Keresés

Részletes keresés

Kokkin Creative Commons License 2022.10.01 0 1 23465

Még csak a szerdai résznél járok, de kappanhangú Erik a kalácsképű lányával együtt hová tűnt el hirtelen? Régen legalább adtak arra, hogy mindenki ott legyen adott forgatási helyszínen (ahol lakik a sorozat szerint). Most már kicsit olyan érzésem van, hogy az jön el forgatni, aki épp ráér.

Kokkin Creative Commons License 2022.10.01 0 1 23464

Itt a végére már minden abszurd lett. Eleve az, hogy Márk és Roland nagy haverok lettek, mikor az egész sorozat alatt gyűlölték egymást. Kb. mintha Joe és Teó összespanolt volna, olyan életszerűtlen "barátság" ez. Most meg ez, hogy erőlködnek Petra kegyeiért, mikor a bárba meg az edzőterembe, ahol dolgoznak, átlagban félpercenként sétál be szebb/fiatalabb/formásabb nő.

Szofi is hosszú heteken át bizsergett, hebegett-habogott, meg volt zavarodva Joe közelségétől és társaságában, aztán valahogy, egyik napról a másikra ugyanolyan közömbös lett neki, mint előtte. Ki érti ezt...

ancsamari65 Creative Commons License 2022.10.01 0 2 23463

Mesi lefeküdt Karesszal,aki reménykedik a folytatásban,amikor megjelenik Bence,először elutasító,majd meggondolja magát,és lefekszik Bencével is.Akkor kit is szeret?A két férfi versengésénél nem az a baj,hogy a nő negyvenes,hanem az a gond,hogy nincs benne semmi vonzó. Dzsó meg nem lehet annyira balak.Ingyen edzi a motorját elrabló gyereket,még boksz kesztyűt is vesz neki.Örül az új kuncsaftnak,amikor tudta nagyon jól,hogy a srácnak milyen barátai vannak.Egy kicsit közelítenek a valósághoz,amikor malac Gábort nem mutatják  már olyan szívtiprónak,mint korábban.

gall69 Creative Commons License 2022.10.01 -1 2 23462

Szofi most is addig csetlett, botlott míg talált valakit, aki megdöngöli. Gábor az anti férfi. Nem kell neki a csont, de a szomszéd kutyájának se keljen.

Sumo fan Creative Commons License 2022.10.01 -1 2 23461

Úgy, hogy az alkotóknak elég szegényes a fantáziájuk. Mint a neveknél maradva a Mezei Farkas (bár az legalább valamennyire poénos)

Előzmény: Márk19959 (23460)
Márk19959 Creative Commons License 2022.10.01 -1 1 23460

Amúgy nemtom emlékszik e még valaki Marci húgára Vivienre, akit Kővári Viviennek hívtak, de közben Vivit is (Gábor exét) is úgy hívták, ez hogy lehet?

ilci56 Creative Commons License 2022.10.01 -1 1 23459

Most ez komoly?2 magas helyes jó kötésű izmos srác versenyzik ezért a 140 cm-es vihogó tucatarcú 40-es nőért?Hogy válasszák ki a szereplőket ezt a Dolest se tudtam megemészteni azóta se az a baltával kifaragott éles arc rozoga csontváz test aki bebukik a szereplőválogatásra mindegy milyen jöhet?vicckategória.....

Ashley-d Creative Commons License 2022.09.30 -1 2 23458

Most hetekig azt nézzük majd, h Roland és Márk verseng Petráért…

Tulipántoss Creative Commons License 2022.09.29 0 4 23457

Csupán annyit még, hogy a sorozat elején én kedveltem a hajón zajló történéseket és az ott lakókat,  ezáltal Karesz és Mesi párosát is.

Mesi,  ahogy Karesz mellé állt nehéz helyzetében, amikor küzdött a kisfiáért, és ahogy pátyolgatta, gondozta, szerette Karesz kisfiát, példaértékű volt. Szemben az anya, Lili viselkedésével.

Zavart mindig, hogy a visszatérő Mesi karakterét annyira elrontották, tönkretették.  

