Keresés

Részletes keresés

Traubi Creative Commons License 2019.05.15 0 2 20

Nekem a pina az egyik kedvencem, akkor az annyira nem lehet rossz. Csak annyit hallani mostanában ezekről a migráncsokról, azt gondoltam odaért a karaván.

Előzmény: kökénybandi (15)
kökénybandi Creative Commons License 2019.05.15 0 0 19

"Nem jó."

Tényleg nem.

Leszámítva azt, hogy nem tudjuk, hogy Toroczkai mire akarja használni ezt a dolgot, (mondjuk nekem fenntartásaim vannak vele kapcsolatban) igény az van rá. Hidd el.

Jó választ a regnáló hatalomnak kell adnia.

Ha nem ad, akkor mindenféle "vadhajtás" fog kinőni.

Előzmény: Kód 001 (16)
Kód 001 Creative Commons License 2019.05.15 -2 0 18

Vona feladta, a párt szétesett. Ma a Hobbik az MDF útját járja: már csak a tragikomikus vég van hátra, amikor Bokrossal fog bratyizni.....

Előzmény: nagyanyo5:0 (14)
nagyanyo5:0 Creative Commons License 2019.05.15 -4 0 17

A jobbikban már csak a csalódott mszpsek vannak!!!! Vajon 26.án kitartanak?????

Kód 001 Creative Commons License 2019.05.15 -1 4 16

Töltsön egy hetet a vadmalac öccse.....itt Bp-en is voltak kemény részek, de persze vidéken tudom, vidéken sok helyen kőkorszak van. 

Ennek ellenére nem tartom a légiót jó ötletnek. HA konkrétan a cigánybűnözés megzabolása a szándék, akkor teljesen felesleges harcászati ismeretek terjesztése. 

Nem idegenlégiósok kellenek, hanem olyan képzett exrendvédelmisek, akiket mondjuk kvázi egy biztonsági szolgálat, polgárőrség, etc alatt lehet mozgatni.

Maga a légió léte pedig ürügy és ok lesz arra, hogy még nagyobb védelmet kapjanak a bűnöző elemek.

Hiszen, mint jogállamban mindenütt, az embereknek jogukban áll félni. És hidd el, Sztojka Iván és társaik most hirtelen nagyon fognak "félni". 

Horváth Aladárok fognak a tv-ben rettegni.

A végén pedig a magyar rendőr Sztojka Iván háza előtt fog posztolni, őt védve, mert ő "fél" , amíg Iván elmegy bodzát szedni.

Nem jó.

Előzmény: kökénybandi (8)
kökénybandi Creative Commons License 2019.05.15 0 3 15

Nem, kicsi libsi, nem a migráncsok.

A kedvenceitek lakják be.

Előzmény: Traubi (11)
nagyanyo5:0 Creative Commons License 2019.05.15 -3 0 14

A jobbiknak annyi!!!!!!

Előzmény: Kód 001 (-)
Törölt nick Creative Commons License 2019.05.15 0 0 13

A Jobbik elvesztett százalékai fognak inkább oda kerülni.

Előzmény: Törölt nick (3)
kökénybandi Creative Commons License 2019.05.15 -1 0 12

"ez egy rossz helyzetre adott rossz válasz."

Ezzel egyetértek.

Tessék jó választ adni a regnáló hatalomnak.

Ezért vannak hatalmon! (?)

De van jó példa is.

Tiszanánán 2 hét alatt rend lett.

Mondjuk Sanyinknak ott van tanyája, az övét nem is törték fel heti rendszerességgel, mint az enyémet.

Előzmény: Kód 001 (10)
Traubi Creative Commons License 2019.05.15 0 2 11

Hogyhogy, ezt a keresztény települést már megszállták a pakiarabnigga migráncsok?

Előzmény: kökénybandi (8)
Kód 001 Creative Commons License 2019.05.15 -1 1 10

Tisztában vagyok a vidék siralmas közbiztonsági helyzetéével, ennek ellenére azt mondom, ez egy rossz helyzetre adott rossz válasz.

Emlékezetes, hogy 2006-ban az MTV ostrománál a főkolompos ez a derék Toroczkai volt. A felvételek szerint, amikor a tv nem volt hajlandó beolvasni a tüntetők nyilatkozatát ( követeléseit ), akkor a kapunál tárgyaló Toroczkai azt mondta. jól van, akkor mos elmegyek és idehozok negyvenezer embert.

Majd elment és a Kossuth térről megérkeztek azok, akik később elfoglalták a székházat.

Volt egy kritikus pillanat az ostrom során.  A tömeg körbevett egy rendőrt a kézitusa közepette. Ha a hangulat rossz irányba tartott volna, akkor azt a szerencsétlent ott meglincselik. Ám szerencsére az egyik főkolompos elrikkantotta magát: 

"Magyar rendőr velünk van!"

( ez ugyan nem volt igaz, a szerencsétlen alig állt a lábán, de a tömeg átvette a rigmust és a tömegszeszély hatására elkezdet éltetni szerencsétlen rendőrt, aki így megmenekült.)

