válasszuk ki a legjobb meccset. Egyértelműen a magyar - portugál volt szerintem minden elfogultság nélkül. És igaziból erősen törnöm kell a fejem, hogy még egyet megnevezhessek
Franciaország annyira esélyesnek tűnt előzetesen, hogy az már-már gyanús volt, valahogy az volt az érzésem, hogy benne lesz (saját célú tippeldémbem 1-1-re vettem a 90 percet, utána portugál Eb-címmel). CR7 kiválása után meg egyre inkább kezdtem mellettük állni. Annak azért örülök, hogy nem a tévedésből befújt szabadrúgás döntötte el.
Az odáig o.k., de te azt mondtad, hogy igazad volt többek özött abban, hogy nem szabad a portugálok ellen tartalékolni, mert Storck nem tartalékolt. Többen figyelmeztettek, hogy nem volt igazad, mert te pont az ellenkezőjét mondtad annak, mint ami történt (t.i hogy Storck igenis tartalékolt).
Vicces ez a rögeszméd. A portugálok már a mi meccsünk előtt tudták, hogy nekik biztosan elég lesz egy sok gólos döntetlen, ezek után pont annyit fociztak, amennyit akkor és ott kellett.
Mindig az adott pillanatban a csapatkapitányi szalagot viselő játékos veszi át a trófeát, ezért vehette át anno a BL-serleget Abidal és nem Puyol. Pepe volt valaha is portugál csk? Ma a csere után Nani volt, de a meccs után visszaadta a főnöknek.
Biztos, hogy nem ez a futballtörténelem legjobb portugál válogatottja, de kérdem én melyik csapat érdemelte volna meg ha megnyeri ezt az EB-t ? A torna alatt mutatott játék alapján ugyanúgy lett volna bennem hiányérzet akkor is, ha a más csapat nyeri. Sajnos azt kell mondjam nem tetszett ez a EB.