Keresés

Részletes keresés

Ilhilla Creative Commons License 2023.11.18 -1 0 2046
Mazsola0070 Creative Commons License 2023.11.18 0 0 2045

És akkor a valóság, először a műsor álompárjáról:

"A debreceni Zsuzsi érdeklődésünkre elmondta, a műsor után folytatták Kevinnel a kapcsolatukat, a férfi Debrecenbe is ellátogatott, de végül úgy döntöttek: a korkülönbségből és az életkorból adódóan barátként folytatják tovább."

Természetesen az indok kamu, öt év van közöttük, ez azért nem tenné lehetetlenné a kapcsolatot. 

Mazsola0070 Creative Commons License 2023.11.18 -3 2 2044

Az utolsó (hazaérkezős) rész tartalmából:

Úgy tűnik, Puncizóék vízesést sem láttak még, mert arra is rácsodálkoznak, Puncizó videózza azt amit az RTL is vesz.

Böbelány szerint Puncizó csak olyanokat kérdez, amire azt lehet mondani: „igen”.

Puncizó nem használja ki az alkalmat, mert nem kérdezi meg: „puncizhatnánk, Böbelány?”.

Ehelyett azt mondja „vezess engem, taníts engem” Böbelány, mert Puncizó nem tanulta meg, mi az ami jól esik a lánynak.

Böbelány megunja Puncizó hosszas nyavajgását és nyálcserét kezdeményez, Puncizó úgy csinál, mint aki még életében nem nyálcserézett és „új dimenzióba érkezik meg”.

Szolgálati közlemény a műsort nem nézőknek: Puncizó nem egy 15 éves kamaszfiú, aki egy hasonló korú kiscsajjal randizik, hanem egy 50+-os, kétgyerekes csávó.

Puncizó és Böbelány arról elmélkednek, ha hazamennek összeigazítják. Puncizó ájtatos dumája kezd fárasztó lenni, indokolatlanul hosszú ideig mutatják őket.

Ez egy büfészerű helyen folytatódik (sajnos most nem derül ki, hogyan rendelt Puncizó angoltudás hiányában, így a burleszkelem kimarad), hosszan beszélnek a semmiről, megint rohadt sokáig mutatják őket.

Ezt követően érkezés Budapestre, megtudjuk, hogy Böbelány a „C terv” volt, nagyon hízelgő, nem tudom, Puncizó tudja miket beszél?

Nádai már várja őket Felsőlajoson, unalmas beszélgetés a raklapgarnitúrán.

Nádai lelép és nem kérdezi meg Böbelánytól, tudja-e, hogy Puncizó puncinak tekinti a nőket, illetve hogy ő végül is hogyan/miért került újra képbe (mint C terv), női szolidaritás, ohhhh.

Böbelány szerint ő nyert, háááát, majd meglátjuk, bár úgy tűnik megérdemlik egymást.

A végén egy optimista nyálcsere, amit az RTL nagytotálban közvetít, a kamera megy körben körülöttük, mint egy szerelmesfilmben, hogy a nézők minden részletét láthassák.

Nyálcserésék Kaligariban naplementében vacsoráznak a tengerparton, Kíra továbbra is szűk sortban, most tűnik fel, hogy elég vaskos combikája van a csajnak.

Egészen döbbenetes módon semmi nyálcsere, de lehet hogy csak bealudtam, mert elég uncsi az utolsó rész.

Azért, hogy a nézőknek ne legyen hiányérzete, hazafelé szájrapuszi és nyálcsere is bőröndcipelés közben (sőt, közkívánatra a korábbi részekből egy tömény nyálcsereösszefoglalót is készített a gondos RTL) , már tényleg nagyon hiányzott.

Őket Nádai a budapesti reptéren várja, ezek szerint nem volt kedve még egyszer elbumlizni Romániába. Optimista szpícs, most sem tudok mást írni: majd meglátjuk.

A stílusos befejezés: nyálcsere a reptéren nagytotálban.

Annagazdák már érkeznek is meg Budapestre (ezek szerint a korfui álomrandiból – gondolom azért álomrandi, mert nyálcsere és puncizás hiányában végigaludták – a készítők többet nem tudtak összevágni), Kertész kifejti, hogy nagyon jól érezte magát, de Miss Jégcsapnak még csak a kezét sem fogja meg.

