Keresés

Részletes keresés

dos48 Creative Commons License 2018.12.21 -3 0 1147

A női nemet ha még tovább rombolják, csak egy nagy rakás rommal körülvett punci marad.   :))))

Előzmény: Törölt nick (1146)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.21 0 2 1146

A gyáva ember meg sunyít, hazudik, átbassza a társát. 

GLOBÁLIS ÁTBASZÁS JÁTSZMA folyik! A kislányokkal elhitetik, h van örök, egy személyhez kötött hűséges ffi, a ffiakkal elhitetik, hha természetükből adódóan képtelenek erre, akkor sunyi, szar alakok! Ez mindkét nemre nézve romboló!

Előzmény: Törölt nick (1116)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.21 0 1 1145

A nőcik se kacsingatnak másfelé ? Vagy ott mégis érvényes a hűség ?

A nők a bigámiában egyfelől szövetségesek, más részről pedig versenytársak a ffi szerelméért. Ez annyira lefoglalja őket, h nem jut idejük másfelé kacsintgatni. Harmadrészt a hűség két ember felé és az utódok felé nagyobb elköteleződés, mintha csak egy fickó felé lenne fogadalma. Szerintem. Aztán, ha vmelyik nőci mégis kilép a kapcsiból a férjet nem éri olyan nagy veszteség, és van kivel osztoznia a gyászban. 

Előzmény: Törölt nick (1120)
dos48 Creative Commons License 2018.12.21 -2 0 1144

Nocsak, minyusz...  mint a sértődött szűzlányoknál.  Igaz, sértődős nene?      :))))

Előzmény: dos48 (1141)
dos48 Creative Commons License 2018.12.21 -2 0 1143

A második nálam is megérdemelte a szeretetet. Az első tönkremenetelének az oka leginkább az országos

szervízmérnöki munka hivatásszerű végzése volt ami túl sok szabadidőt és mozgási teret adott

egy luvnyának ellenőrzési lehetőség nélkül. 

Előzmény: cyr45 (1142)
cyr45 Creative Commons License 2018.12.21 -1 1 1142

Nagy spíler vagy!:-)  Mondhatni, pont az én ellentétem.  Mert én egy asszony mellett kitartottam.

És nem is bánom, azt hiszem, talán Ő se!

Önző módon azt kérem a Sorstól, hogy neki legyen majd özvegyi nyugdíja, ne nekem. 

Mert nem hiszem, hogy ki tudnám bírni nélküle, magamra maradva.:-(

Ő meg valószínűleg igen, kárpótolnák a gyerekeink, és unokáink!

Előzmény: dos48 (1141)
dos48 Creative Commons License 2018.12.21 -1 0 1141

A születési évszámom szerepel, yess.  /   Nem szoktam hozzá lánykéréshöz, engem szoktak megkérni.

Azért van özvegyi nyugdíjam mert tojtam a válásra, váljon és fizessen a feleségem ha akar valamit.

Sose volt annyi pénze hogy válóperre költse miután otthagytam... azután meg is lett az eredménye 

a nyugdíjam 40%-át kitevő özvegyivel. /  Nem veszíti el az ember új házasság megkötésekor az 

özvegyit, de lehet vele ijesztgetni az új mummot ha feleség akar lenni. /  Miután a No.2 is meghótt

és gyakorlatilag kétszeres özveggyé váltam, eszem ágában sincs kipróbálni milyen háromszoros

özvegynek lenni és özvegyet se hagyni magam után... szegényke, még belepusztulna a bánatba

amikor az Úr magához szólít vala.  :)    Egyéb kérdés?    :))))

Előzmény: cyr45 (1139)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.21 0 1 1140

Oda is ti kergetitek a jobb sorsot érdemlő Férfiembert! Csak azért kérdeztem korábban hogy melyik megyében volt a jégverte szőlő, nehogy valamelyik unokahúgommal évődjek itt véletlenül (ők is szőlőznek)! :D

Előzmény: Törölt nick (1134)
cyr45 Creative Commons License 2018.12.21 -1 1 1139

Ha neked is a születési évszámod szerepel a nickedben, akkor ajánlok egy jó szöveget a lánykéréshez:

-Kisasszony/asszonyom (nem kívánt törlendő) akar az özvegyem lenni? :-))

Tényleg, csak elméletileg: Neked van egy özvegyi nyugdíjad.

