Létezik-e pokol, vagy csak a vallási elöljáróság eszelte ki ezt is, hogy fizessük nekik a tizedet?
(Jézus, aki soha nem szedett dézsmát, többször is beszélt róla...)
" Istenem bocsáss meg neki is, mert nem tudja mit beszél....! "
Tudod, hogy a 21. században vagyunk?
Nem, te még az első században érzed magad lelkizésedben?
Regények és vallási ponyvák vezérlik a keresztény szerepjátékokat?
Tudsz egyáltalán idézni egy élő, személyes Istentől bármit is, vagy élesíted az elavult szövegkönyvet aktuális ismérvnek?
Látomásokat látnak az ifjak, meg prófétálnak és hallelújjja ámmeneznek, na ez lenne a mai trendiség, hitgyülis, pünki mozgalmak, valami rajongói ébresztői narratíva,?
Péter beszéde.16 hanem ez az, amiről Joel próféta szólt: 17 A végső napokban – mondja Isten – kiárasztok Lelkemből minden testre. Fiaitok és lányaitok prófétálni fognak, az ifjak látomásokat látnak, az öregek álmokat álmodnak. 18 Még szolgáimra és szolgálóimra is kiárasztom Lelkemet ezekben a napokban, és prófétálni fognak. 19 Csodákat teszek fenn az égben, és jeleket adok lenn a földön:
2023. 8. 11. óra 7-17 Kettő kép arany sárga >>> +
2023.8.11. óra >>>17-21 Egy kép, fehér >>>>><<<<< szürke.
Előre is köszönöm Teremtő Atyám .2006-2024 érthető >>>
23 De ő megmagyarázta nekik: „Ti innen alulról valók vagytok, én meg felülről való vagyok, ti e világból vagytok, én nem e világból vagyok.
27 Nem fogták fel, hogy az Atyáról beszél nekik, 28 Jézus mégis folytatta: „Amikor majd fölmagasztaltatik az Emberfia, megtudjátok, hogy én vagyok, s hogy semmit nem teszek magamtól, hanem azt hirdetem, amire Atyám tanított. 29 Aki küldött, velem van, nem hagyott magamra, mert mindig azt teszem, ami tetszésére van.” 30 E szavaira sokan hittek benne.
Emberisten, istenember, vagy aki kijelentette, hogy nem ember vagyok én?
Te is olyan vagy, aki uramozik, bizonygatja, hogy mennyire odavan a biubliai teológikált iastenfillibngekért, főleg a sokféle ígéretes mennyei lakhandiért? :)
"Az ateista zsidó viszont (aki tagadja hogy Jézus a testben eljött Krisztus...) "
Ha mondjuk egy hívő, (mondjuk egy hívő zsidó) tagadja hogy Jézus a testben eljött Krisztus, az ettől.a krisztustagadástól nem ateista, csak olyan hívő, aki nem keresztény. Például a mohamedánok sem ateisták, hanem csak nem keresztények, de hívők.
Totálisan berugtál kora reggel, teljesen részeg vagy
"Az ateista zsidó viszont (aki tagadja hogy Jézus a testben eljött Krisztus...) az Sátán kiválasztott népe..."
No például most zsidóztál és most gyűlölködtél egyszerre, egy időben.
12 Otthon szórakozz még és tégy kedved szerint, de gőgös szót ejtve ne keveredj bűnbe. 13 Mindezért magasztald az Istent, aki javaival ily bőven felüdít.
Ateista zsidó nem létezik, mert aki zsidó az nem ateista, aki meg ateista nem zsidó..., a körülmetéltetés itt már nem jelent semmit..., nem is szólva az ateista katolikusoktól kezdve az összes ateista protestáns keresztényekről...., attól meg, hogy mellveregetve kiállsz egy teológiai parafrazista újragondolt képzet mellett, hogy te mekkora hős és világmegmentpő jézusi köntösbe öltözve hinted a naftalint, még semmiféle istenség és Jézus nevű akárki nincsen sem mögötted, előtted, oldalaidon és benned sem, csak a szavak üres csengése, avagy írásaidnak kongása virányosodik!
Kell e vallani, hogy Jézus a testben eljött megváltó?
Ja, megetettek ezzel az írások és értelmezések, gratulálok!
Nem kell barátom, mert ez egy erőltetett izzadságszagú haszonreménynek tűnik, nem?
A homoszexualitás bűn. Utálatos bűn, fertelmesség a Biblia szerint, amiért a halállal járt a Törvény ideje alatt. Aki ebben a halálos bűnben él, az Isten országának örököse nem lészen.
Zsidók az Isten kiválasztott népe
Az ateista zsidó viszont (aki tagadja hogy Jézus a testben eljött Krisztus...) az Sátán kiválasztott népe...
Na, miattuk vagyok én itt, hogy ha lehet valami kis hitet ébresszek bennük, hogy el nem vesszenek hanem éljenek. A Sátán királyságából az Isten királyságába térjenek...
Hiszen nem a veled való vitában mondtam azt hogy " elismerem " hanem Leslienek mondtam hogy elismerem azt hogy a bibliába az van beleírva amit idézett, de attól még a Föld mélyén nincs semmiféle pokol.
Te meg undorítóan belerondítottál hogy "jaj de jó hogy ha valamit elismerek" de el se olvastad hogy mit .
Nem is olvasod el amit írok, hanem egy-két szóra reagálsz.