Nyilván te, aki igazságbajnokként kiosztasz ki másokat tisztességből, támadtad megyót 3/2-es múltja miatt 2002-ben, és követelted a lemondását rögtön a második MSZP-SZDSZ kormányzat megalakulása után, szembehaladva a balliberális mainstream megfellebbezhetetlen döntésével, mely szerint az adott egyén kapcsán volt egykori titkosszolgálati tevékenységet le kell sz*rni - mivel ezelőtt 12 évvel egy 1990 előtti tevékenységsorozat már nem releváns - és ezt rögvest anno írott hozzászólásaid tömegének hivatkozásával fogod alátámasztani.
Ma kicsit lazább napom van, szívesen megvárom ezeket.
:) maradjunk annyiban Simon ült és vád alatt áll..
a felcsúti banda meg kormányon van...ez az egészen apró különbség
van más is... Simon pl. nem véletlenül van vád alatt. a "felcsúti banda" ellen pedig jelenleg nincs semmilyen megalapozott vád. tudom, szerinted akkor is ülniük kellene, de hát ilyen a jogállam....
Gyurcsányék kérdése: kinek a vagyonát vallotta be Mészáros Lőrinc?A Demokratikus Koalíció (DK) Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester vagyonát firtatja. Gréczy Zsolt, a DK szóvivője"
Hát igen ez jó kérdés lenne,ha nem Magyarország egyik legnagyobb tolvajának a segg nyalója kérdezné .
Gyurcsányék kérdése: kinek a vagyonát vallotta be Mészáros Lőrinc?A Demokratikus Koalíció (DK) Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester vagyonát firtatja. Gréczy Zsolt, a DK szóvivője pénteki sajtótájékoztatóján utalt arra: a polgármester az elmúlt négy évben meghetvenhétszerezte a jövedelmét és meghúszszorozta a megtakarításait.
Az ellenzéki párt szerint "egy ország lenne gazdagabb", ha Mészáros Lőrinc előadást tartana arról, hogyan lehet úgy meggazdagodni, hogy "egy mezei gázszerelőből az egyik leggazdagabb ember legyen". Gréczy Zsolt ennek megszervezéséhez a DK teljes apparátusát felajánlotta.
A szóvivő felvetette azt is, hogy a vagyon esetleg nem is Mészáros Lőrincé, hanem barátjáé, Orbán Viktor kormányfőé. Azt mondta: szeretnék megtudni, hogy ez igaz-e, s ha igen, akkor mikor kell azt visszaszolgáltatnia, valamint tételesen milyen összeg, mennyi földterület illeti meg a miniszterelnököt. http://nol.hu/belfold/gyurcsanyek-kerdese-kinek-a-vagyonat-vallotta-be-meszaros-lorinc-1469437
Egyetlen olyan hsz-t sem fogsz találni, amiben a Simont védik.
Az meg már legyen bocsánatos bűn, ha egy "jogállamban" a jogállamiságot szeretnék viszontlátni!
Ugyanis - a példánál maradva - nincs ember, aki tudná, hogy valójában mivel is gyanúsítják/vádolják azt a Simont, pedig még egy Welsz is kurtán-furcsán ráment a dologra.
pont a legnagyobb lenyúlók ugatéroznak a leghangosabban ez ügyben
Szerintem azon nem az RTL híradóban dolgoznak, de még csak nem is írogatnak ide a topikra. Persze Lázár János is hangosan ugatérozik, és tőle is megkérdezném, hogy a hódmezővásárhelyi önkormányzat és a saját anyagi helyzete közötti ellentmondás mégis hogy jött létre. Értem én, hogy kockáról kockára, de a pontos know-how szerintem milliókat izgat. Sokan szeretnének olyan autóval járni, olyan szállodában aludni stb., mint ő.
a te szerinted plebseket érdekes módon módon valahogy nem láttam a Simon Gáboros v a többi hasonló szoci topikjaiban tobzódni, legfeljebb a védelmükben.
Halkergető, vagy Toloba az az "ugatérozó" aki a "legnagyobb lenyúló"?
Itt koma az egyszerű plebs kéri számon a kedves idoljaid szabadrablását. Te pedig nem gyurcsánnyal szemben, hanem a honfitársaiddal szemben véded ezt a mocskos maffiát.
Meséjjj Odüsszeusz, hogy születnek nálunk a pályázati döntések? Hmmmm?"
Például így: a Pécshez közeli Szabadszentkirályi MG Zrt. a Gráf birodalomhoz tartozó cégnél, a Gráf minisztersége idején több száz millió forintos uniós támogatást nyert el. A dolog titka az volt, hogy papíron a céget eladta egy Mándi nevű stromannak és így szabadon lehetett adni hatszáz vagy hétszáz akárhány millió forintot. Pontosan nem tudom, mert régen jártam arra. Mikor a miniszterségről leköszönt, akkor papíron visszavásárolta a céget. Csodálkoztam azon, hogy a Budai kormánybiztos úr miért nem vizsgálódik az ügyben. Azt csiripelik a verebek, hogy Csányi úr vásárolja meg a céget. Úgy látszik itt is érvényes: ,,Összenő, ami összetartozik."
Sajnos, én egyre inkább azt érzem, hogy a világ banánköztársasági régiójában. :((
(Mellesleg tegnap tudtam meg, hogy a mi fatornyos településünkön is van juhász-ügy: Az állami földek, (legelők, szántók) pályáztatásánal mintegy 100 hektárnyi területet nyert el a fityisz helyi tótumfaktuma, akinek sem mezőgazdasági képzettsége, sem földművelési-állattartási gyakorlata nincs, sőt állatai sincsenek, nem is lakik állandó lakosként a településen, csak a szülei, ...
Vele szemben viszont a pályázaton alulmaradt az a helyben lakó, gyakorló juhász, akinek pár éves, szépen épített, rendbentartott birkahodályai vannak, meg ezer körüli birkaállománya,...
No, ő mehet ezután a birkáival, ahová akar, legelő, és takarmánytermő terület nélkül.
Meséjjj Odüsszeusz, hogy születnek nálunk a pályázati döntések? Hmmmm?