Nem véletlenül említem az ukrán példát: tessék megnézni, ma mit jelent a Jobb Szektor, vagy az Azov.

Mi lett a szerb Tigrisekből.

Nem jó ez.

Előzmény: kökénybandi (7)
altimus Creative Commons License 2019.05.15 0 1 9

a "tarsadalom" ebbol semmit nem lat. a media, kulonosen a videki media, teljes egeszeben a ner ernyoje alatt van. nem lesz ebbol semmi. raadasul tarsadalmi igeny sincs ra. arrol nem is szolva, hogy semmi felhatalmazasa nincs egy ilyen bohocseregnek.

Előzmény: Kód 001 (5)
kökénybandi Creative Commons License 2019.05.15 -1 1 8

Tudom, hogy te nem vagy libbant, de mégis azt tudnám javasolni neked, hogy töltsél el egy hetet, mondjuk Tiszaburán.

Fizetem a költségeidet!

Előzmény: Kód 001 (5)
kökénybandi Creative Commons License 2019.05.15 -1 0 7

"Szerintem nekünk ilyenre semmi szükségünk nincs."

Szerintem meg van.

Igény is van rá.

Próbálj tájékozódni néhány kistelepülésről is.

Lehet, hogy csak a régi Jobbik imázs építésére kell Toroczkaiéknak.

Majd kiderül.

MrJones512 Creative Commons License 2019.05.15 0 1 6
Magyarországnak ugyan nem jó, de jó Toroczkainak. A dolog ugyanis pusztán arról szól, hogy a Jobbik középre húzódásával (majd megsemmisülésével) újra egy betölthető űr támadt a jobbszélen. T. ezt az űrt próbálja meg most betölteni az - eleve a törvényességet is kívülről súroló - alakulatával. Gyakorlatilag ugyanaz várható, mint a Jobbik esetében: ők is meg fognak majd próbálni középre húzódni, mert a marginális/törvényenkívüli létben se hatalom (szavazók) nincs, se pénz. Vagy persze még bepróbálkozhatnak a konkrét terrorizmussal (akár még Orbán közvetett támogatásával is, hiszen neki pont jól jönne egy új, kézzelfoghatóbb veszély a mára már közröhellyé vált sorosmigráncsbrüsszelezés helyett).
Kód 001 Creative Commons License 2019.05.15 -1 0 5

Attól tartok, nem. A társadalom egy részének igénye van az efféle kardcsörtetésre. Lehet masírozni, megmutatni, ki a legény a gáton, etc.

Azt hiszem, régebben volt  egy olyan nyilatkozata Toroczkainak, - még Magyar Gárdás időkben - hogy fel kell vállalni, ha a TEK el összeütközésbe kerülnek.

Amúgy ott van nekik a "Betyársereg" , azzal kedvükre randalírozhatnak.

Előzmény: altimus (4)
altimus Creative Commons License 2019.05.15 0 2 4

ez ismet egy olyan bohockodas aminek nulla tamogatasa lesz. majd megunjak, oszt hazamennek.

Törölt nick Creative Commons License 2019.05.15 0 0 3

Én támogatom! Legalább lecsíp a fideszből pár százalékot.

Törölt nick Creative Commons License 2019.05.15 0 1 2

Nem kell az országnak, és nem is fognak ezzel eredményre jutni. A Magyar Gárda megalakulásakor és működésekor adott volt egy rossz közhangulat, most azért ettől messze vagyunk, még ha egyet is értek abban, hogy hagy kívánni valót maga utána a közbiztonság.

A pupák pék pókja Creative Commons License 2019.05.15 -2 0 1

A liberóknak jól fel van adva a lecke:

Lehetne egy harcias szervezet, amelyik akár kormányt is dönthetne...

De mi a garancia arra, hogy az új kormány kompatibilis lesz a mostani ellenzéki összefogással?

Mert lehet itt pettingelni a szélsőjobbal, de balról nézve nem túl megnyugtató.

Törölt nick Creative Commons License 2019.05.15 0 0 0

F0nt0s

Kód 001 Creative Commons License 2019.05.15 -1 1 topiknyitó

Toroczkai Nemzeti Légió néven támasztja fel a Magyar Gárdát.

Jó ez Magyarországnak?

Szerintem nem. Félkatonai jellegű szervezet : miért, ki ellen? Jogos kritika éri a rendőrség munkáját, nincs igazán "rend", de szerintem ez rossz válasz erre a helyzetre. 

Elkerülhetetlennek látszik , hogy előbb, vagy utóbb konfrontáció lesz ezek közt és a hivatásos rendvédelmisek között. Ha más nem is , intő példa lehet az, ami Ukrajnában történt. Ott a hasonló félkatonai szervezetek - Pravij Szektor és társaik - törvényszerűen haladtak az önkény és polgári lakosság megfélemlítése felé. 

Szerintem nekünk ilyenre semmi szükségünk nincs.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!