( A magánéletük ugyan nem ide tartozik, de Karesz anno a sportban, majd diplomás emberként a munkájában és a családjával - gyerekeivel - példás életet él.  Remek közösségi ember, szórakoztató, akár humorral, énekkel, vagy tánccal. És Mesi is páratlanul kedves, a jelenlegi karakteréből egy fikarcnyi sem illik rá, - rájuk! - szerintem.)

Lényeg, hogy én - talán egyedül vagyok vele?! -, de örülnék, ha a sorozat végére ismét egy boldog pár lennének. És így kellemes emlékként maradnának meg az emlékeimben. Örülnék ennek!

gombóc63 Creative Commons License 2022.09.29 -1 1 23456

Arról nem beszélve, hogy megint van egy jókora időzavar. Mert hogy emiatt elveszítik az évek óta jól fizető ügyfelet. Milyen évek óta? A műhely pár hete, de legyen pár hónapja nyílt újra. És remekül dübörög, a kb. halállásos műhelyben jó ha bent van 2 autó.

Előzmény: Kokkin (23453)
Melvin Smiley Creative Commons License 2022.09.29 -2 0 23455

Mesi vajon mikor veszi észre, hogy az önző Bence csak használja és dróton rángatja, ahogy a többi lánnyal is csinálta? Anno Zoé mondta ki nagyon szépen róla az igazságot (dühből ugyan és ő maga se volt semmi, de akkor is jól átlátta), hogy elveszi, ami kell neki, és utána eldobja a lányokat. De mivel nem csak szexuális értelemben teszi ezt, és mellette ott van ez a soft boy imidzse, meg a mentális problémák/függőség, ezért ezt senki nem hajlandó kimondani, vagy legalább észrevenni a sorozatban.

Karesz sem a kedvencem és azt sem gondolom, hogy ugyanilyen jófej lenne később, miután igazából összejöttek, de ő legalább mutat valamiféle jellemfejlődést és nem szigorúan csak azt nézi, hogy a másik mit tehet érte.

Tulipántoss Creative Commons License 2022.09.28 -2 6 23454

Azt néztem éppen,  hogy hol tart most a sorozat, mondjuk a két évvel ezelőttiekhez képest? Sajnos sehol, stagnál. Ezért kellett volna már akkor  befejezni! Vagy, legkésőbb akkor, amikor bejelentették hivatalosan a sorozat végét. Csak egy huszárvágás kellett volna! Bizonyára mindenki jobban járt volna.

Ugyanaz a két évvel ezelőtti válogatott lúzer, balfékek, tesze-tosza egy helyben toporgó, semmihez sem értő karakterek vannak napirenden a műsorban, jelenetről, jelenetre!

Amibe bele fognak, az balul üt ki, de azt gondolják, hogy jaj de viccesek, a néző megfullad a röhögéstől.  De nem!

Persze tudjuk, hogy mindez az írók hibája! Hiszen a szereplő nem tehet a rossz forgatókönyvről. Legfeljebb, hogy jó pénzért eljátssza tíz éve a ráosztott szerepet. De a forgik tehetnek arról, hogy a legtöbb karaktert a végére leamortizáltak.

Mindezek ellenére én bízom abban, hogy nem minden 20/30-as ilyen, mint amilyennek az írók képzelték?! Mert bizony nagy baj lenne, ennyi élhetetlen, here, semmirekellő lúzerrel.

(És annyit  keveredtek egymással már, mint bor a szódával!)  

Belenéztem az előzetesbe, és  pár hétig semmi érdekesség és izgalom sem lesz. Ha csak az nem, hogy megérkezik majd Gábor jó édesanyja hosszabb időre?! Remélem, hogy a drága jó asszonyt már benttarja majd a kreatív banda, a műsor végezetéig??!! :) A nézők  úgyis imádják! :(

Az is lehet még izgalmas, hogy a sorozat végére beindul a munka Frufruban?! Ez a "munkahely" volt mindig is a heppem! :) Igaz, eddig sem dolgoztak! Csak pezsgőztek, beszélgettek, előbb leléptek, késve érkeztek, és a köztes időben esetleg, simogatták a hajakat, mint állatkertben a lámákat.