Kertész reménykedik.

Később jön Nádai és jópofizik. Kertész megint lelkes, de Annagazda lehűti.

Kertész tiltakozik, hogy ők nem úgy néztek ki Korfun, mint két barát, sőt állítólag még meg is fogták egymás kezét (hűha).

Kertész vigyorog, hogy a szállodában egy ágyban aludtak, de Annagazda a félreértések elkerülése érdekében közli, hogy nem történt semmi, puncizás helyett a bizalmat építették ki.

Kertész állítólag élvezi, hogy Annagazda se nyálcserézni, se puncizni nem akar.  

Annagazda szerint az lesz, hogy folytatják az ismerkedést, meglátjuk.

Az előző két párral ellentétben természetesen semmi nyálcsere, sátálnak, és Annagazda hátulról ráugrik a Kertész hátára (?)

Kevinék hajókázni és vízbe ugrálni mennek (kreatívok! Annagazdáéknál és Nyálcseréséknél is ez volt, nem lehetne a programokat egy kicsit kreatívabban szervezni az álompotyautakon?), nem tudom, én már sokat hajókáztam, de sosem ugráltam be a hajóról vízbe (pláne nem 50 fokos testhőmérséklettel, mint Annagazda), biztos én vagyok a hülye.

Ezután uncsi dumcsi (egy idő után tényleg unalmassá tud válni a hatalmas idill).

Hozzájuk sem megy Ausztriába Nádai, hanem mobilon interjúvolja meg őket még Valenciában, ekkorra elfogyott a műsorra szánt pénz?

VÉGE

Ilhilla Creative Commons License 2023.11.17 0 0 2043

Minden jó, ha a vége jó! ...azért a Reggeliben és a Fókuszban majd kiderül mi lett velük!

Julien_király2 Creative Commons License 2023.11.17 0 1 2042

Szamócás Józsi mint anno Szíj Melinda azzal a tescós szatyorral mindenütt röhej  😂

Julien_király2 Creative Commons License 2023.11.17 0 1 2041

Gergő vett egy új olasz inget a Kaligalii piacon 

forgoszel Creative Commons License 2023.11.17 0 1 2040

A mai okostelefonos világban már felkészülni se kell. Rámondja mit akar azt arra fordítja le a telo amire csak akarja.

Előzmény: Apádfüle (2027)
OrSoLy Creative Commons License 2023.11.17 0 1 2039

De ezt mondom, van ivókút, ingyen, direkt erre a célra... Mert az tényleg rablás, amit elkérnek az ásványvízért.

Előzmény: gombóc63 (2032)
Ilhilla Creative Commons License 2023.11.17 0 2 2038

Bocsánat a betűhibákért, mielőtt elküldtem, nem ellenőriztem mit írtam és a "javító" sem figyelmeztetett.

Gondolom, azért érthető volt! :D

Előzmény: Ilhilla (2036)
janderka Creative Commons License 2023.11.17 0 0 2037

Igazad van, ez offline tévézéssel egyre nehezebb kihívás. 

Előzmény: Ilhilla (2036)
Ilhilla Creative Commons License 2023.11.17 0 2 2036

A tévében? ...mert ott modtanában csak mosszankodni lehet a sok megszerkesztett, átszerkesztett, forgatókönyvszerű műsornak, a sok hülye, belterjes celebbel!

József gazda és társai nem celebek (még?), de sokkal szórakoztatóbbak, mint pl. Alekosz a Mexikó expresszben, vagy Győző a Gás-párharcban! 

Előzmény: janderka (2034)
Ilhilla Creative Commons License 2023.11.17 0 2 2035

Az a "buta paraszt Pesten" c. vicc különkiadása! A külföldiek nem József viselkedése alapján alkotnak véleményt a magyarokról, mert a kamera ott van, látják, ez egy tévéfelvétel!

Sokkal jobban szégyellje magát az a sok fiatal (köztük a világot keresztül-kasul megjárt sportolók), akik pár szó kivételével nem tudtak semmit a helyiek nyelvén (angolul sem!) az Ázsia expresszben. Egyikük pedig olyan alpári beszólásokat engedett meg magának, ami felháborító!

janderka Creative Commons License 2023.11.17 0 1 2034

Őszintén kívánom, hogy legyen azért még az életben ennél jobb szórakozásod is.

