Keresés

Részletes keresés

híg ember Creative Commons License 2023.04.06 -1 0 693

Nagypénteken tervezem mindenkép - ma zöldcsütörtök van...

Előzmény: lipovánok (692)
lipovánok Creative Commons License 2023.04.06 -1 0 692

De mi a "2."...?

Kérdezd meg a laposföldes jútubbertől.

Belehallgattál már a lyútubvideólyába?

Előzmény: híg ember (691)
híg ember Creative Commons License 2023.04.06 -1 0 691

titkos

Nem nyilvános?

Ezt jelenti köznyelven

De mi a "2."...?

Előzmény: lipovánok (689)
lipovánok Creative Commons License 2023.04.06 -1 1 690

Hülyetroll

Előzmény: Cleaning Cloths (688)
lipovánok Creative Commons License 2023.04.06 0 0 689

Azért nem szívesen mert lehet hogy titkos.

Ez a mondat:

A búrád gömbölyű, nem a Főd 2. - hádemé?

Ezt jelenti köznyelven:

A felyed gömböjű, nem a Föld 2. - hát de már miért nem?

hádenoaztánhú

Előzmény: híg ember (687)
Cleaning Cloths Creative Commons License 2023.04.06 -1 0 688
híg ember Creative Commons License 2023.04.06 0 0 687

Nem szívesen

Miért...?

Mijaza "2."...?

Előzmény: Hahó a Balti tó (685)
Hahó a Balti tó Creative Commons License 2023.04.06 0 0 686

Ám a nevét hibásan szedtem. Ő nem Uuzoni Dávid, hanem 

Uzoni Dávid.  Elnézést a nyomdai hibáért minden érintettől.

Előzmény: Hahó a Balti tó (685)
Hahó a Balti tó Creative Commons License 2023.04.06 0 0 685

Belinkölnéd...?

Nem szívesen, de mivel kérted tőlem, be:

https://www.youtube.com/watch?v=0GlYPY4wCEY&t=3564s

https://www.youtube.com/watch?v=JZDScKKqjg4&t=1295s

A címe ékes:

Előzmény: híg ember (684)
híg ember Creative Commons License 2023.04.06 0 0 684

No a barátom, Uuzoni Dávid (Uzoni Péter lelkész fia) megkapta a kijelentést a Föld lapos voltáról. Ezért lett laposföldes

Belinkölnéd...?

Előzmény: Hahó a Balti tó (683)
Hahó a Balti tó Creative Commons License 2023.04.06 0 0 683

"Gondolkozom azon,  ha valaki igazán fundamen-

talista keresztény, akkor miért nem laposföldes?"

Szerintem én igazán fundamentalista vagyok, és az Isten beszéde kőszikla az életemben.

Nem kapta még kijelentést a Föld lapos voltáról.

Sőt...

Szerintem én igazán fundamentalista vagyok

Szerintem te nem.igazán vagy fundamentalista 

Hiszen mégcsak laposföldes se vagy.

Ezt az "a"-t szépen kihagytad butaság miatt

👇

Nem kapta még a kijelentést a Föld lapos voltáról.

No a barátom, Uuzoni Dávid (Uzoni Péter lelkész fia) megkapta a kijelentést a Föld lapos voltáról. Ezért lett laposföldes. Neked, büdöstrollnak még várnod kell erre a kijelentésre

Előzmény: Kútásóóó (682)
Kútásóóó Creative Commons License 2023.04.05 -1 0 682

"Gondolkozom azon,  ha valaki igazán fundamen-

talista keresztény, akkor miért nem laposföldes?"

Szerintem én igazán fundamentalista vagyok, és az Isten beszéde kőszikla az életemben.

Nem kapta még kijelentést a Föld lapos voltáról.

Sőt...

Előzmény: Hahó a Balti tó (669)
lipovánok Creative Commons License 2023.04.05 -1 0 681

Mit személyeskedsz itt mint valami büdössertés? Nem szégyelled magad?

Előzmény: Cleaning Cloths (680)
Cleaning Cloths Creative Commons License 2023.04.05 -1 0 680

IGe: Amur egyértelműen hazudsz, hiszen Istenek vannak és sok!!! Ez tudományos tény!!!

Amur: Baromság.