Menet közben kibeszéltek mindenkit, és mindent is!  Ez a munkahely tényleg lehetett volna egy ÖTYE klub is, bizisten.

És végezetül pedig már csak arra leszek kiváncsi, hogy vajon lesz-e elég kitartásom, hogy végig nézzem a sorozatot??!! Csupán azért, hogy elmondhassam, hogy elejétől a végéig láttam ezt a sorozatot!  :)

Kokkin Creative Commons License 2022.09.28 -3 3 23453

Ez is egy vicc és csak az ÉNB-univerzumban történhet meg, hogy valaki a munkahelyén, fényes nappal, nyilvánosan, a saját cégének bevételkiesést okozva szexel egy jóhiszemű ügyfél többmilliós tulajdonát használatba véve, és semmi retorzió nincs az ég egy adta világon. Nemhogy kirúgás (hát hogy képzelem én ezt...), de se felfüggesztés, se fizumegvonás, semmi... És a pláne, hogy a terebélyes szőke még fel van háborodva, hogy MalacGábor (teljes joggal) ki akarja rúgatni Dolest. Eszem megáll...

Mondjuk Szofi ahány különböző férfival kefélt már a fodrászatban zárás után, lehet neki magától értetődő a munkahelyi szex.

Kokkin Creative Commons License 2022.09.28 -1 3 23452

Ráadásul olyan nevetségesen néz ki azzal az aszimmetrikus fejszerkezetével és a hátizsákkal, mint valami nagyra nőtt negyedik osztályos kisgyerek. Mondjuk szellemileg meg valahol olyan szinten van, szóval, ha innen nézzük, találó.

Kokkin Creative Commons License 2022.09.28 -2 2 23451

Madárfészekfejű jön-megy a TÉRben iskolatáskával a hátán és pampog, hisztizik és féltékenykedik, fú de irritáló. Ekkora verébbel egy nő se állna szóba, nemhogy egy Fanni kaliber. Remélem végül Petya karjaiban köt majd ki Fanni és lehet nézni majd ezt a szűz bohócot, ahogy fortyog magában.

nlion Creative Commons License 2022.09.27 -3 1 23450

De Gábor nem adja elő az erkölcscsőszt Szofival ellentétben. Neki ilyen a karaktere h mindenkit megdug meg a férfiak többségének. Szofi viszont azt adta elő h szerelmes Gáborba ehhez képest mindenhol szexel ez gáz.

Előzmény: watson75 (23449)
watson75 Creative Commons License 2022.09.27 0 4 23449

malacG megkúr mindnekit akit csak lát, de felháborodik h Szofi jól érzi magát igazi önző türhő

Livi meg a korkülönbségről prédikál, amikor még be sem hegedt a méhe az abortusztól +félrekúrástól,amivel megcsalta 15 évvel idősebb kanját.

Bomc Creative Commons License 2022.09.27 -2 3 23448

Szofi egész hétvégén Dolessel dugott, de Joe csak hétfőn szólt neki hogy túl hangosak :D

Ashley-d Creative Commons License 2022.09.27 -1 3 23447

(Na jó, a klasszisokkal jobb tényleg túlzás… a Gábor iránt egyre növekvő ellenszenvem állt a megfogalmazás hátterében)

Előzmény: ilci56 (23445)
Böszőke13 Creative Commons License 2022.09.27 0 5 23446

Ilyen szép testű pasik láttán, ha nem is válnék leszbikussá, de inkább apácának állnék, mint ezekkel össze !

Nálam Lali viszi a pálmát,gusztustalanságban,utána Malacgábor,stb,stb.....Legalább ne mutogatnák őket levetkőzve!

Előzmény: ilci56 (23445)
ilci56 Creative Commons License 2022.09.27 0 2 23445

Ez is csak ugyan életszerű már 2.szor szexelni a mühelyben nem volt elég elöször megszégyenülni.Úgy jár oda Szofi mint a jó kutra nyitott ajtónál minden percben rájuk törhet valaki.Az meg ,hogy Doles klasszisokkal jobb?hát....nekem gusztustalan szegény csupaszon azzal a csontváz giliszta testtel fene a gusztusát Szofinak.Anno nem kellett a jóképű rendes Krisztián meg a Domi gyerek aki ugyan idétlen volt azzal a jelenettel na azok voltak klasszisokkal jobbak .....

