Éppen a legfőbb ideje ennek a topiknak is. A szemeink előtt bontakozik ki a jövő, férfiak tömegei kezdenek rájönni hogy manipulálják őket a nők, hogy át lettek verve, hogy boldogtalanok, hogy a mai modern nőknek nem lehet megfelelni. Hogy túlárazottak, hogy elképesztő igényeik vannak, hogy megcsalnak. Hogy egy rántottát nem tudnak tisztességesen elkéeszíteni. Hogy a feminizmus harmadik, agresszív hulláma teljesen átmosta az agyukat.
Egyértelmű a válaszreakció : A nők bojkottja! Megvonni tőlük a figyelmet és a támogatást.
A gyáva ember meg sunyít, hazudik, átbassza a társát.
GLOBÁLIS ÁTBASZÁS JÁTSZMA folyik! A kislányokkal elhitetik, h van örök, egy személyhez kötött hűséges ffi, a ffiakkal elhitetik, hha természetükből adódóan képtelenek erre, akkor sunyi, szar alakok! Ez mindkét nemre nézve romboló!
A nőcik se kacsingatnak másfelé ? Vagy ott mégis érvényes a hűség ?
A nők a bigámiában egyfelől szövetségesek, más részről pedig versenytársak a ffi szerelméért. Ez annyira lefoglalja őket, h nem jut idejük másfelé kacsintgatni. Harmadrészt a hűség két ember felé és az utódok felé nagyobb elköteleződés, mintha csak egy fickó felé lenne fogadalma. Szerintem. Aztán, ha vmelyik nőci mégis kilép a kapcsiból a férjet nem éri olyan nagy veszteség, és van kivel osztoznia a gyászban.
Oda is ti kergetitek a jobb sorsot érdemlő Férfiembert! Csak azért kérdeztem korábban hogy melyik megyében volt a jégverte szőlő, nehogy valamelyik unokahúgommal évődjek itt véletlenül (ők is szőlőznek)! :D
Most álljak elé, 73 évesen???:-)) Nem hinném, hogy kíváncsi lenne rá, hogy mi volt, vagy nem, régen! Mint, ahogy akkor sem kérdezte, és én sem őt. Valahogy, soha nem volt ez téma.
Mert megbíztunk egymásban, és nem ez volt a központi problémánk.
Azt hiszem, ha bármelyikünk esetében lett volna ilyesmi (komolyan) azt a másik megérezte volna!
Így éltünk le egy életet (több, mint fél évszázada vagyunk házasok) és neveltünk fel két gyereket.
Most látom csak, hogy nem így kellett volna! Igaz?...:-)) De most már késő!
Na, ha csupán csak biológia a kóbor numera, akkor légy férfi és állj az asszony elé, hogy te elkóboroltál biológiailag numerázni egyet. Vagy szerinted nincs joga dönteni, hogy kellesz-e neki így tovább vagy sem?
Minden megcsalás a másik átverése, rakhatsz te mögé bármilyen ideológiát meg szeretetet az asszony iránt, nem kisebbíti a cselekedet súlyát. Nem véletlen, hogy a vezető válási ok a megcsalás.
Persze hogy nem tisztességes , de van aki képes túllépni , és együtt maradni .
Én nem lennék képes , ez már kiderült , és nem is bánok semmit .
De van aki képes lenne , ha nem kapkodná el a döntést .
Lehet már nem írok egyértelműen ... abba is hagyom , mielőtt valami oltári hülyeséget írok (amit holnap legszívesebben letagadnék .:-D) . Nem tudok már egyszerre három felé figyelni .
Nem csak a férfira hegezem ki, de most Calamayka révén arról volt szó, hogy a szegény férfiak nem tudják a szerszámot a nadrágban tartani, ezért kénytelenek hazudni az asszonynak.
