Keresés

Részletes keresés

Aerion Creative Commons License 2014.06.23 0 0 154

... Megyót támadtátok a 3/2 miatt ...

Nyilván te, aki igazságbajnokként kiosztasz ki másokat tisztességből, támadtad megyót 3/2-es múltja miatt 2002-ben, és követelted a lemondását rögtön a második MSZP-SZDSZ kormányzat megalakulása után, szembehaladva a balliberális mainstream megfellebbezhetetlen döntésével, mely szerint az adott egyén kapcsán volt egykori titkosszolgálati tevékenységet le kell sz*rni - mivel ezelőtt 12 évvel egy 1990 előtti tevékenységsorozat már nem releváns - és ezt rögvest anno írott hozzászólásaid tömegének hivatkozásával fogod alátámasztani.

Ma kicsit lazább napom van, szívesen megvárom ezeket.

Előzmény: SchiSa (133)
Törölt nick Creative Commons License 2014.06.22 0 0 153

:) maradjunk annyiban Simon ült és vád alatt áll..

a felcsúti banda meg kormányon van...ez az egészen apró különbség

van más is... Simon pl. nem véletlenül van vád alatt. a "felcsúti banda" ellen pedig jelenleg nincs semmilyen megalapozott vád. tudom, szerinted akkor is ülniük kellene, de hát ilyen a jogállam....

Előzmény: Lanzafame (147)
Háténimmárkitválasszak? Creative Commons License 2014.06.22 0 0 152

Akkor tehát ha bátortalanul, de például én kérdezném, akkor jönne rá valahonnan válasz?

A legjobb tudomásom szerint nem tartozom Magyarország egyik legnagyobb tolvajának a segg nyalói közé. (A legkisebbek és a köztük lévők közé sem)

Előzmény: feri a netröl (151)
feri a netröl Creative Commons License 2014.06.22 0 0 151

Gyurcsányék kérdése: kinek a vagyonát vallotta be Mészáros Lőrinc?A Demokratikus Koalíció (DK) Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester vagyonát firtatja. Gréczy Zsolt, a DK szóvivője"

Hát igen ez jó kérdés lenne,ha nem Magyarország egyik legnagyobb tolvajának a segg nyalója kérdezné .

Előzmény: toloba (150)
toloba Creative Commons License 2014.06.21 0 0 150

Gyurcsányék kérdése: kinek a vagyonát vallotta be Mészáros Lőrinc?A Demokratikus Koalíció (DK) Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester vagyonát firtatja. Gréczy Zsolt, a DK szóvivője pénteki sajtótájékoztatóján utalt arra: a polgármester az elmúlt négy évben meghetvenhétszerezte a jövedelmét és meghúszszorozta a megtakarításait.

Az ellenzéki párt szerint "egy ország lenne gazdagabb", ha Mészáros Lőrinc előadást tartana arról, hogyan lehet úgy meggazdagodni, hogy "egy mezei gázszerelőből az egyik leggazdagabb ember legyen". Gréczy Zsolt ennek megszervezéséhez a DK teljes apparátusát felajánlotta.

A szóvivő felvetette azt is, hogy a vagyon esetleg nem is Mészáros Lőrincé, hanem barátjáé, Orbán Viktor kormányfőé. Azt mondta: szeretnék megtudni, hogy ez igaz-e, s ha igen, akkor mikor kell azt visszaszolgáltatnia, valamint tételesen milyen összeg, mennyi földterület illeti meg a miniszterelnököt. http://nol.hu/belfold/gyurcsanyek-kerdese-kinek-a-vagyonat-vallotta-be-meszaros-lorinc-1469437

John Doe(520i) Creative Commons License 2014.06.21 0 0 149

Ah, so.

Előzmény: ooloo (148)
ooloo Creative Commons License 2014.06.21 0 0 148

Czinege et. (egyelőre még) nem kap utcát. :o)

Előzmény: John Doe(520i) (146)
Lanzafame Creative Commons License 2014.06.21 0 0 147

:) maradjunk annyiban Simon ült és vád alatt áll..

a felcsúti banda meg kormányon van...ez az egészen apró különbség

Előzmény: John Doe(520i) (146)
John Doe(520i) Creative Commons License 2014.06.21 0 0 146

Nem védik, attól körmönfontabban érvelnek:

MaNem, Czinege utcai kéró... etc.