Előzmény: Ilhilla (2024)
janderka Creative Commons License 2023.11.17 0 0 2033

Abba aztán kvázi bele se néztem. Századik szar a sorban.

Előzmény: gombóc63 (2026)
gombóc63 Creative Commons License 2023.11.17 0 2 2032

Miután becsekkolsz kb. nyolcvan üzletben lehet vizet kapni, amit már felvihetsz a fedélzetre.  Aki utazik annak nehogy már ne legyen 600 ft-ja egy vízre! Rablás ami ott folyik, de...na...

Előzmény: OrSoLy (2031)
OrSoLy Creative Commons License 2023.11.17 0 1 2031

Mondjuk én is utálok felszállni úgy egy repülőre, hogy nincs nálam kis innivaló (fapadon nem adnak ingyen vizet sem..). De amúgy a Liszt Ferencen vannak ám ivókutak, ahonnan lehet vizet vételezni, csak ha esetleg bárkinek itt szüksége lenne rá :)

Előzmény: Julien_király2 (2030)
Julien_király2 Creative Commons License 2023.11.17 0 1 2030

Az meg a másik... Soha nem értettem mit szaladgálnak az emberek a checkout után hogy innivalót szerezzenek.. 2-3-4 órás repülőútak vannak Európában.. Ki nem bír ki annyit víz nélkül? Ráadásul a repülőn is lehet venni ha nagy a szükség egy palackkal 2-3 euróért..az már csak nem ver földhöz. Sőt a sima ásványvizet ingyen kínálja a legikísérő( legalábbis azok amelyeken én utaztam eddig).. Pláne hogy vezetékes vizet én személy szerint sehol nem fogyasztanék ha csak nem létszükség..

Előzmény: gombóc63 (2028)
Julien_király2 Creative Commons License 2023.11.17 0 1 2029

Azért remélem az RTL látja  a potenciált ebben a hülyében és berakja pár helyre még.. Szerintem amúgy ez fix hogy nem megjátszott viselkedés. Egyszerűen magát adja... Amúgy kíváncsi lennék a gyerekek anyjára.. Aki 2x is megmutatta ennek a lököttnek a punciját 😂 Ba de ma Böbe megadja a kezdőlöketet,lesz itt romantika 😂😂😂 

gombóc63 Creative Commons License 2023.11.17 0 0 2028

Nem ez volt az egyetlen szánalmas megmozdulása, nekem már az kiverte a biztit, hogy a reptéren nem tudott venni egy 600 forintos vizet, bénázik ott a wc-ben és még sajnáljuk is, hogy szomjas maradt?!

Apádfüle Creative Commons License 2023.11.17 -2 2 2027

Én már nem tudtam röhögni Józsin, dühített, és szégyelltem magam. "Hírünk a világban". Megjöttek a hülye, primitív magyarok. Tulajdonképpen tök mindegy, hogy a valódi énjét adta, vagy megrendezett jeleneteket láttunk.

Megjegyzem, van igazság abban, hogy hiába beszélek én hét nyelven, ha a kofa néni a piacon csak albánul tud. De épp ezért fel lehet és fel kell készülni minden útra. Nekem boldogult ifjúkoromban - nem tegnap - megvolt egy igen praktikus és kis helyet foglaló sorozatból a szovjet (!)-magyar, a lengyel-magyar meg a német-magyar diáklevelezés. Ezek nem csak levelezéshez voltak remek puskák, de téma szerint össze voltak benne szedve a legfontosabb mondatok, amiket - ha nem tudtál helyesen kiejteni - akár oda is dughattad a másik fél orra alá. Vásárlás, éttermi, szállodai, utazási tudnivalók, tájékozódás a városban, csevegés saját magadról, szóval gyorssegélynek kiválóan megfelelt. Ma is kaphatók minden országról, városról, tájegységről tájékoztató könyvecskék, magyar-angol szószedettel. Józsi tudta, hogy utazik, Bivalyröcsöge-Alsóról is lehet könyvet rendelni a neten. Böbe talán jobban felkészült volna, ha nem az utolsó pillanatban éri a megtiszteltetés, hogy Puncivá avanzsált.

gombóc63 Creative Commons License 2023.11.17 0 2 2026

Akár csak a Nagy Ő. Van itt minden, forgatókönyv, dramaturgia....csak életszerűség nincs.

