A La Libre Belgique című helyi lap friss értesülései szerint egy rendőr december 7-én bizalmas jelentést küldött a terrorellenes biztonsági szerveknek, amelyben leírta a címét annak a brüsszeli lakóháznak, amelynél a múlt héten végül elfogták Abdeslamot. A dokumentum azonban elakadt a rendőrkapitányságon, és három hónapon keresztül nem jutott el a megfelelő helyre.
"A lakosság megnyugtatása pszichológiailag szintén nagyon fontos."
Fegyveres emberek kivezénylése terrortámadás esetén szolgál alapvetően az emberek megnyugtatására. Nálunk inkább a félelmet erősíti. De nálunk pont ez Orbán célja.
Scott január 11-i cikkének címe: Why I am not Charlie.
Igen sok helyen átvették.
Cikkének egyik hozzászolója emlékeztet arra a kevéssé ismert tényre, hogy a Charlie Hebdo egyik karikaturistáját, Maurice Sinet-t egy állítólagosan antiszemita cikke és karikatúrája miatt 2008-ban eltávolították a szerkesztőségből (amelyben, mint világszerte közismert, a gúnynak nincs határa).
A törvénytelen eltávolítás miatt egy párizsi bíróság 40 000 euró kártérítést ítélt meg a Charlie Hebdo ellen.
És gondolod, hogy én nem tudom? Hitler és Goebbels szavai.
Nem...
A például mezőgazdaságban használatos fogalmak és régebbi keletűek. És mivel a világ fraktál rendszerű, bizonyos jelenségek ismétlődnek a világ különböző szegmenseiben.
De már ógörögben παράσιτος (parásitos) is azt a személyt jelentette, aki más asztaláról eszik....
És nem én tehetek arról, ha egyesek mindig csak egyfajta szögből képesek látni a világot, és mint Mórickának, mindenről AZ jut az eszébe.
Tegnap este nyilatkozta Orbán, "Utasítást adtam a legkorszerűbb technikai eszközök és technológiák , információ szerző eszközök beszerzésére tegyék le a javaslatot. Ezen beszerzéseket ugyanis a költségvetés állapota eddig nem tette lehetővé."
"Orbán és kormánya hazaárulást követett el! (lukra futottak!)
Tegnap este nyilatkozta Orbán, "Utasítást adtam a legkorszerűbb technikai eszközök és technológiák , információ szerző eszközök beszerzésére tegyék le a javaslatot. Ezen beszerzéseket ugyanis a költségvetés állapota eddig nem tette lehetővé."
Na kérem!
A nemzetbiztonságát súlyosan és tudatosan veszélyeztetik évek óta, ezen nyilatkozata alapján. Ezzel kapcsolatban többrendbeli hivatali visszaéllést is követnek el.
A kormánynak igenis rendelkezésére álltak a pénzeszközök, a nemzet biztonságát szolgáló feladatokra és eszközökre, de szándékosan nem finanszírozták meg!
Sorolom a nemzet és állampolgárok biztonságára fordítható összegeket: - stadionokra 100 milliárdos tétel - MET zrt-nek átengedett 50 milliárdos haszon - a letelepedési kötvények több 10 milliárdos haszna - a kaszinókból be nem szedett több 10 milliárd forint - a Budai várba költözés több 10 milliárdos költségei - a NAV által be nem szedett 1000 milliárdos AFA - az MNB 260 milliárdos úrizálása a teljesség igénye nélkül.
Felszólítok ezért minden magyar állampolgárt, hogy tegyen Állampolgári bejelentést a Főügyészhez! Ugyanezt várom el a politikai és civil szervezetektől, jogvédőktől, akik komolyan gondolják az Állampolgárok védelmét és a Kormány ezzel kapcsolatos kötelezettségét, felelősségét!
Kérném , egyetértés esetén a megosztást! Előre is köszönöm! (a szabad vélemény jogán)""