Általános trslgás, trsdlmi, pszihlgiai, és egyéb kérdésekről főzőcske közben. Leginkább magammal beszélgetnék, de minden barátságos nicket szívesen látok.
nagyon tökös gyerek volt. de talán jobb volt neki így. Ő egy igazi Újságíró volt, akit sztem az első olajbiznisznél eltettek volna láb alól, és bebetonozták volna valamelyik autóbeállóba, vagy alapba ... sosem nyugodott volna meg! ahogy az akkori visszaéléseket felgöngyölítette, a későbbiekben sem hagyta volna magát megvenni!
A farkasréti temetőben nyugszik, sírja a legutóbbi látogatásomkor még rendben volt. De ez már több éve volt.
ezért nem tok pasizni se' ... nagyon nehéz olyat tanálni, aki olyan ...
eccer egy faszi elkezdte csavargatni a bimbiket, én meg énekeltem:
"él jenama gyarszabadság él jenaha za! kossuthrádió budapest ... "
gondoltam, valami potinak nézi őket, és ezt kell csinyányi ... soha többet nem láttam ... nem is baj ... szóval ...
így nem lehet ...
beteget is betuszkolom ergonómiailag ... minden csigolya, ízület prof. módon a helyén, ahogy helyére kerül minden, a beteg elkezd vadul horkolni ... abban a minutumban, tehát (mert már beszélni nem tud) kibaszott jól érzi magát, biztonságban ... mire a megbízó elkezdi kihámozni anyut, h anyu sosem alutt így ... ja b+!, azé' lett idegbeteg ...
nahh, szóval hiperszenzitivitásomat sehol nem tudom hasznosítani, pedig sztem különleges teheccség, de mindenünnen elhajtanak, vagy lehülyéznek, nemnormálisoznak ...
sztem, OK, h nem normális, de lennének területek, ahol hasznosnak bizonyulna ...
vagy van ez az "U" alakú, nevében is: NYAKtámasz-párna ... hol használja az "U" talpát a zemberek 99%-a? NA HOL?? a koponyájuk alatt!!! a NYAKtámasz-párnát ... és mikor rájönnek, h hülyék, akkor megdobálnak a cipőjükkel ... aztán két hét múlva úgy használják, ahogy mondom ... de előtte ugye dobálnak ... mer' nehogy már én legyek az okos ...
nyilván lehet nekem valamim az amplitúdókkal, meg a herzekkel ... biztos a Herz az a hossza, az amplitúdó meg a magassága ... és kell, h terjedjen a térben valami ... ami ha nem megfelelő rezgésszámú, akkor bedilizek ...
de a lámpáknál ezeket nem jelzik ... mert am az eccerű embereknek csak jön a fény, oszt jóvanazúgy ... hogy stroboszkóp, vagy gyertyafény, már kb tökmind1 neki ...
nyilván a gyertyafénynek is meg van az oka, miért arra használjuk, amire ... ugye hangulat fokozás ... meghittség, stb ...
a stroboszkópot, diszkógömböt meg az őrületre nna!
de mit tudhat a halogén, ami nekem a legkedvesebb az összes kínálatból? nem mellesleg a legjobban is látok vele ...
jahjj, segíccs nekem léccives, h miért van ez nekem ... miről beszél ez a link???
télleg van frekvencia, és annak van köze a fényerősséghö?
mijaza frekvencia?
mér' jobb nekem egy kevesebb Kelvin-számú halogén, mint egy extraerős led???
és érzem, és nem lehet érvényteleníteni, mert VAN!
pl. kasszás munkakörben napi 8 óra ledes, v. fénycsöves villogásban 3 napon belül paff lennék ... nem, nem a fizikai munkától, hanem a vibrálástól, amit ÉRZEK!
dehát persze nyilván könnyebb ügy egy botegyszerű (esztgyárcsákakkoresztveszem) embernek, mint nekem, akinek rögtön lesz vmi nyavalyája a legkisebb földi mágneses sugárzástól is ...
