzeléseinket nem érted meg (értelmezési gond), a te elgondolásod meg csak ígéret, meg az „akadémikus fizika” fikázása, amivel tele van már a padlás. :-(
Vedd észre, hogy amit téridő témában írok, azt senki nem támadja annyira, mint te. (veszik a lapot) Viszont én nem sértődöm meg a válaszodon. Az igaz, hogy néha provokatív kérdéseim vannak feléd, de csak azért, hogy ne üljön le a topik.;-)
Minden szöveget az adott helyén kell értelmezni, akkor nem lesz zavaros. Ha mégis, akkor annak lehet oka van. Nyomod az unott szöveget, de érdemben semmilyen kérdésre nem válaszolsz. Csak lefikázol mindenkit. Ezzel nem sokra viszed az újfizikádat.:-(