Keresés

Részletes keresés

Ollie a Réhm Creative Commons License 2013.08.10 0 0 5849

Ez a szegény riadtszemű stróman Tavares milyen jó , hogy megírta amit diktáltak neki.

Azért benned is túlbuzog némi idegenellenesség, te kis fajtiszta árja magyar.

Egész jól tud magyarul .

Svájc kitiltja a menekültjeit a középületekből

32 helyről vannak kitiltva, például az uszodából, a templomból vagy a játszóterekről is. Tovább »

forrás: Index.hu

Előzmény: lindesnes (5844)
lindesnes Creative Commons License 2013.08.10 0 0 5848

Hívővel, fanatikussal nincs értelme vitába szállni.

Inkább élj azzal a tudattal, hogy én egy buta, szűklátókörű vagyok ,te meg egy okos ,széleslátókörű szakértő vagy.

Előzmény: Törölt nick (5846)
kemenesalja2013 Creative Commons License 2013.08.09 0 0 5847

Félreérted....

Előzmény: Törölt nick (5842)
lindesnes Creative Commons License 2013.08.09 0 0 5845

A belügyeinkbe való durva beavatkozást, a kifosztásunkra tett kísérleteket stb. én nem téverszteném össze a "baráti jó tanáccsal". Mert ha ilyenek a "barátaink", ellenségekre már nincs is szükségünk. Európa, az EU hanyatlik, deviáns, és a 24. órában van. Ha most nem ébred és nem cselekszik helyesen, a fehér keresztény Európa rövidesen csak lábjegyzet lesz a történelemkönyvekben. Nem Magyarországon múlik

Nagyon szépen felmondtad a leckét, a Viktortól megérdemeltél volna legalább két trafikot, vagy pár hektár magyar anyaföldet.

Előzmény: Törölt nick (5837)
lindesnes Creative Commons License 2013.08.09 0 0 5844

Azért benned is túlbuzog némi idegenellenesség, te kis fajtiszta árja magyar.

Azért volna mit tanuljanak a magyarok a norvégoktól ,hidd el .

Ha mást nem ,szerénységet.

Előzmény: BVNG25 (5841)
BVNG25 Creative Commons License 2013.08.09 0 0 5841

Te ennyire magasztalod az alkoholista bálnavadászokat?

akik képesek voltak Obamának békeNobelt adni?

A "norvég" egy igen kínos jelző etikus lény számára.

Előzmény: lindesnes (5838)
kemenesalja2013 Creative Commons License 2013.08.09 0 0 5840

Amit Horn mondott, az azóta a jobboldal leghőbb vágya, megszabadulni a gyarmattartóktól.

A próféta szólt belőle...

Előzmény: Törölt nick (5839)
lindesnes Creative Commons License 2013.08.09 0 0 5838

Némi ismerethiányt feltételez rólad az a tény , hogy Magyarországot hasonlítod Norvégiához.

Nem ugyanabban a ligában focizik a két ország.

Átvitt értelemben kb. annyi a különbség mint Puskás Ferenc és a Puskás Akadémia között.

Előzmény: tiktalik (5834)
kemenesalja2013 Creative Commons License 2013.08.09 0 0 5836

Aki önmagát és a rá szavazókat tekinti csak a haza részének, az szerintem bárki legyen az, -- menjen a p...ába.

Erről ennyit...

Előzmény: Törölt nick (5832)
lindesnes Creative Commons License 2013.08.09 0 0 5835

Azért mert Norvégiában magasabb az életszínvonal az egy Luxemburgot kivéve ,mint bármelyik Európai Úniós államban.

Szeretett országodban ez pedig a béka punciját alulról súrolta  ,mondjuk a nyugati úniós államokéhoz képest, és annak reményében lépett be az ország az únióba, hogy ez a lemaradás talán hamarabb behozható tagként ,mint anélkül.

De amíg ilyen minőségű kínálat van ma Magyarországon politikusokból, addig teljesen mindegy, hogy úniós tag az ország vagy nem.

