A téma a Magyarországon közlekedő áruházi buszjáratok járműparkja (így a Komo-Sky, a Ventona, a Claudibus, és egyéb ezen a téren szolgáltató cégek állománya). Jöhetnek képek, infók, adatok a kocsikról, napi szintű beírások, hogy melyiket hol érdemes keresni. Egyszóval minden, ami az érintett kocsikkal kapcsolatos :)
Igen, a kitörött üveget egy műanyag lappal pótolták.... Hosszú időre tervezhetnek, mert az ajtókeretet is megerősítették.
Értem én, hogy ingyenes járat és örüljünk hogy jár, de ez akkor is ordító igénytelenség. És nagyon rossz látni egy Citarót, ami azért egy egész korszerű busz, ennyire elhanyagolva. :(
A győrihez annyi kiegészítés, hogy az sajnos már nem közforgalmú, nincs nyilvános menetrendje, csak dolgozói járatkén közlekedik. De valóban a Ventona csinálja. Ezen a héten az LND-138 volt lent.
Akkor legyen egy lista arról, hogy mi van. Kiegészítést, javítást örömmel veszek, főleg a Garam utcához, mert évek óta kinn van a menetrendje a honlapon, de évek nem láttam ott soha buszt.
"Tájékoztatjuk Önt, hogy 2017. január 1-jétől csepeli, Váci úti, mohácsi és szarvasi áruházunk ingyenes buszjárata megszűnik, továbbá a nagykanizsai helyi buszjárat nem tér be áruházunkhoz."