Előzmény: Háténimmárkitválasszak? (145)
Háténimmárkitválasszak? Creative Commons License 2014.06.21 0 0 145

"legfeljebb a védelmükben."

Egyetlen olyan hsz-t sem fogsz találni, amiben a Simont védik.

Az meg már legyen bocsánatos bűn, ha egy "jogállamban" a jogállamiságot szeretnék viszontlátni!

Ugyanis - a példánál maradva - nincs ember, aki tudná, hogy valójában mivel is gyanúsítják/vádolják azt a Simont, pedig még egy Welsz is kurtán-furcsán ráment a dologra.

Előzmény: spenótzöld proletár (142)
nagyanyo5:0 Creative Commons License 2014.06.21 0 0 144

Szvsz a millió érdeklődő túlzás!!! Max pár ezer bp-i liberális:((( Nem is irigységből, hanem fesztivál fokozás ügyileg:DDD

Előzmény: Lédiell (143)
Lédiell Creative Commons License 2014.06.21 0 0 143

pont a legnagyobb lenyúlók ugatéroznak a leghangosabban ez ügyben

Szerintem azon nem az RTL híradóban dolgoznak, de még csak nem is írogatnak ide a topikra. Persze Lázár János is hangosan ugatérozik, és tőle is megkérdezném, hogy a hódmezővásárhelyi önkormányzat és a saját anyagi helyzete közötti ellentmondás mégis hogy jött létre. Értem én, hogy kockáról kockára, de a pontos know-how szerintem milliókat izgat. Sokan szeretnének olyan autóval járni, olyan szállodában aludni stb., mint ő. 

Előzmény: spenótzöld proletár (140)
spenótzöld proletár Creative Commons License 2014.06.20 0 0 142

egy frászt a plebs kéri számon

az atv a retekklub és a hiteltelen ellenzék

a te szerinted plebseket érdekes módon módon valahogy nem láttam a Simon Gáboros v a többi hasonló szoci topikjaiban tobzódni, legfeljebb a védelmükben.

Előzmény: Liberális gondolkodó (141)
Liberális gondolkodó Creative Commons License 2014.06.20 0 0 141

Kire gondolsz?

Halkergető, vagy Toloba az az "ugatérozó" aki a "legnagyobb lenyúló"?

Itt koma az egyszerű plebs kéri számon a kedves idoljaid szabadrablását. Te pedig nem  gyurcsánnyal szemben, hanem a honfitársaiddal szemben véded ezt a mocskos maffiát.

Előzmény: spenótzöld proletár (140)
spenótzöld proletár Creative Commons License 2014.06.20 0 0 140

Konklúzió: Tehát ha a komenyisták loptak, csaltak, akkor a fidexék mégtöbbet lophatnak, csalhatnak?

szerintem nem

az viszont elég nagy gáz hogy pont a legnagyobb lenyúlók ugatéroznak a leghangosabban ez ügyben

és egyébként ez idáig még sem derült ki hogy  Mészáros, Simicska v Gyurcsány loptak v csaltak volna

Előzmény: halkergető (139)
halkergető Creative Commons License 2014.06.20 0 0 139

Konklúzió: Tehát ha a komenyisták loptak, csaltak, akkor a fidexék mégtöbbet lophatnak, csalhatnak?

Tulajdonképpen ezt akarta a lakosság, a nagyarányú, fidexre adott szavazatain keresztül?

Ha igen, akkor megkapta.

Előzmény: feri a netröl (130)
SchiSa Creative Commons License 2014.06.20 0 0 138

bocs...

Előzmény: Törölt nick (137)
Törölt nick Creative Commons License 2014.06.20 0 0 137

épp most kommenteltem, arra válaszoltál...

Előzmény: SchiSa (135)
voks02 Creative Commons License 2014.06.20 0 0 136

Mér ne tecc nekik? Hájsze elvtárs.