Előzmény: tiktalik (5834)
tiktalik Creative Commons License 2013.08.09 0 0 5834

ne bszélj marhaságokat! a magyarság semmi olyant nem tett az Unió ellenében amiért azt a hozzáállást kellene kapnia amit kap! te csak készitsd a faházakat fogadott hazádban és ne osztd itt az észt - mivel láthatóan hiányában vagy! - nekünk arról, hogy hogyan viselkedjünk! Főleg annak fényében , hogy lám Norvégia nem igen igyekszik az EU ölelő karjaiba! vahon miért is nem? 

Előzmény: lindesnes (5833)
lindesnes Creative Commons License 2013.08.09 0 0 5833

Él ma Magyarországon egy, a magyarokhoz képest nagyon  elmaradott életszínvonalon élő  népcsoport ,amelyiknek nem magyar a származása.

Ez a kisebbség nagyon kiközösítve érzi magát a többség által, holott ők is mindent elkövetnek ,hogy kiközösítsék saját magukat, a magyar nemzetiségű többségbe eszük ágában sincs integrálódni.

Nem fogadják el a többség által elfogadott és gyakorolt normákat az élet szinte semmilyen területén , nem a civilizáltság az erősségük, szóval effektív  nem sokat akarnak tenni azért , hogy a többségnek egyáltalán megváltozzon érdemben a viszonya ehhez a kisebbséghez.

A földre köpnek , a buszon hangoskodnak, nem igazán szeretnek valamit is tenni azért ,hogy egyáltalán változzon a nagy többség hozzáállása az ő problémáikhoz.

És ami nagyon érdekes ,hogy nem is érdekli ennek a népcsoportnak a nagy részét, hogy mit gondol a többség róluk, milyen jótanácsokkal próbálja a többség befolyásolni a gondolkodásukat az életről , avilágról ,a civilizált viselkedésről.

Sőt eljátszodják,hogy azért ilyen sanyarú az életük ,mert mindenki ellenük van .

Nagyon hasonlatos mindez azzal ,amit ma a magyarok tesznek az Európai Únióban.

A magyarokat sem nagyon zavarja ,hogy mit gondolnak róluk ,és ha baráti jó tanácsokkal próbálják befolyásolni a gondolkodásukat ,akkor az lepereg róluk, békemenetet indítanak azért ,hogy ne legyenek továbbra is elnyomva a gaz külföld által.

Előzmény: Törölt nick (5828)
kemenesalja2013 Creative Commons License 2013.08.09 0 0 5831

Azt azért nem mondták, hogy "a haza nem lehet ellenzékben" -- mint az árokásás bajnoka....

Előzmény: Törölt nick (5830)
akácfakanál Creative Commons License 2013.08.09 0 0 5825

tavares irányában van egy igen jelentős és kifejező magyar folklórisztikai kifejezezési lendület................én portugált ha pesten segítséget kér, elküldöm..................

tiktalik Creative Commons License 2013.08.09 0 0 5824

Volt is, de lepereg rólatok! hazugnak hiába magyarázool, nem érdeke tudomásul venni!

Előzmény: Háténimmárkitválasszak? (5823)
Háténimmárkitválasszak? Creative Commons License 2013.08.09 0 0 5823

Ott volt mind a 155 pont kedves kartácsom!

Darabonként lehetett volna cáfolni.

De te is csak a Tavares végzettségéig jutottál, még a társszerzők neveit sem olvastad el, de a véleményed az tuti.

Korunk Orbanisztánjának embere vagy.

Előzmény: tiktalik (5822)
tiktalik Creative Commons License 2013.08.09 0 0 5822

részedről persze minden rendbe találtatott, a jelentés szövege is. csak éppen eléjétől fogva hazugság, csúsztatás, ferdités, félremagyarázás! De neked ez tetszik. De gustibus....

Előzmény: Háténimmárkitválasszak? (5821)
Háténimmárkitválasszak? Creative Commons License 2013.08.09 0 0 5821

Nem vagyok rá kíváncsi, mert én már megnéztem a "véletlenül" nyilvánosságra került 34 oldalasnak a 35.-ik (első) oldalán.

Aztán tovább nem is érdekelt a dolog, minthogy részemről rendben lévőnek találtatott és ki is töröltem.

A te hasad fáj itt a Tavares végzettsége és nemzetsége miatt, én csak rajtad akartam segíteni. De ha nem, hát nem.

