Azt semmiképp nem merném állítani, hogy a korrupció szintje ma, az Orbán-kormány időszakában magasabb lenne, mint korábban, illetve hogy maga a jelenség tapinthatóbb lenne, mint az előző kormányok idején
Diplomájának megszerzése után bírósági fogalmazó, majd bírósági titkár volt. 1956-ban a Magyar Tudományos Akadémia Hivatalának állam- és jogtudományi referense lett, később osztályvezetői minőségben dolgozott ott 1971-ig...
A forrásod alapján annyival árnyalódik a kép, hogy Mádl a kitüntetést (továbbra sem derült ki, milyen kitüntetés?) egy romániai látogatása kapcsán adta át Iliescunak, Medgyessy D209 Péter miniszterelnök javaslatára, tehát ez nem az ő sara (végül is miniszteri utasítást hajtott végre). Mindenesetre én tiltakoztam volna, és ellenjavaslatként azt ajánlottam volna a miniszternek, hogy adja át ő egy romániai útja során, ha annyira ki akarja tüntetni azt a gazembert...
Nézd, te vagy nem érted, vagy nem akarod érteni, amit írok, ezért mégegyszer mondanám: a szürkeséggel azt a valóságos állapotot próbáltam érzékeltetni, ami Göncz politikai tevékenységét jellemezte.
Így az általad bemutatott képeknek sincs semmi köze Göncznek a politika terén végzett kimagasló munkájának-, netán államférfiúi nagyságának elismeréséhez, tiszteletéhez. Ezek csak az szdsz és holdudvara uralta média tökéletes propagandasikerét igazolják azzal az emberrel kapcsolatban, akit felépítettek, akit sztároltak, semmi mást...
"Mindenesetre Gönczöt, az akkor még szinte 100%-ig az szdsz és holdudvara kezén lévő magyar média népszerűsítette, építette föl, csinált belőle sztárt. A valóság ennél sokkal szürkébb volt..."
Aha!
stb
Az ilyen szürkeségbe bele is vakulnátok, ha Vityka lenne az a szürke valóság.
Mondjátok már meg, milyen érdemrenddel tüntette ki Mádl elvti Iliescut, mikor és hol? Ez tényleg érdekelne, mert én úgy tudom, hogy csak őt tüntette ki Iliescu, de biztosan rosszul emlékszem...
"Az enyém más, és ahogy általában a két ke-röl a véleményeket, máshol is, olvasom, egy napon nem emlithető a kettő Göncz javára..."
Ez a te demokratikus jogod.
Mindenesetre Gönczöt, az akkor még szinte 100%-ig az szdsz és holdudvara kezén lévő magyar média népszerűsítette, építette föl, csinált belőle sztárt. A valóság ennél sokkal szürkébb volt...
Mádl elvti csak leképezte az ún. politikai elitet, azaz ugyanolyan megalkuvó, gerinctelen szarkupac volt mint a többi.
Én úgy tudom, hogy Iliescu töntette ki Mádl elvtit, amikor Romániában járt, méghozzá a legmagasabb román fokozattal (Románia csillaga, vagy valami ilyesmi), de arra nem emlékszem, hogy Mádl ezt viszonozta volna...
Legyen az a te véleményed. Az enyém más, és ahogy általában a két ke-röl a véleményeket, máshol is, olvasom, egy napon nem emlithető a kettő Göncz javára
A két ke-öt kizárólag politikai tevékenysége alapján hasonlítottam össze, ha még mindig nem lenne világos. Mégegyszer hangsúlyoznám, hogy mindketten kiváló pártkatonák voltak, akik szinte vakon teljesítették párjuk utasításait, tehát e vonatkozásban semmi kölönbség nem volt köztük. Azaz pozíciójának egyik sem volt képes megfelelni, így e téren végzett tevékenységük is nagyon közelít a nullához. A rendszerváltás után eddig egyértelműen a két legrosszabbul teljesítő ke-höz volt "szerencsénk...