Ha megnősülsz, elveszíted?...

Vagy, ha megnősülsz, és meghalsz, az után is kap az özvegyed?...

Érdekes lenne!:-))

Előzmény: dos48 (1138)
dos48 Creative Commons License 2018.12.21 -1 1 1138

Szegény sorsú latin suna nincs a kínálatodban akit a zannya Isaurának nevelt?      :))))

Előzmény: Törölt nick (1134)
dos48 Creative Commons License 2018.12.21 -1 0 1137

Azt szokták mondani (igaz hogy az evésre) hogy jó disznónak nem árt semmi.      :))))

Előzmény: Anyóca99 (1135)
dos48 Creative Commons License 2018.12.21 -1 0 1136

Szerencsétlen egy dolog. Az én egyes számúm belehótt a bánatba amikor otthagytam, de gondosan

kivárta hogy a nyugdíjba menetelem előtti tíz évben benne legyen és szép kis özvegyi 

nyugdíjkiegészítést hagyhasson rám a vele töltött 22 év engeszteléseképpen.   :))))

Előzmény: alaptalan (1133)
Anyóca99 Creative Commons License 2018.12.21 0 2 1135

Ahogy olvasom , elég rendesen megrángatja az élet a legtöbbünket .

Előzmény: alaptalan (1133)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.21 0 1 1134

Vegyél Balin sunát, az nem tud magyarul, neki azt adsz be, amit csak akarsz. :) :P

Előzmény: Törölt nick (1132)
alaptalan Creative Commons License 2018.12.21 -2 2 1133

aha.

A kettes szám cca. 35 éve vinnyog és nyalogatja a sebeit. (óh szegény,meg is szakad az a gyönge szívem!)

Látod, az a hülye3.14csa kacagva kiegyezett volna egy 20 napon túl gyógyulóval. De én olyan vagyok mint a viccbéli virtigli szadista: NEM ÜTÖM MEG!

Macskát szarni metódus, a ház ági vagyon tehát coki, a kiskokas meg világgá ment, n

Azóta  már a jóég tudja hányadik "igazi" sminkeli rendszeresen pandamacira. Úgy látszik, a csaj ilyenkor érzi jól magát.

És televisongja az univerzumot, hogy én milyen egy rohadék vagyok, pedig ő már úgy megbocsátott nekem!

Előzmény: Anyóca99 (1073)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.20 -1 0 1132

Nem kell tudnotok mindenről, így is már túl okos némelyik!

Előzmény: Törölt nick (1129)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.20 -1 0 1131

Mert megbíztunk egymásban,

Bravó!

Előzmény: cyr45 (1130)
cyr45 Creative Commons License 2018.12.20 -1 1 1130

Most álljak elé, 73 évesen???:-))  Nem hinném, hogy kíváncsi lenne rá, hogy mi volt, vagy nem, régen!  Mint, ahogy akkor sem kérdezte, és én sem őt.  Valahogy, soha nem volt ez téma.

Mert megbíztunk egymásban, és nem ez volt a központi problémánk.

Azt hiszem, ha bármelyikünk esetében lett volna ilyesmi (komolyan) azt a másik megérezte volna!

Így éltünk le egy életet (több, mint fél évszázada vagyunk házasok) és neveltünk fel két gyereket.

Most látom csak, hogy nem így kellett volna!   Igaz?...:-))   De most már késő!