és pontosan 480 nanométeren világít – ez a frekvencia indítja be a retina dopamin termelődését, amely a szem egészségének kulcsfontosságú neurotranszmittere.
tehát vmit mégiscsak jól érzek, valami mégiscsak rendben van nálam, mert van ilyen nanométerizé frekvencia ...
mostmár csak azt kell kideríteni, h nekem miért a halogén és/vagy gyertyafény, és semmiképpen sem led, és/vagy fénycsöves, energiatakarékos fiszem-faszomok. akkor sem, ha Kelvinben többet tudnak ...
utálom, h magyarázni is kell ... jahjj, csaknehogyztmondják nyavalygós vagyok ... nem bassza meg! ilyen vagyok, oszt kész! nem leszek másmilyen, mert nem lehet lecserélni a bőrömet, a csontjaimat, stb-t ... és magyarázni sem fogom ... nem bazdmeg ... mint Ló Szerafin bazdmeg, akit sikáltak, festettek, nyírtak, de ő b+!, csak kék tudott lenni ... nahh ... és jött neki mindenk, hogydeéste hog ylehecc kék?? úgy b+!, hogy kék vagyok! nahh!
nem értel, és nem érzel ... képzeld! gyertyafénynél jobban olvasok, kézimunkázom, mint bármilyen új találmányú ledlófasznál ... okát nem tudom, valami lehet a rezgésszámokkal, vagy valamivel ... ha hiszed, ha nem, többször említettem már, h ténylegesen borsószem hercegkisasszony vagyok, és kilenc derékaljon keresztül megérzem az alájuk tett borsószemet ... ez nem öröm számomra, sokan érvénytelenítik, nem hiszik, hazudással vádolnak, legyintenek, h ez nem probléma, stb ... akkoroldjammeg, stb ... de, nekem probléma, nem kicsi ...
érzéketlenebb embereknek mindig könnyebb egy érzéketlen világ érzéketlen termékeit beszerezni, mint nekem, aki csak az igazán finomakat (és ezek általában egyszerűek is) tűri ... 8és igen, neked nehéz ezt, hogydehiszen a Kelvinlumenlux kombószámok megmondják, nem, nem mondják meg, mert van amelyiknél kifejezetten kibaxott szarul érzem magam, és a halogén az egyetlen izzó, ami mellett nem lesz szűk a bőröm, nem fájdul meg a fejem, és nem szárad ki a szám, dugul el az orrom, stb ...
ezért vagyok mindég halálra rémülve, amikor kivonnak a forgalomból ezt-azt, h helyet adjanak az újnak, amik semmi másra nem jók, minthogy helyet biztosítsanak új termékeknek ...
számtalan számtalant köszönhetnek nekik a nők (fehér, keresztény, burzsujok) ...
kis szeplő az életében, h ezeket a számtalanokat számtalan rabszolganőn, érzéstelenítés nélkül fedezte fel a drága ... kis amcsi mengele ... kis szeplővel ...
és fekete politikusok, és nők (ezért nem lesz a büdös életben sisterhood!) kisírták, h egy kössztéri szobrát eltávolítsák ... de miért nem voltak köztük fehérek??? szégyen!
kis szeplő ... magyarázza egy fehér, európai nő ... hát ennyire át vagyunk itatva???
nem baj ... nem vagyok mekksértődve egyáltalán .. ha csak picit is hinnéd ... egyáltalába' nincs ez így ...
hogy nem bírja a szemem a ledet, meg a fénycsöveket, ne is törődj vele ... anyócáé bírja ... én meg viszketek tőlük ... nyilván akkor a legnagyobb fényerejű halogén kéne, de ne fáraszd magad miattam, mint montam, nagylány vagyok, és elképesztő dolgokra vagyok képes vajazókéssel ... szóval megoldom ...
é és nem, semmi sértődés ... te csak ... ápolgasd a szomszédasszonyt ... és ne nézz szembe kihívásokkal ... lehet, h csak az egyszerűbb feladatok valók neked ...
és még mindig nem vagyok halálra sértődve! ha hiszed, ha nem!
majd csak boldogulok magamban is ... elvégre nem vagyok még szenilis öregasszony ... csak képes vagyok egy vacak körtét szerezni, amivel látok is ...
még össze tudom rakni Kelvin-Lumen-Lux ... nem egy nagy ügy ... egyik viszonyul a másikho', mint izé a hozéhoz, és talán nem vakulok meg ... el tudom én ezt intézni magamnak is, nagylány vagyok ...
de még mennyire! egyetlen egy vajazókéssel oldottam meg mindent is azéletbe' !! szóval ez már nem akármi ... nem tudom, mér' van ez rögzülve, h hülye lehetek egy villanykörtéhez ...
nyahh ...
szaktanácsot meg kérjenek a tűsarkas öreglányok, akiknek késszéggel segítenek ... hát persze, ha vki olyan hülye, h egy izzót nem tud magának venni ... akkor persze, ez érthető ...