De akad olyan élethelyzet, amire nem gondol sápítozás közben.
Természetes némi túlzás volt az állításban, de nem sok.
Ráadásul úgy éreztem, hasznos munkát végzek.
Látok én nem kevés olyan juzert, aki nálam korábban kezdi a napját, és este későbbig marad fent a fórumon, miközben egész nap csak a szart passzírozza a polon.
A korábbi(már törölt nickjeiden) írásaidból, meg ebből az szűrhető le, ha te nem tudod, mi történt, akkor OPI finoman szólva nem fejtette ki az igazság minden szirmát, amikor azt mondta, hogy már mindenki tud mindent.
S azzal, hogy a másik 2 kollégád vissza lett helyezve a jogaiba, egyértelmű, hogy mégis te voltál a célpont.
Másrészt a feszültségek nem most kezdődtek, csak több irányból most csúcsosodtak ki. Kicsit olyan mint egy csillagtúra, már két éve elindultak a játékosok, csak az utolsó csapat most esett be és a túravezető rányomta a pecsétet a lapra. Mindössze akkor este értek össze a szálak. Az utolsó is. Sokan ezért kapkodták a fejüket, hogy mi is történt, mert ők semmit se láttak. Így igaz, nem is volt semmi látványos, este hazafelé került a helyére az utolsó kis puzzle. Hazaértem, gombot nyomtam.
Itt jön a harmadrészt: vártam. Én nem voltam aktív, nem kezdeményeztem, nem kommunikáltam, csak vártam.
Az alapvető kérdés azért a beírásaid alapján az, hogy miből gondolod, hogy itt te voltál valamiféle célpont?
Most állítsam vissza őket? Maximum egy vállvonás lenne tőled, mert kalapax idétlenkedései meg egy kis IRL Vito ellen, ennyi volt bennük. Ezt a kommunikációs módszert már jól ismerjük a Polfórumról, megy a hangoskodás, hogy "bizonyítsd!", aztán ha megtörténik, akkor vállvonás és új téma.
Sejtettem, hogy törlődtek már. Ezt valóban nem is kérem. De mégis jó lenne tudni, mi vezetett oda, hogy jó modik/adminok, mint pl. te, buktak. Mert nem lehetett akármi... és hát ahogy írtam, nekünk usereknek se mindegy, kik tartják a rendet köztünk.
Bocs, de segítenél, hogy elolvashassam azokat a hozzászólásokat. Most már azért érdekelne részletesebben, mi a fene is történt. Tudom, hogy csak user vagyok, de akkor is. Ha nem publikus, akkor él a mélem. Köszi.
Elárultam volna olyan részleteket, amiket egy érdeklődőbb juzer (mint pl Hümi) ne olvasott volna több példányban is Vitó akkori hozzászólásaiban?
És hát a kollégák sem hülyék, el tudták dönteni a beidézett hsz-ból, hogy mi a mögöttes igazság.
Hogy azóta megszűnt az árulóval a kommunikáció, az egy logikus következmény.
De hogy mindezért az áldozat legyen a hibás, az elég nagy arcátlanság. Szerintem.
Meg sem próbálta megvédeni magát, hogy legalább valami kompromisszumot köthessünk, elkerülte a közös platformokat, és a hallgatását beismerésnek vettem.
Belátom, hogy ez számodra tarthatatlan helyzet volt, valamit lépned kellett.
Beraktad hát a mérleg serpenyőibe a két nevet, és láss csodát, Csinckáé billent le.
Egyetértek Dzsonszival és Hümivel is. Nekünk usereknek persze nem kell mindent tudni, ami a modik közt folyik, bár mondjuk éppen minket is érinthet, hogy ki modi és ki nem... De úgy látom, még a modik se mind tudják, mi történt és főleg miért, ahogy Hümi helyesen leírta. Ezért szerintem korrekt lenne legalább a modiknak elmondanod, Opi, de persze mi userek is szívesen fogadnánk némi plusz infót, sejtetés helyett...
"A számítógép segítsége: ne az én beírásaim közt keresd..."
Az baj. Merthogy te döntöttél.
És ha még a delikvensek közt (mi ebben az esetben illetéktelenek vagyunk, ugye...) sem nyilvános a döntés oka, az azt jelenti, hogy a döntés maga általad védhetetlen, mert azt még fel sem merem tételezni, hogy egyszerűen nem mered kimondani a miértet.
Csinckától vártam volna. De benne még mindig van lojalitás, s csak általánosságokat írt. Mind a 2 törölt nickjén.
A másik két felfüggesztett admin semmit nem mondott. S úgy vettem ki az előbbiekből, hogy ők már újra kaptak jogosultságot. Hogy milyen néven, még azt sem tudjuk.
Szóval lehet, hogy a moderátori kar tudja a miértet(egyébként még ők sem mind), de az userek ebből teljesen kimaradtak.