Ashley-d Creative Commons License 2022.09.26 -2 2 23444

Pár hete kitettèk Facebookon a Doles képét, h na kivel jöjjek össze? Gondoltam írok vmi full abszurd vàlaszt : Szofi😄 Erre nem megtörténik😀

Sztem nem annyira gázosak együtt, mondjuk a nagy malactestű Gábornál azért sztem klasszisokkal jobb a Doles, pláne ha nem csak a külsőt nézzük. 
Egyébként meg jó Szofit így kivirulva látni☺

Melvin Smiley Creative Commons License 2022.09.25 -2 3 23443

Doles és Szofi között akkora korkülönbség van, mint Livi és Roland között, nem akkora, mint Brúnó és Roxi között volt, basszus. És Liviéknél nem láttam ilyen "apja lehetne" dumákat, sőt, még Brúnó volt lehülyézve, mikor kifogásolni merte a dolgot. 

dojcstomi Creative Commons License 2022.09.25 -3 2 23442

Na az mondjuk tényleg durva volt, mert Miklós Attila tényleg kb. 50+-os, Roxika meg 20+-os. :D

Bomc: gilisztaDolessel

Na gyarapodik az állatfarm, beállhat a giliszta is a sorba. :D

Előzmény: Kokkin (23438)
Kokkin Creative Commons License 2022.09.25 0 1 23441

Valahogy Mesi unokatesója se illik a villabéli brigádba egyébként, túl öreg ő oda. A Joe féle kommunában jobban el tudnám képzelni, ott vele egykorúak laknak. 

gyári szúnyog Creative Commons License 2022.09.25 -1 3 23440

Nagyon erőltetett menet ez már így a vége felé...

Bomc Creative Commons License 2022.09.25 -2 5 23439

Szofi már nem abba a korban van hogy kísérletezzen, ezért fura hogy a 100 kilós malacGabi után az 50 kilós gilisztaDolessel szexel

Kokkin Creative Commons License 2022.09.25 -1 2 23438

Nem kell minden kijelentést mellre szívni és szó szerint értelmezni, de úgy fogalmazva, hogy Szofi kis túlzással az anyja lehetne Dolesnek, már teljesen megállja a helyét. A másik, hogy Doles vasággyal együtt nincs 40 kiló, valahogy nem tudom elképzelni, ahogy Szofi hevesen ráveti magát a kikerekedett idomaival és zsírpárnáival a gyerekre. 

Brúnónál is ki voltál akadva, hogy "vén bohócnak" hívtam, pedig ha egyszer az, akkor az, meg van öregedve az az ürge. Boxteremben is a korával csesztették. Próbál fiatalos lenni, de általában gáz dolgokat művel és ezzel nyilvánosan kiröhögteti magát. Szánalmas volt az is, mikor a nála 30 évvel fiatalabb Roxi kegyeiért erőlködött. 

Előzmény: dojcstomi (23434)
Kokkin Creative Commons License 2022.09.25 0 3 23437

Egyébként, ha már állandó jelleggel ennyire hangsúlyozzák, hogy a Boldog Disznós hamburger az egyik legjobb Budapesten, kicsit adhatnának a látszatra, hogy ne úgy nézzen ki a kaja, mint egy előre csomagolt 500 forintos mirelit. 

Kokkin Creative Commons License 2022.09.25 0 1 23436

Mostanában mindig ezzel a "nem hagytam itt a töltőkábelem?" dumával nyit be adott szereplő másnak a szobájába (persze mindig épp akkor, mikor valaki meztelen/szexel/titkolni való dolgot csinál) ennyire nincs fantáziájuk valami más szöveget vagy apropót a szájukba adni? Ez ugyanolyan, mint régebben mikor az utcán fellökték egymást kávéval a kezükben.

Mesi arca pedig tényleg szénné van égve, ÉNB-s fizuból gondolom nem a Velencei-tónál barnult a nyáron. 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!