Előzmény: janderka (2020)
Julien_király2 Creative Commons License 2023.11.17 0 3 2025

Néztem tegnap de minek.. Igy elolvasva még többet röhögtem ahogy elképzeltem hozzá a képeket. A Te szövegedet ha alátenné az RTL,olyan nézettség lenne hogy egyből perelne a médiatanács(TV2)..  

Előzmény: Mazsola0070 (2022)
Ilhilla Creative Commons License 2023.11.17 -2 0 2024

Nagyon jól tudjuk, hogy mit látunk, az én kedvemet legalábbis nem vetted el! :D

Még egyik évadon sem szórakoztam ilyen jól! 

Előzmény: janderka (2020)
Ilhilla Creative Commons License 2023.11.17 -2 0 2023

Nyugi, a "két hónapos szabály" áthágva, Zsuzsi pedig meg...! :D

Előzmény: Rysher (2021)
Mazsola0070 Creative Commons License 2023.11.17 -3 6 2022

A potyautazós rész tartalmából:

A reggeli beszélgetésből úgy tűnik Kevin és Zsuzsi együtt aludtak, ha Zsuzsi korábban nem mondja, hogy két hónapig nem lesz puncizás, azt is lehetne hinni, hogy volt, aztán persze lehet, hogy Zsuzsi felülemelkedett elvein, és tényleg volt.

Ezt követően vidámparkba mennek, oszt ennyi, ezek szerint a készítők a nagy idillt unalmasnak tartják, inkább a dublini burleszkre fókuszálnak, tegyük ezt mi is.

Szamócás Puncizó svédasztalos reggelire megy a rihegő Böbelánnyal, Puncizó mindent meg akar kóstolni. Puncizó a jellegzetes magyar svédasztalozó: kivisz vagy három embernek való kaját.

Böbelány megállapítja, hogy egy étteremben nem illik kézzel zabálni, aztán kézzel zabál mind a kettő, mintha a lajosmizsei piac talponálló hurkasütőjében lennének.

Böbelánynak egész nap azon kell járnia az eszének, hogy valahonnan egy palack boruk legyen – esetleg az nem megoldás, hogy a szálloda bárjában vesznek egyet (vagy az RTL ezt sem fizeti?).

Ezt követően séta Dublinban, úgy tűnik Böbelány még lovat (lovaskocsit) sem látott életében, mert úgy rácsodálkozik egyre, majd azon is őszintén (?) meglepődnek, hogy Írországban nem azon az oldalon közlekednek a járművek, mint nálunk, ezek szerint még erről sem hallottak.

Később a tengerre csodálkoznak rá, Böbének öröm és boldogság, hogy Puncizót vidámság töltött el (ezek szerint Puncizó még mindig nem említette neki, hogy egy puncinak tekinti, na majd később).

Puncizó mindent fotózik/videózik a mobiljával, ezek szerint nem szóltak neki, hogy az egészet veszi az RTL, úgyhogy fölösleges.

A kikötőben boroznak, és hálát adnak az úrnak.  Az nem derül ki, Puncizó honnan szerezte a bort, de rákefél, mert Böbelány az édes bort szereti – broáf – ez meg száraz.

Viszont Böbelány megoldja a helyzetet, mert a száraz borba édesítőszert tesz, hogy édes legyen (?!?!?!), Puncizónak nagyon tetszik a dolog, ez most már tényleg egy szürreális burleszk.

Puncizó mély beszélgetést tervez, de Böbelány nem képes ehhez kapcsolódni, ami Puncizónak rosszul esik. Böbelány nehezményezi, hogy egy arra sétáló pár megbámulja őket.

Böbelány szerint az éjszaka semmilyen volt, ezek szerint nem volt puncizás.

Reggel hosszas nyavajgás és 10 perces ájtatos monológ Puncizótól, Böbelány búvalbaszott képpel hallgat, Puncizó úgy beszél Böbelányról, mintha nem is hozzá beszélne…….Böbelány válasza után Puncizó bekussol, majd később kifejti, hogy ő nem tud kezdeményezni (csak puncizni, de ezt nem mondja).

