Erősen gondolkodom rajta, hogy ha több napra elhagyom a lakhelyemet, akkor informálisan tudtára adom a rendőrségnek, hogy gárdisták fognak egy hétig a telkem környékén tartózkodni. Felteszem odaküldenek egy rendőrszázadot.
Ha valami betörért jelentenék be, akkor a pofámba röhögnének.
Ha egy valódi terror fenyegetést is iléyen hatékonysággal derítenek fel, akkor nekünk annyi!! Hol volt ilyenkor a TEK? Szerintem egy páran éppen csendőrré avanzsáltak Dunaföldváron!:-)
"Németh-Kész Mónika elmondta: a rendelkezésre álló adataik alapján Csókakő belterületén bűncselekmény elkövetése volt valószínűsíthető"
Na végre megnyugodtam. Ha már a rendörség 600 rendört küld ki egy valószínűsíthető bűncselekmény valószínűsíthető helyszínére, akkor itt mától kezdve rend lesz. El tudom képzelni, hogy mekkora erőket fognak bevetni egy nemcsak valószínűsíthető bűncselekmény, hanem egy megtörtént bűncselekmény tetteseinek felderítésére és elfogására.
A miniszterelnök úr és kormánya annyit tudott elérni két év alatt, hogy bármennyire is befolyással vannak az említettek az ország életére, mégsem annyira vannak befolyással, mint szeretnék.
Egy pöttynyivel kevesebb a befolyásuk, ehhez képest köbö akkora sikonyálást csapnak, mintha már internálótáborban senyvedne az egész társulatuk, holott ez az ismert földrajzi és geopolitikai okok folytán eleve nem kivitelezhető.