Alább írtam, hogy mindkét féltől elvárható a korrektség, szóval nem tudom, hogy honnan veszed azt, hogy én mindig a férfiakra hegyezem ki a mondandóm. Valakivel összekeversz. :)
A nő meg, akiről írtál, hej de nagyon tisztességes... szerinted jobb lett volna neki is hazudnia, átvernie a férjét.
Az az elvakultság , hogy mindig a hapsikra hegyezed ki a mondandód . Pedig a csajok se akármik ! Nem mind természetesen .
Hebehurgyaság alatt azt értem , hogy ha egy nő beleesik egy férfibe , azt hiszi menten ásó-kapa-nagy harang , és képes otthon bedobni a törölközőt . Legalábbis több ilyet láttam . Aztán volt aki végül totál magára maradt , és jól megbánta a kapkodást . Mert ha nem siet , sose derült volna ki , hogy megcsalta a párját .
Az utolsó beirkádnál már gyanús voltál , de közben tévét nézek , meg adó folyószámlát egyeztetek .... nem figyeltem eléggé , vagy simán túl jártál az eszemen . Mindegy .
Mi abban az elvakultság, hogy egy kapcsolatban szerintem mindkét félnek korrektnek kellene lennie? Ha az egyik átbassza a másikat, akkor az átvert fél joggal érzi magát kihasználtnak és megalázottnak.
Nem tudom, hogy mit értesz hebehurgyaság alatt, főleg, hogy a nők összességére mondod. :)
uhh... Csőbe húztalak. Ne hari :) - Bocsánatkérően pislog -
Na most ha a kislányokat úgy nevelnénk , hogy eszedbe ne jusson a hűség , mer' az maszlag
Nem a hűség maszlag, hanem az egy emberhez való hűség! A hűség fogalmát kell átalakítanunk magunkban. A te példádat nézve ez úúgy működne, h amikor kitudódott, h a férjednek szeretője van, akkor nem a "vagy ő, vagy én!" választás elé kellett volna állítani, hanem a szeretőt, akivel együtt téged is szeretett az urad, be kellett volna fogadni a kapcsolatba. Tehát nem lett volna hozzád hűtlen a férjed, mert nem hagyott volna el, csak a továbbiakban két asszonya lett volna, akikhez uolyan hűséggel vonzódott volna.
akkor a fiainknak mit mondjunk ? Szabad a gazda kisfiam , hisz a csaj is meg fog csalni ? Keféljen mindenki össze-vissza elejétől fogva ?
Nem! Természetesen ezt nem lehet. Mégpedig azért nem lehet, mert elsősorban az utódnevelésnek kell trsdlmilag elfogadott kereteket szabni. De! Figyelembe kell venni mindkét fél, azaz a ffi és a nők képességeit is, amikor keretet szabunk. Ha megállapításra került, h a ffi nem képes a szexuális, és/vagy érzelmi hűségre, akkor lehetőséget kell neki adni, h képességeinek megfelelően vállaljon elkötelezettséget! És nem a szexualitás keretek közé szorításáról van szó, hanem elsődlegesen a normális utódok neveléséhez szükséges elengedhetetlen keretekről, ami abból állna, h a gyerek biztosan tudja, h a szülei mindig együtt maradnak, amíg ő biztonságban fel nem nő! Ha ez úgy valósul meg, h a kis csapathoz csatlakozik egy új hölgy, akkor úgy, de a gyermek legyen biztos abban, h apa és anya együtt maradnak!
A bigámiás pali meg sose fog ráunni a csajaira ugye ? Eszébe se fog jutni , hogy akár le is cserélheti őket ?
Semmire sincs garancia! De két asszonnyal mégiscsak jobban ki tudja élni zabolátlan vágyait a ffi, ezért valószínűbb, h hűséges marad. Nem beszélve arról, h a két nő szaporább, mint az egy, így több gyermek felé van anyagi kötelezettsége is, így jobban meggondolja a kilépést.
A nőcik se kacsingatnak másfelé ? Vagy ott mégis érvényes a hűség ?
Erre még kitérek, de most mennem kell, majd még jövök! :)