Ezt követően a dublini burleszk slusszpoénja: Puncizó rájön, hogy nem Felsőlajoson vannak, és itt egy másik nyelv van, ami másképpen nyal (?), mint a miénk (azt sem tudja, hogy angolnak hívják?).

Puncizó kifejti, hogy ő nem buta, hanem próbálja magát megértetni.

Az angolul nem tudó Puncizó úgy gondolja, ha lassan beszél magyarul és mutogat, az olyan, mintha angolul beszélne, és majd az ír gyerek megérti, a büféjelenetnél tényleg már csak hangosan röhögni lehet az egészen.

Puncizó fel van háborodva, hogy az ír gyerek nem érti a handabandázását és miért nem ajánlja fel, hogy milyen fagylaltja van. De aztán kapnak fagyit, viszont csöpög és ott szerencsétlenkednek vele, az egész tényleg olyan, mintha egy Monty Python jelenetből lenne. 

Hú, de ritka unszimpatikus alak ez a Puncizó, no de Böbelány sem piskóta.

Nyálcserésék programja Kaligariban: nyálcsere és nyalás-falás a tengerparton, sétálás közben, a kocsiban, hajókázás közben, vízbe ugráláskor a vízben. (Búvármaszkban is megpróbálják, de Nyálcserés legnagyobb sajnálatára úgy nem megy.)

Az autóban úgy tűnik Kis Grófó (?) mulatós zenéje mindkettőjüknek nagyon bejön, ezek szerint Olaszországban is magyar mulatóst nyom a rádió, vagy Nyálcserés annyira nem tud meglenni nélküle, hogy vitt CD-t, hogy az álompotyaúton se hiányozzon.

Nyálcserés közkívánatra nem a koszos atlétatrikóban sétál, hanem leveszi és félmeztelenül….inkább hagyta volna magán.

A hajón olaszul beszélnének hozzájuk, természetesen ők sem értik (ezt a Kaligariból már lehetett sejteni).

Kírának nem snassz a közös gyerekekről beszélni, erre a kérdésre még érdemes lesz visszatérni Annagazdánál.

Annagazda szintén a budapesti reptérre érkezik Kertésszel, nyálcsere semmi, de a Kertész még a kezét sem fogja meg (a korfui érkezéskor sem).

A Kertész még a motorcsónakázás közben is rendkívül óvatos az Annagazdával való testi kontaktussal, átkarolni sem nagyon meri. Kertész hibát követ el: a közös gyerekeikről beszél, de Annagazdánál ennyit sem lehet, mert azonnal lefagy és „befordul”.

Kertészkém, Kírával kellett volna összejönni, azzal lehet nyálcserézni korlátlan mennyiségben, puncizni, és a közös gyerekekről is lehet beszélgetni, Miss Jégcsappal ez nem fog menni.

Nem egészen értem, hogy egy ilyen merev-rideg nő minek vállal szerepet egy ilyen műsorban, persze aztán lehet, hogy csak ez a szerepe.

Annagazda 50 fokos testtel ugrik a vízbe, szerintem sürgősen kórházba kellene mennie pancsikálás helyett, de aztán lehet, hogy Annagazda még nem értesült arról, hogy mennyi a normál emberi testhőmérséklet.

Úgy tűnik, a készítőknek nincs sok fantáziája, mert lényegében ugyanúgy hajókáznak és ugrálnak a vízbe, mint Nyálcserésék, no persze természetesen nyálcsere nélkül.

Annagazdát megtekinthetjük kétrészes fürdőruciban, nem rossz a teste, de nem tudom ez meddig lesz elég a Kertésznek, különösen, hogy sokára lesz itt még puncizás.

Ezt követően semmitmondó beszélgetés a medenceparton, majd Kertész elkezd mea culpázni a közös gyerekkel kapcsolatos mondata miatt, nyilván rájött, hogy Miss Jégcsapnál már egy ilyen „laza szöveg” is kiverte a biztosítékot.

Annagazdának megnyugtató, hogy Kertész elviseli a stílusát – na de vajon meddig?

