Keresés

Részletes keresés

Kannaváró Creative Commons License 2012.08.03 0 0 225

De minek is? Aki tud bukfencezni, az tud, aki meg nem, annak meg úgysem lehet megtanítani. Oszt jónapot!

Előzmény: Plori (224)
Plori Creative Commons License 2012.08.03 0 0 224

A problemat ott latom inkabb, hogy a TE professzorai sem ertenek hozza lenyegesen jobban.

Előzmény: halkergető (217)
lingar4 Creative Commons License 2012.08.03 0 0 223

Íme a közvélekedés a TF-ről

lingar4 Creative Commons License 2012.08.02 0 0 222

De a csemete ezt beadta továbbtanulás céljából Szombathelyre vhova.

Ott érvénytelensége miatt visszadobták???

Előzmény: Kannaváró (221)
Kannaváró Creative Commons License 2012.08.02 0 0 221

Állítólag, ha a dékán nyomta rá a pöcsét-jét, amúgy is érvénytelen.

Előzmény: lingar4 (219)
Kannaváró Creative Commons License 2012.08.02 0 0 220

http://www.origo.hu/itthon/20120802-felfuggesztettek-a-tf-dekanjat-es-helyetteset.html

Felfüggesztették a TF dékánját és helyettesét

[origo]|2012. 08. 02., 17:20|Utolsó módosítás:2012. 08. 02., 17:25|2 hozzászólás  

[...]

Az egyik diák a fideszes képviselő, Lasztovicza Jenő fia. A képviselő szerint fia csak a túlbonyolított rendszer áldozata.

[...]

Szvsz a képviselő úrnak igaza van. Túlbonyolított az a rendszer, amelyben a kádercsemeték csak mindenféle köz- és magánokirathamisítások árán jutnak hozzá még bukfenctanból is az őket születésük okán jogosan megillető diplomákhoz.

Előzmény: kibédi medve (200)
lingar4 Creative Commons License 2012.08.02 0 0 219

A jenci diplomáját érvénytelenítette már a miniszter?

Előzmény: Kannaváró (218)
Kannaváró Creative Commons License 2012.08.02 0 0 218

"Lezárult a Semmelweis Egyetem belső vizsgálatának első része: a rektor felfüggesztette augusztus 6-i hatállyal a Testnevelési Főiskolai Kar dékánját és helyettesét a Lasztovicza-botrány miatt."

De addig még beírhatják, amit kell.

Előzmény: Hajó-vonta (199)
halkergető Creative Commons License 2012.08.02 0 0 217

Látom, nagy rálátásod lehet a testnevelés és sport témakörre.  :)))))

Előzmény: Plori (210)
lingar4 Creative Commons License 2012.08.02 0 0 216

Meg azoknak a fideszeseknek, akik a minap biztosították őt támogatásukról... :))

Előzmény: kibédi medve (215)
kibédi medve Creative Commons License 2012.08.02 0 0 215

Talán hogy ő se kavarhasson a bizonyítékokkal? Nem tudom, nem is értem...

Előzmény: halkergető (205)
Plori Creative Commons License 2012.08.02 0 0 210

Tulajdonkeppen tenyleg mi ertelme van testnevelesi egyetemnek? Mar a szo is egy vicc.

Bukfenctanbol szigorlatoznak vagy mi?

Ami ebbol lenyeges lenne, azt egy orvosi es egy tudomanyegyetem kepviseli. Mindenfele osonopalyas professzorokra es kamu tudomanyos munkakra semmi szukseg nincsen.

krampács Creative Commons License 2012.08.02 0 0 209

...)))....Mindjárt fölébredünk...)))

Előzmény: halkergető (207)
halkergető Creative Commons License 2012.08.02 0 0 208

Persze.

Előzmény: T.Tanácsos (206)
halkergető Creative Commons License 2012.08.02 0 0 207

Frászt lemondani! A fityisznek, meg a képviselőcsoportjának kéne őt azonnal kirúgni.

Előzmény: krampács (203)
T.Tanácsos Creative Commons License 2012.08.02 0 0 206

Ez a távolugró Szalma ?

:((((

Előzmény: halkergető (205)
halkergető Creative Commons License 2012.08.02 0 0 205

A Szalma miért lett felfüggesztve?

Mintha korábban azt olvastam volna valahol, hogy ő nem akart résztvenni a buliban. Rosszul emlékszem?

Előzmény: kibédi medve (200)
krampács Creative Commons License 2012.08.02 0 0 204

id. Lasztovicza

Előzmény: krampács (203)
krampács Creative Commons License 2012.08.02 0 0 203

Szte az id.lasztoviczának is le kellene mondania, - ő volt a felbujtó.

Előzmény: Törölt nick (202)
kibédi medve Creative Commons License 2012.08.02 0 0 201

Szerintem az Üllői úton, ha megghallják azt a szót, hogy TF, máris keresik az újraélesztő készülékeket.... Nagyon beszopták ezt az intézményt....

kibédi medve Creative Commons License 2012.08.02 0 0 200

A Semmelweis Egyetem rektora augusztus 6-i hatállyal felfüggesztette Tóth Miklós dékán és Szalma László dékánhelyettes vezetői megbízását - közölte az intézmény csütörtökön, azután, hogy a Testnevelési és Sporttudományi Karon lezárult az államvizsgákkal kapcsolatos szabálytalanságok gyanúja miatt indított belső vizsgálat első szakasza. A további belső vizsgálatot az időközben megindult rendőrségi nyomozásra tekintettel – a rendőrségi eljárás lezárásáig – a rektor felfüggesztette. Az ügy további részleteit a folyamatban lévő nyomozás miatt, illetve a belső vizsgálat végső lezárásáig az egyetem nem kívánja nyilvánosságra hozni - írták a közleményben.