Előzmény: Törölt nick (1129)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.20 0 2 1129

Na, ha csupán csak biológia a kóbor numera, akkor légy férfi és  állj az asszony elé, hogy te elkóboroltál biológiailag numerázni egyet. Vagy szerinted nincs joga dönteni, hogy kellesz-e neki így tovább vagy sem? 

Minden megcsalás a másik átverése, rakhatsz te mögé bármilyen ideológiát meg szeretetet az asszony iránt, nem kisebbíti a cselekedet súlyát. Nem véletlen, hogy a vezető válási ok a megcsalás. 

Előzmény: cyr45 (1127)
Anyóca99 Creative Commons License 2018.12.20 0 1 1128

Bonyolult ....

Persze hogy nem tisztességes , de van aki képes túllépni , és együtt maradni .

Én nem lennék képes , ez már kiderült , és nem is bánok semmit .

De van aki képes lenne , ha nem kapkodná el a döntést .

Lehet már nem írok egyértelműen ... abba is hagyom , mielőtt valami oltári hülyeséget írok  (amit holnap legszívesebben letagadnék .:-D) . Nem tudok már  egyszerre három felé figyelni .

Jóccak' neked !

Előzmény: Törölt nick (1126)
cyr45 Creative Commons License 2018.12.20 -1 1 1127

Nem figyeltél.     Én egy "kóbor numeráról" írtam, ami előfordul(hat) mindkét részről.  Ritkán!

És ettől még nem dől össze a világ!  Ez nem "hazugságban tartás" csak egy -egyszeri-  esemény.

Attól még az illető szeretheti a párját változatlanul, ez csupasz biológia! :-))

Annak kell tekinteni, ami, nem többnek.  Ettől még a házasság működhet jól, sőt, jobban!

Jobban, mint egy totális monogámiában, amelyben szankciókat lobogtatnak a felek egymás felé...

Előzmény: Törölt nick (1119)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.20 0 1 1126

Nem csak a férfira hegezem ki, de most Calamayka révén arról volt szó, hogy a szegény férfiak nem tudják a szerszámot a nadrágban tartani, ezért kénytelenek hazudni az asszonynak. 

Alább írtam, hogy mindkét féltől elvárható a korrektség, szóval nem tudom, hogy honnan veszed azt, hogy én mindig a férfiakra hegyezem ki a mondandóm. Valakivel összekeversz. :)

A nő meg, akiről írtál, hej de nagyon tisztességes... szerinted jobb lett volna neki is hazudnia, átvernie a férjét. 

Fasza! :)))

Előzmény: Anyóca99 (1125)
Anyóca99 Creative Commons License 2018.12.20 0 3 1125

Az az elvakultság , hogy mindig a hapsikra hegyezed ki a mondandód . Pedig a csajok se akármik ! Nem mind természetesen . 

Hebehurgyaság alatt azt értem , hogy ha egy nő beleesik egy férfibe , azt hiszi menten ásó-kapa-nagy harang , és képes otthon bedobni a törölközőt . Legalábbis több ilyet láttam . Aztán volt aki végül totál magára maradt , és jól megbánta a kapkodást . Mert ha nem siet , sose derült volna ki , hogy megcsalta a párját .

Előzmény: Törölt nick (1121)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.20 0 1 1124

a ffi nem képes a szexuális, és/vagy érzelmi hűségre, akkor lehetőséget kell neki adni, h képességeinek megfelelően vállaljon elkötelezettséget

De nincs olyan, hogy nem képes a hűségre, csak olyan van, hogy nem akar hűséges lenni. Emberek vagyunk, nem állatok.

Anyóca99 Creative Commons License 2018.12.20 0 1 1123

Ne pislogj ... nem haragszom ! :-)

Az utolsó beirkádnál már gyanús voltál , de közben tévét nézek , meg adó folyószámlát egyeztetek .... nem figyeltem eléggé , vagy simán túl jártál az eszemen . Mindegy .

Most ezt már én is kihagyom . Majd ....