Annagazda szpícse alatt Kertészben tudatosulhat, hogy kisesélyes a puncizás Korfun, de azon is csodálkoznék, ha egy lightos nyálcserével is be merne próbálkozni.

Most kellene egy olyan húzás a készítőktől, hogy párcsere Nyálcserésék és Annagazdáék között, baromi vicces lenne, hogy Annagazda mit kezdene Nyálcseréssel, aki tíz másodperc után be akarná dugni a nyelvét a szájába….

A végén Annagazda egy baráti ölelést kezdeményez, mi ez a lazaság?

Rysher Creative Commons License 2023.11.17 0 2 2021

Azert az vicces volt amikor Jozsef gyanusan nezelodve, hirtelen a csomagjatol felugorva, azt hatrahagyva elkezd futni... egy repuloteren.

Annak aki esetleg nem tudja, egy repteren szigoruan tilos orizetlenul hagyni a csomagot, ezert a jelenetert (mar ha termeszetesen nem lett volna az egesz mar joelore lebeszelve a biztonsagi szolgalattal) egy jobban felszerelt repuloteren fel perc alatt a nyakadba ugranak a fegyveres orok, es orizetbe vesznek. Talan meg a terminalt is kiuritik.

Szoval aki tavolrol odaszalados lassitott felveteles olelkezest szeretne ilyen helyen, az kozben huzza maga utan a kis gurulos taskajat is.

Borzasztoan unpopularis velemeny jon: A Kevin srac szerintem jobban jart volna a hisztis lannyal. Igen.
Valaki egyszer azt mondta, egy tobbszemelyisegu baratno azert jo, mert a szemelyeben tobb baratnod is lehet egyszerre. :D Es az osszes enjet kimaxolni mar maga egy vicces kihivas.

Nekem ez a Zsuzsi lany egy kicsit olyan mint akinek egy terepasztal az elete, amit raadasul o maga mar elore felepitett, es eszebe sincs megvaltoztatni azt, vagy a sinrol lelepni soha.

Ertem en, hogy egy nagyon komoly lany, aki nagyon komoly es eletreszolo kapcsolatot akar, s nem gurigazik szarral, de a rugalmassagnak meg csak nyomat sem latni benne. Ez a jovoben nagyon sok problemat fog generalni. Es mi ez a 2 honapos szabaly? Ezt mar inkabb nem is ecsetelnem...

De vegulis ki mikor mit keres kapcsolat cimszo alatt, ugye. Ha ez a Kevin ezt a linearis, de biztonsagos dolgot kereste, mintsem hogy megszeliditsen egy hisztis, de legalabb valtozatos es sokarcu not...

Nos lelke rajta. :)

Atletas Gergo es "mindenkepp kirakom a seggem" Kira ellenben tokeletesen osszeillenek, marmar cukik. De tenyleg. Mondjuk a percenkent hetszer csocsizas elott en bort huznek a fogaimra, egy ekkora fogsort telibesmacizni nem tul kellemes. Remelem sikerul nekik egyutt maradni.

Es akkor most beszeljunk mar kicsit az elefantrol a szobaban...

Anna. Nos ezt a teljesen nyilvanvaloan tajidegen, magazinbol kihuzott, kreativok es stylistek altal legyartott karaktert (mert meg csak nonek sem akarom nevezni) mikor loktek le a futoszalagrol? Es hol volt eddig?

Es miert nem maradt ott? Mert ertem en, hogy a tavalyi elszaradt koroszeru lovas gazdaholgy utan kellett valami kepernyore helyezheto dolog, de ezt ennel csak akkor lehetett volna jobban elb*ni,

ha Vajna Timit rakjak oda. Rola meg el is hinnem, hogy nem fullad bele a sajat nyalaba mikozben kezzel meghuz egy melyebben levo lepkecsavart, hiszen a boldogult ferje legalabb tudott marhat pucolni.

Na errol ennyit.

janderka Creative Commons License 2023.11.16 -4 6 2020

Gyerekek, ne cumizzátok már be ezt a baromságot! A műsor szerkeszett. De minimum megvágott trágya. Ami már vagy fél éve dobozban várta, hogy végre lemehessen. Minden fordulata, reakciója és ellenreakciója ki van adagolva rég. Csinált hulladék az egész. Szemétbe való minden perce és résztvevője.