Hajó-vonta Creative Commons License 2012.08.02 0 0 199

Lezárult a Semmelweis Egyetem belső vizsgálatának első része: a rektor felfüggesztette augusztus 6-i hatállyal a Testnevelési Főiskolai Kar dékánját és helyettesét a Lasztovicza-botrány miatt.

Kannaváró Creative Commons License 2012.08.02 0 0 198

"Ott van a komenyisták által már kitalált gyakorlat, csak folytatni kell: Majd a párt eldönti, ki az alkalmas - Nem pedig az iskolai papír!   ;-)))"

Ez éppen fordítva van, édes Olvtárs! "A szakértelem ócska bolsevista trükk" -- jelentette ki a mélynemzeti-mélyMagyar Csurka Pista.

Előzmény: halkergető (197)
halkergető Creative Commons License 2012.08.02 0 0 197

Igazad van!

Sokkal egyszerűbb egyénenként módosítani a funkciók betöltéséhez kapcsolódó követelményeket, mint ilyen, az általad leírt bulikba belevinni komoly felsőoktatási intézményeket, és azok személyzetét.

(Lásd. pl. Némethné miniszterasszonyt, és az ő végzettségét.)

Egész egyszerűen nem is értem, mi a fenének kell ilyen dolgokkal törődni, mint iskolai végzettség, meg hasonlók. Ott van a komenyisták által már kitalált gyakorlat, csak folytatni kell: Majd a párt eldönti, ki az alkalmas - Nem pedig az iskolai papír!   ;-)))

Előzmény: Plori (195)
Plori Creative Commons License 2012.08.01 0 0 195

Draga naiv baratom, ha minden ilyen egyszeruen magyarazhato, akkor miert kellett jelentkezesi hatarido utan felvenni, miert kellett evekkel korabbra visszadatumozni a leckekonyvet, miert kellett doktorit is adni neki par honapon belul, miert kellett eltekinteni a nyelvvizsgajatol es hasonlok.

Teljesen hiheto a verziod, nyilvan az ilyen osonopalyas suttyok naprakeszek a szakirodalombol.

Előzmény: halkergető (193)
lingar4 Creative Commons License 2012.08.01 0 0 194

Júl.14-én volt a diplomaosztó, 24-én a ponthúzás - lehet, hogy már fel is vették a masterre Szombathelyre.

Annyi mint 15 nap.

Előzmény: lingar4 (192)
halkergető Creative Commons License 2012.08.01 0 0 193

Távol álljon tőlem, hogy mentegessem a B. nevű érintettet (akinek eddig még a nevét sem hallottam), de a '75-ös végzés, és a 95-ös újabb dátum között 20 év telt el. Ha ezalatt az illető a szakmáját üzemmérnökként gyakorolta, közben lépést tartott a szakma fejlődési változásaival, szakirodalmat olvasot, etc .., akkor miért lenne képtelenség a főiskola-egyetem közötti különbözeti kurzus gyorsabb elvégzése?

Sztem a L.gyerek és a korábban történt másik eset között semmi analógia nincs! Persze ettől akár még állhatott akár umbulda is az eset hátterében.

Előzmény: Plori (191)
lingar4 Creative Commons License 2012.07.31 0 0 192

Hány napja is nem tudjuk, hogy mi lett Jencivel?

Plori Creative Commons License 2012.07.31 0 0 191

Azert a Kerteszeti Egyetemen, ahova Lasztovicza jart, ott is vannak bizonyos hagyomanyok:

"Buzássy, aki 1996. február elsejétől 1997. június 11-ig volt a Földművelésügyi Minisztérium helyettes államtitkára, és e poszt betöltéséhez volt szüksége a főiskolainál magasabb végzettségre, 1996-ban - a jelentkezési határidő lejártát követően - kérelmet terjesztett elő az egyetem rektorához, Deák Tiborhoz, hogy kertészmérnöki egyetemi diplomát kaphasson. (Buzássi 1975-ben üzemmérnöki szakon végzett az egyetem főiskolai karán...)

Bálint János, a Kertészeti Kar dékánja egy iktatás nélküli levélben tájékoztatta Buzássy-t a teendőiről, így a helyettes államtitkár "beiratkozott" - leckekönyvét úgy állították ki, mintha már 1994 szeptember elsejétől az egyetemre járt volna, s mindhárom tanévben teljesítette volna a szükséges követelményeket. Így Buzássy Lajos 1996 júniusában záróvizsgát tett, diplomát védett, majd megkapta oklevelét - vagyis pár hónap alatt "letekerte" az előírt hat félévet. A "villámdiploma" azonban nem volt elég: alig két hónappal később Buzássy kérelmezte, hogy tegyék lehetővé számára a doktorálást, hogy dr. univ. címet szerezhessen, holott a szükséges nyelvvizsgával sem nem rendelkezett. Mégis, decemberben egy főtárgyból és két melléktárgyból doktori vizsgát tett, és a Doktori Tanács év végi záróülésén odaítélte számára a doktori fokozatot."

N.B nevetseges osszegu penzbuntetessel megusztak.

lingar4 Creative Commons License 2012.07.31 0 0 190

Frakciótársai szerint Lasztovicza csendes, udvarias ember, aki még bekiabálni sem szokott az ülésteremben.

-tehát a csaló, korrupt politikust úgy lehet felismerni, hogy kiabálással hívja fel magára a figyelmet :)))

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!