Törölt nick Creative Commons License 2018.12.20 -1 1 1122

Elváltak a jól működő házasságukból? A jóga meg reiki miatt? 

Na, ezt a maszlagot sem fogod nekem beadni. :))

Előzmény: Törölt nick (1113)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.20 0 1 1121

Mi abban az elvakultság, hogy egy kapcsolatban szerintem mindkét félnek korrektnek kellene lennie? Ha az egyik átbassza a másikat, akkor az átvert fél joggal érzi magát kihasználtnak és megalázottnak. 

Nem tudom, hogy mit értesz hebehurgyaság alatt, főleg, hogy a nők összességére mondod. :) 

Előzmény: Anyóca99 (1118)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.20 -1 1 1120

Juhéjjj ! Megérkeztünk a vezérhangyádhoz .:-DDD

uhh... Csőbe húztalak. Ne hari :)  -  Bocsánatkérően pislog -

Na most ha a kislányokat úgy nevelnénk , hogy eszedbe ne jusson a hűség , mer' az maszlag

Nem a hűség maszlag, hanem az egy emberhez való hűség! A hűség fogalmát kell átalakítanunk magunkban. A te példádat nézve ez úúgy működne, h amikor kitudódott, h a férjednek szeretője van, akkor nem a "vagy ő, vagy én!" választás elé kellett volna állítani, hanem a szeretőt, akivel együtt téged is szeretett az urad, be kellett volna fogadni a kapcsolatba. Tehát nem lett volna hozzád hűtlen a férjed, mert nem hagyott volna el, csak a továbbiakban két asszonya lett volna, akikhez uolyan hűséggel vonzódott volna. 

akkor a fiainknak mit mondjunk ?  Szabad a gazda kisfiam , hisz a csaj is meg fog csalni ?  Keféljen mindenki össze-vissza elejétől fogva ?

Nem! Természetesen ezt nem lehet. Mégpedig azért nem lehet, mert elsősorban az utódnevelésnek kell trsdlmilag elfogadott kereteket szabni. De! Figyelembe kell venni mindkét fél, azaz a ffi és a nők képességeit is, amikor keretet szabunk. Ha megállapításra került, h a ffi nem képes a szexuális, és/vagy érzelmi hűségre, akkor lehetőséget kell neki adni, h képességeinek megfelelően vállaljon elkötelezettséget! És nem a szexualitás keretek közé szorításáról van szó, hanem elsődlegesen a normális utódok neveléséhez szükséges elengedhetetlen keretekről, ami abból állna, h a gyerek biztosan tudja, h a szülei mindig együtt maradnak, amíg ő biztonságban fel nem nő! Ha ez úgy valósul meg, h a kis csapathoz csatlakozik egy új hölgy, akkor úgy, de a gyermek legyen biztos abban, h apa és anya együtt maradnak!

A bigámiás pali meg sose fog ráunni a csajaira ugye ?  Eszébe se fog jutni , hogy akár le is cserélheti őket  ?

Semmire sincs garancia! De két asszonnyal mégiscsak jobban ki tudja élni zabolátlan vágyait a ffi, ezért valószínűbb, h hűséges marad. Nem beszélve arról, h a két nő szaporább, mint az egy, így több gyermek felé van anyagi kötelezettsége is, így jobban meggondolja a kilépést.

A nőcik se kacsingatnak másfelé ? Vagy ott mégis érvényes a hűség ?

Erre még kitérek, de most mennem kell, majd még jövök! :)

Előzmény: Anyóca99 (1112)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.20 0 1 1119

De a megcsalás, a másik átvágása, kihasználása, hazugságban tartása éppen azt mutatja, hogy az a házasság nem jól működik. 

Előzmény: cyr45 (1117)
Anyóca99 Creative Commons License 2018.12.20 0 1 1118

Ne legyél már elvakult ! A nők se különbek . Legfeljebb hebehurgyábbak .:-)))

Előzmény: Törölt nick (1116)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!