IGe: Aton, Hórusz, Mithrász, Dionüszosz, Attis, Krisna, Visnu, Baál, Thor, Wotan, Borvo, Jahve, Marduk, Allah, Ré, Zeusz, Siva, Dyḗus,  Ahura Mazdá, Nagy Manitu. ... és lehetne ezt sorolni több tízezerig. Ez szerinted 1 Isten??? Csak egy Über Isten lenne?  !!! :-)

Amur:  (eltereli a témát, másról ír) 

IGe: Elsunyítottad a választ, ami mono-ateizmusra, azaz rejtett és látens egyistenhitre, JahveTeremtőre utaló jel. Nem csak "Isten"-ből, de teremtéstörténetből, így "Teremtő"-ből  is nagyon sok van

Amur:  Baromság.

IGe:  Tehát tagadod a Vallások és Istenek evolúcióját. Evolúció tagadó vagy !!! :-)

Amur:  Baromság. Jelenleg egyetlen egy isten (kisbetű bammeg!) létezése sem bizonyított. Na, ez a tudományos tény. Amit te művelsz, hogy összekevered a kitalált dolgokat a valóban létező dolgokkal, azt minden értelmes ember hangosan megmosolyogja, akkora baromság.

IGe: VAN-ságról írtam és nem a metafizikai hablatty "LÉTEZÉSRŐL" Tény, hogy az emberiségnek sok-sok Istene van és sok-sok Istent teremtett, talált ki. Ha ezt tagadod ... akkor elérted a lapos-Naposok és lapos-Földesek színvonalát.

Amur: Orbitális baromság. Kisbetű b@zmeg, kisbetű!!!!! Ennyit se tudsz. Az eszem megáll.

IGeIsten összeszámlálás. Még nemzetenként és népenként is ki van gyűjtve az egyes népek Istenei. Mentális zavarod van??? Itt van egyben is a Marvel-szerűen tálalva a népek Istenei: Istenek, akiket az emberiség kitalált.

Amur: Nem az "Istenei", szerencsétlen, hanem az "istenei". Kisbetű bammeg!!!!! Még ennyit se tudsz. Elképesztő.

IGe: Tényleg??? Ha nagy kezdőbetűvel írod, hogy Autó, akkor már csak egy lesz belőle??? Mesélj még ilyen sületlenségeket!!! :-) 

IGe: Te kevered bele a látens EgyIsten hitedet. Jómagam egyértelműen leírtam, hogy az emberiség sok-sok Istene jellemzően kitalált és nem valóságos. A panteizmus és az atonizmus Istenei ami félig meddig valóságos Istenek. Mert a Természet és a Nap az valóságos ugye. A Tudományos Isten meg feltárt és nem kitalált. Annak a létezése, vansága és valóságossága is tény viszont.

Amur: Figyeld, szellemileg kihívásokkal küzdő barátom! Most csak neked elmagyarázom: "Isten" így nagybetűvel a zsidó-keresztény vallások egyistenének az egyik NEVE. Az emberfeletti képességekkel rendelkező és természetfeletti lények pedig az "istenek". Kisbetűvel. Az "autó" kisbetűvel a négy kerekű, motorral rendelkező járműre használt szó. Az "Autó" nagybetűvel egy NÉV, például egy hülye szülő úgy cseszett ki a csemetéjével, hogy Nagy Autó-nak anyakönyveztette. Nagybetű=személynév (vagy egyéb egyedi dolog neve). Kisbetű=főnév (azonos tulajdonságokkal rendelkező dolgok megnevezésére általánosságban használt szó). Ezt vésd az eszedbe.

IGe:  Tényleg és László név is csak egy van hazánkban és nem inkább cirka 370 ezer? Igazán beleolvashatnál néhány vallási szakkönyvbe, vagy lexikonba: a bibliai judeo-keresztény Isten nevei: JHVH = Jáhve = Jehovah = Jehova = Adonáj = Elochim = Eloah = Elohim = Él = Élim = El-Saddaj = Él-Eljon=  Necach Izrael = ZombiJézuska = Szentlélek = Demiurgosz = Sátán = Úr = Atya, Gatya …stb  Tehát túl sok különálló neve is van.

