http://index.hu/belfold/2012/07/09/a_jobbik_szerint_jogos_onvedelem_volt_a_rendorkutya_fejberugasa/
Őszintén szólva se a felvonulás , se Jobbikosok ellentüntetése nem érdekel. Unom már az egészet. De egy kutyába belerúgni az mégis milyen dolog?
Megtekinthető a videó is. Ez nekem nem önvédelemnek tűnik. A rendőr ráakarta uszítani? A szájkosárban lévő kutyát? Attól kellet magát megvédenie, úgy hogy fejbe rúgja? És van aki még védi az ilyen aljas mocsok embert?
Valahogy eddigi életem során nem keveredtem olyan csőcselékbe, akiket rendőrkutyával kellett volna kordában tartani.
Imádom a kutyákat, bármelyikhez odamegyek és ők megérzik ezt. (természetesen nekem is van, mindig is volt családtagnak tekintett kutyám, a gyerekeim velük nőttek fel és mindegyik elvesztése valódi gyászt jelentett, de süketnek operáról nincs mit magyarázni)
Képzeld, kész az ebéd.Tegnap főztem, mert ma be kellett mennem az irodámba :)
Nincs otthonkám.
Nincs felbujtó, csak bűnsegéd.
Nem kértem senkitől ilyen szívességet, de nem is szomorodnék el, ha valaki megtenné. Védem a gyengébbet, az elesettet, a kiszolgáltatottat, jelen esetben egy kutyát.
A csőcseléket viszont ki nem állhatom, ilyen úrinő vagyok :))
Én úgy emléksze, hogy a kisnyulasék köröztették annak a férfinak a fényképet, aki lenyomott egy maflást annak a kisnyulas lánykának, aki megötütt egy idős nem nyulas asszonyt. Most ez a kutyát rugdaló nyulast keresik, ne ríjjatok, meg lesz az egyensúly-
"Ha csak a kutya akciózott volna (nem a rugásra, hanem a közeledő idegen hatására), akkor a rendőr keze lent van, póráztartó állásban. De nincs lenn, hanem mellmagasságba van emelve, ami azt jelenti a kutyának, hogy ijesszen vagy üssön fejjel."
Inkább ne eröldesd ezt a témát, mert nagyon nagy hülyeséget írtál. Sosem volt a kezedben képzett kutya, nem tudom honnan gereblyézted össze ezt a ténymegállapítást.