Mlle. Grenelle Creative Commons License 2023.11.16 0 0 2019

Szerintem József gazda nagyon égő volt, igazi szekunder szégyen.

Előzmény: Ilhilla (2018)
Ilhilla Creative Commons License 2023.11.16 -1 1 2018

Én nagyon is jól szórakozom ezen a Szamócás Józsefen, olyan, mint a magyar Mr. Bean! :D

Előzmény: Mazsola0070 (2016)
Tulipántoss Creative Commons License 2023.11.16 0 4 2017

Most néztem vissza a tegnapi műsort. Itt már mindent leírtunk, szinte már csak lerágott csontok maradtak?! És a kíváncsiság, hogy házasodnak-e majd a gazdák, ha visszaérkeztek a maguk világába?!

Gergő:

Azt vártam, hogy végre látom őt, egy rendes, csinos ruhában?!  Tévedtem! Csak arra gondoltam, hogy Atlétás Gergő utánozni akarja a tőle sokkal " híresebb " celebet, Alekoszt?! 😮 Habár, Alekosz azért kiöltözött a mexikói és guatemalai repülő útra! Ő azért vitt magával az "Ázsia Express" showba nemcsak egy tucat atlétát, hanem azért csinosabb darabokat is. Amikor megláttam Gergő bőröndjét a reptéren, az nagyobb volt, mint Kira bőröndje. Rá is csodálkoztam, hogy vajon hány darab atléta lehet benne?! (Vagy netán tán, öreg Laci bá pálinkájával van teli, szuvenír az útra?")

Kíváncsi vagyok, hogy a hazafelé is ilyen nagy lesz a szerelem? Vajon Gergőből lesz valaha celeb, mint a másik atlétás, Alekoszból? Vajon megkérdezi valaki majd Gergőtől, hogy "mi volt ez a förtelmes és szégyentelen viselkedés? Mert továbbra is azt mondom, hogy tajparaszt volt sokszor, és a suttyóságának olyan szintjét láttuk a műsor egész ideje alatt, amire sokan nem voltunk kíváncsiak. Szerintem.

És tök véletlenül belefutottam Puzsér Róbert egy gondolatában. A csatornákon most folyó műsor cunamikról, a celebekről írta a következőt:

"  A celeb a hozzáadott érték nélküli sztár. A celeb mindennek a legalja, a teljes leértékelődés. A celeb egy civilizációs mélypont. Hírnév teljesítmény nélkül. Ha már csak kimondjuk azt a szót, hogy celeb, gyászzenéket  kellene bejátszani alá.

A celeb egy nyilvános senki. Erre nincs jobb definíció. " 

Ahogy visszanéztem  a tegnapi műsort és Gergőt, osztom a fenti véleményt!

Anna gazda: 

Anna gazda meglepett, egyben örültem, hogy Viktort választotta Dani helyett!Márt mindent megírtunk Annáról!

Már az is okafogyottá vált, hogy Dani meg a három gyerek, meg a dínó?!

Bevallom, nem hiszem el, hogy Anna a kilenc hektárt egyedül viszi?!😮  És még piacozik a földműves munka mellett? Közben befőzi a sok üveg gyümölcs cunamit? Főz, mindent fotóz is a gazdaságában? Még akkor sem hiszem, ha néha-néha vannak napszámosok a tanyán? És akkor sem,  ha jól felszerelt technika áll a rendelkezésre?! Még akkor is sok ez egy gazdasszonynak, ha minden rendelkezésre is  áll a youtubon?! Hangsúlyozta, hogy gyermekeket szeretne, node " ezt is a youtubon, Anna?! 😮

Kevin gazda: A helyzet szép és jó, minden változatlan,  mert " két összeillő ember fénylő tágra nyíló szemmel...." 

József gazda:

Akár övé is lehetett volna az egész show?! Ha nem képzelte volna magáról, hogy ő a helikopter?! Mert "csak egy Jóska van a faluban...." 😉

Nekem hektikus, de főleg szürreális az egész jelenléte a műsor elejétől a végéig. Csak szaladgált, mint pók a falon?! Életcél, jövőkép, ötvenen túl, az van, amit láttunk! 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!