IGe:  Amur nick kommentjeit ezennel elrejtem és a jövőben általánosságban nem is olvasom és nem is reagálok rá. Aki a valóságot, hogy sok Isten van,  a LaposFöldesek szintjén tagadja, arra kár karaktereket és figyelmet is áldozni.

Előzmény: MemetikaTan (679)
MemetikaTan Creative Commons License 2023.04.05 -1 0 679

LaposFöldes ateisták

Legújabb humánetológiai  tagadásvallásos mono-ateista emberi megfigyelésem eredménye, párbeszédesen tálalva. Hozzáértők szakmai segítségét szeretném kéni a következőiekben feltárt viselkedésforma pszichológiai feltárásához. Mi játszódik le egy ideológiailag elfogult ember pszichéjében és milyen pszichés betegségtípushoz lehetne sorolni azt, amikor az ideológiai elfogultsága miatt a nyilvánvaló valóságot is letagadja? Kognitív disszonancia, mitománia, monománia, téveszme, vagy kényszerképzet lenne ez?

A  sok-sok "Isten" tényét sem lehet Hamis Dilemma érvelési hibával leszűkíteni. Hogy "Isten létezik" és "Isten nem létezik" lehetőségek közül lehet csak választani.

...a fenti szöveglinken a többi

MemetikaTan Creative Commons License 2023.04.04 -1 0 678

Érdekes módon a pszichológusok és a pszichiáterek sem racionális érveléssel, vagy gúnyolódással kezelik a kényszerképzeteseket. Egyik sem gyógyító hatású ugyan is.

Viszont akik még is ezt teszik .... nos azokkal van inkább a gond és fanatikusak. Annak minden veszélyforrásával együtt. 

Előzmény: Cleaning Cloths (671)
lipovánok Creative Commons License 2023.03.31 -1 0 677

Ja a tanulság??? Egy nyilvánvaló hülyeség tagadására semmi értelme csoportokat, mozgalmakat összerettyinteni, mert az sem lesz különb, mint egy hülyeség.

Ja a tanulság??? Egy nyilvánvaló hülyeség cáfolására és nem tagadására ahogy a fenti hülye írta sok értelme csoportokat, mozgalmakat összerettyinteni, mert az különb lesz mint a hülyeség.

Előzmény: MemetikaTan (676)
MemetikaTan Creative Commons License 2023.03.31 -1 0 676

Ja a tanulság??? Egy nyilvánvaló hülyeség tagadására semmi értelme csoportokat, mozgalmakat összerettyinteni, mert az sem lesz különb, mint egy hülyeség. Lásd az ateistákat is ebben a kérdéskörben. Vagy akár a Sz.eptikus Társaságot. A lényeg nincs nagy különbség az üldözési és az üldözhetnéki mániások közt. 

Men-talista Creative Commons License 2023.03.25 -2 0 675

Itt meg úgy írják666

Jelenések 12:9 And the great dragon was forced down, the old snake, who is named the Evil One and Satan, by whom all the earth is turned from the right way; he was forced down to the earth, and his angels were forced down with him.

Bible basic englishdémon

Előzmény: Men-talista (674)
Men-talista Creative Commons License 2023.03.24 -2 0 674

Sámuel I. könyve:2:8

Felemeli a porból a szegényt, És a sárból kihozza a szűkölködőt, Hogy ültesse hatalmasok mellé, És a dicsőségnek székét adja nékik; Mert az Úré a földnek oszlopai, És azokra helyezé a föld kerekségét.

Példabeszédek 8:27 Mikor készíté az eget, ott valék; mikor felveté a mélységek színén a kerekséget;

Ézs 14:17 A ki a föld kerekségét pusztasággá tette, városait lerontá, és foglyait nem bocsátá haza!

ACS 17:31 Mivelhogy rendelt egy napot, melyen megítéli majd a föld kerekségét igazságban egy férfiú által, kit arra rendelt; bizonyságot tévén mindenkinek, az által, hogy feltámasztá őt halottaiból.

Jel 12:9 És vetteték a nagy sárkány, ama régi kígyó, a ki neveztetik ördögnek és a Sátánnak, ki mind az egész föld kerekségét elhiteti, vetteték a földre, és az ő angyalai is ő vele levettetének.

Háén mondtam mekkora hülyeség és a pünküsdisták, főleg elterito és akik szóbaállnak vele a 82%a hülye,.Ugye?