Előzmény: SchiSa (135)
SchiSa Creative Commons License 2014.06.20 0 0 135

ott látok, hogy egyetlen elítélő cikk sem jelent meg. Magyar Nemzet; Magyar Hírlap; HírTV

hol van bayer? hol vannak az elítélő kommentek?

te kommentelted  valahol, hogy "nem tecc"??

Előzmény: Törölt nick (134)
Törölt nick Creative Commons License 2014.06.20 0 0 134

ezzel se értek egyet, mint ahogy Megyóval se értettem...

hol látsz itt elvtelen védelmet?

Előzmény: SchiSa (133)
SchiSa Creative Commons License 2014.06.20 0 0 133

Nos Megyót támadtátok a 3/2 miatt.

nem látom ezt a vehemenciát a jelenlegi államtitkár kapcsán

csak nem???

Előzmény: Törölt nick (125)
toloba Creative Commons License 2014.06.20 0 0 132

Dehogy! Most értem vissza, nyugdíjtőzsdéztem...

Előzmény: spenótzöld proletár (121)
voks02 Creative Commons License 2014.06.20 0 0 131

Egy olyanban, ahol az elmúlt évek egyik legpofátlanabb mutyiját a hívek annyival látják elintézhetőnek, hogy "biztos máshol is van ilyen".

Előzmény: Törölt nick (126)
feri a netröl Creative Commons License 2014.06.20 0 0 130

Meséjjj Odüsszeusz, hogy születnek nálunk a pályázati döntések? Hmmmm?"

Például így: a Pécshez közeli Szabadszentkirályi MG Zrt. a Gráf birodalomhoz tartozó cégnél, a Gráf minisztersége idején több száz millió forintos uniós támogatást nyert el. A dolog titka az volt, hogy papíron a céget eladta egy Mándi nevű stromannak és így szabadon lehetett adni hatszáz vagy hétszáz akárhány millió forintot. Pontosan nem tudom, mert régen jártam arra. Mikor a miniszterségről leköszönt, akkor papíron visszavásárolta a céget. Csodálkoztam azon, hogy a Budai kormánybiztos úr miért nem vizsgálódik az ügyben. Azt csiripelik a verebek, hogy Csányi úr vásárolja meg a céget. Úgy látszik itt is érvényes: ,,Összenő, ami összetartozik."

Előzmény: halkergető (128)
Háténimmárkitválasszak? Creative Commons License 2014.06.20 0 0 129

De nem a régi juhász birkái szavaztak, hanem a fideszéi.

Na ugye!

Előzmény: halkergető (128)
halkergető Creative Commons License 2014.06.20 0 0 128

Sajnos, én egyre inkább azt érzem, hogy a világ banánköztársasági régiójában.   :((

(Mellesleg tegnap tudtam meg, hogy a mi fatornyos településünkön is van juhász-ügy: Az állami földek, (legelők, szántók) pályáztatásánal mintegy 100 hektárnyi területet nyert el a fityisz helyi tótumfaktuma, akinek sem mezőgazdasági képzettsége, sem földművelési-állattartási gyakorlata nincs, sőt állatai sincsenek, nem is lakik állandó lakosként a településen, csak a szülei, ...

Vele szemben viszont a pályázaton alulmaradt az a helyben lakó, gyakorló juhász, akinek pár éves, szépen épített, rendbentartott birkahodályai vannak, meg ezer körüli birkaállománya,...

No, ő mehet ezután a birkáival, ahová akar, legelő, és takarmánytermő terület nélkül. 

Meséjjj Odüsszeusz, hogy születnek nálunk a pályázati döntések? Hmmmm?

Előzmény: Törölt nick (126)
produc Creative Commons License 2014.06.20 0 0 127
Törölt nick Creative Commons License 2014.06.20 0 0 126

te melyik világegyetemben élsz?

Előzmény: voks02 (124)
Törölt nick Creative Commons License 2014.06.20 0 0 125

az nem érdekel.

az elvtelen védelemről beszélünk.

pontosabban arról, hogy szerinted itt elvtelenül védünk valakit. közben pedig ez nem így van.

Előzmény: voks02 (123)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!