Előzmény: tiktalik (5819)
tiktalik Creative Commons License 2013.08.09 0 0 5820

ne nyöszörögj annyit, mert meg talál esni rattad a szívem. -:))

Előzmény: Háténimmárkitválasszak? (5817)
tiktalik Creative Commons License 2013.08.09 0 0 5819

ne mást dolgoztass, ha annyira kiváncsi vagy, nézz utána! vagy nem mersz, mert felsülsz vele? 

Előzmény: Háténimmárkitválasszak? (5818)
Háténimmárkitválasszak? Creative Commons License 2013.08.09 0 0 5818

Hozdd a névsort, a nemzetiségüket...

Előzmény: Háténimmárkitválasszak? (5817)
Háténimmárkitválasszak? Creative Commons License 2013.08.09 0 0 5817

" Amúgy, elképzelhető a tovarsitól, hogy jobboldaliakat vesz be a bulijába vérbaloskánt?"

El.

Tudod Orbanisztánon kívül létezik még normális politika.

Emlékeztetőül:

Mikor Obama nyert, ellenfele (akinek a kampányán Orbán is ott ült a kakasülőn) első mondata az volt, hogy ettől a pillanattól kezdve nekem is Obama az elnököm és mindenben támogatom az ő munkáját és erre kérem párttársaimat is.

De hát ez félázsiában nem igazán elfogadott stílus.

Mégegyszer tehát, ha olyan okos is vagy, mint amilyen szép:

Hozd a névsort, a nemzetiségőket és a pártállásukat!

Mit lehet tudni?

Hátha neked lesz igazad.

Előzmény: tiktalik (5816)
tiktalik Creative Commons License 2013.08.09 0 0 5816

mondom, dolgozz meg az igazadért, már ha an! Amúgy, elképzelhető a tovarsitól, hogy jobboldaliakat vesz be a bulijába vérbaloskánt? az 591 néppárti javaslatnak még a töredékét sem egedte bevenni a baloldal a jelentésbe, azokat amiket igen, mert csak finbomitottak a hazugságokon s nem cáfolták őket!n

Előzmény: Háténimmárkitválasszak? (5815)
Háténimmárkitválasszak? Creative Commons License 2013.08.09 0 0 5815

Hogy én milyen türelmes vagyok az oktondiakkal!

Meg vagyok lepve magamtól.

Szóval n+1-edszer:

Sosem azt kell igazolni, hogy mi a nem, hanem azt, hogy mi az igen.

Egy hároméves már tudja, igaz a betűket még nem ismeri.

Előzmény: tiktalik (5814)
tiktalik Creative Commons License 2013.08.09 0 0 5814

de ne akarj dolgoztatni, hanem igazold, hogy nem szabadelvú/zöld birkák!

Előzmény: Háténimmárkitválasszak? (5812)
tiktalik Creative Commons License 2013.08.09 0 0 5813

nyilvánvaló, hiszen nem hétpecsétes titok az EU!

Előzmény: Háténimmárkitválasszak? (5812)
Háténimmárkitválasszak? Creative Commons License 2013.08.09 0 0 5812

Te tudod őket név, ország és nyáj szerint?

Iderajzolnád nekünk őket szép sorjában?

Vagy csak írhatnékod volt egy kicsit?

Előzmény: tiktalik (5811)
tiktalik Creative Commons License 2013.08.09 0 0 5811

az viszont már egyáltalán nem mindegy,. hogy ez a hat birka mind a ballibeális birkanyáj tagja!

Előzmény: Háténimmárkitválasszak? (5810)
Háténimmárkitválasszak? Creative Commons License 2013.08.09 0 0 5810

Mint az már többször is említve volt általam, az un. Tavares jelentést vagy hatan (de lehet, hogy többen) állították össze, mindenféle országokból, mindenféle szaktudásból, köztük jogtudósok is.

No innen lehet újra nekifutni a Tavares ekézésének annak a fényében is, hogy az a jelentés, mint olyan, már csak itt a fórumon létezik. EP határozattá vált időközben.

Előzmény: Törölt nick (5808)
5496 Creative Commons License 2013.08.09 0 0 5809

Tavares tovaris jelentése minden honi tovarisunkra euforikus hatást gyakorolt. Még az is lehet, hogy csak a szöveg alján látható szignó származik Tavarestől, amúgy meg innen diktálták a harcostársak...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!