Men-talista Creative Commons License 2023.03.24 -2 0 673

Megmutatnád, hogy a Biblija eztet hol mondja?

Előzmény: mókusmiklós (-)
MemetikaTan Creative Commons License 2023.03.24 -1 0 672

Megvizsgáltam a LaposFöldeseket és azok cikizőit, hogy melyik a fanatikusan butább fajta ... és az eredmény erős döntetlen. 

A kép szövege:

Szomorú, hogy jellemzően az iskolákban a lapos Nap és Föld-pályát tanítják. Ami egy ULTRA LAPOS síkon van csak és ellipszis jellegű. Nos nem olyan a valóságban, hibásan pontatlan. Örvénylő enyhén görbült dugóhúzószerű ez a pálya. Lásd az alábbi szemléltető grafikákon. - A témában kérem a csillagászokkal és az asztrofizikusokkal vitázni! Aki úgy gondolja, hogy nincs igazuk. Főként azért a Napot és a Földet kellene meggyőzni, hogy ne úgy mozogjon az Űrben, ahogyan mozog.

Előzmény: Cleaning Cloths (671)
Cleaning Cloths Creative Commons License 2023.03.23 -1 0 671
Előzmény: Cleaning Cloths (670)
Cleaning Cloths Creative Commons License 2023.03.23 -1 0 670

lapos Nap és Föld pályás és ateista

Hahó a Balti tó Creative Commons License 2023.01.23 0 0 669

Gondolkozom azon,  ha valaki igazán fundamen-

talista keresztény, akkor miért nem laposföldes?

Csak azért, mert a Holdról nézve látható,  hogy a

Föld egy gömb? Ez nem egy elfogadható kifogás.

Előzmény: lipovánok (668)
lipovánok Creative Commons License 2023.01.22 0 0 668

Tegnap fantasztikusan jó és érdekes dolog történt velem.

Közel 3 órát beszéltem a laposföldessel, aki keresztény is.

Hahó a Balti tó Creative Commons License 2023.01.19 0 0 667

Az már régen jó ha az szorul magyarázatra, hogy a "szerinted rossz fa" hogyan teremhet mégiscsak: jó gyümölcsöket.

Az valóban régen  ha az szorul magyarázatra, hogy a szerintem rossz fa hogyan teremhet mégiscsak: jó gyümölcsöket.

Elmondtam neked, megmagyaráztam, leírtam, hogyan teremhet a rossz fa mégiscsak: jó gyümölcsöket, ám te nem értheted, mert bodóné vagy.

Előzmény: Higany67 (663)
Hahó a Balti tó Creative Commons License 2023.01.19 0 0 666

"kérdezd meg a lányodat...

ő sokkal okosabb, mint te.

Ennek pedig az a magyarázata hogy ...

Hogy?

Hogyoztál egyet, bodó? Megkérdezted, hogy?

Így:

Ennek pedig az a magyarázata hogy az értelem nem 100 százalékban olyannak öröklődik mint amilyen a szülőé, a gyermeknek az intelligenciája sokszor magasabb vagy alacsonyabb mint a szülő intelligenciája.

Majdnem mindennek van világos és egyértelmű magyarázata

Előzmény: Higany67 (663)
Hahó a Balti tó Creative Commons License 2023.01.19 0 0 665

"Azt tanácsolom mindennek nézz utána a könyvekben mielőtt leírod."

Ne tanácsokat adj,  fogalmazd meg frappánsabban, ha okosabb vagy!

Tényleg okosabb vagyok, jól mondtad ezt.

Arra szeretnélek megkérni téged,  mondd meg,  mit fogalmazzak meg

frappánsabban, és azonnal megfogalmazom számodra frappánsabban.

Ugyanis elfelejtetted leírni, mit fogalmazzak meg frappánsabban, csak

ideírtál egy nagyon értelmetlen botorságot.

Előzmény: Higany67 (664)
Higany67 Creative Commons License 2023.01.19 -1 0 664

"Azt tanácsolom mindennek nézz utána a könyvekben mielőtt leírod."

Ne tanácsokat adj, fogalmazd meg frappánsabban, ha okosabb vagy!

Előzmény: Hahó a Balti tó (661)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!