„Azzal a gondolattal kacérkodik az Európai Unió (EU), hogy politikai feltételeket támasszon Magyarországgal szemben, bár Brüsszel még nem lépte át a Rubicont”
http://www.magyarhirlap.hu/gazdasag/orban_zsarolast_jelent_amire_brusszel_keszul.html
Á dehogyis. Cseppet sem érdekli őket, ha Orbán nem hogy nem enged pár havert az adófizetők pénzeinek közelébe, de még ki is tessékel onnan pár másikat.
Vagy hogy gondoltad, szerinted miért szempont pld. az, hogy Orbánék engedjék vissza a franciákat a kajajegyek közelébe?
Az IMF mögött országok állnak, azok mögött pedig az országok vállalkozói.
Igen, az EU-nak, IMF-nek szüksége van erre. Miért nyúlja le ezt a pénzt valaki más? Ráadásul fizetni sem kell érte, hiszen ez egy kölcsön.
Gondolkodjál már el. Te lennél ilyen helyzetben. Te a haverom vagy és én akkor adok egy harmadik félnek kölcsönt (amit amúgy a te és még másik húsz haver pénzőből adok), ha veled szállíttat.
Akár te is tartozhatsz abba a csapatba, amely 120.000 nettójára felvett egy 4 milliós hitelt a suzukijára 10 év futamidőre és elgondolkodott azon, hogy mekkora mázlista.
Én ezt nem hülyeségnek nevezném, hanem tájékozatlanságnak, tehát nem sértésnek szántam.
Azzal a gondolattal kacérkodik az Európai Unió (EU), hogy politikai feltételeket támasszon Magyarországgal szemben, bár Brüsszel még nem lépte át a Rubicont
Észre kellene már venni ,hogy az eu összejátszik a magyar kormánnyal és segíti az időhúzásban.
Nem kell szapulni őket szívességet tesznek Mo-nak.
Orbán Magyarország miniszterelnöke és nem az oroszoktól kapott erre felhatalmazást, hanem az ország lakosságától.
Vagy az MNB külföldi tulajdon? Orbánéknak egyszerűen joga van az MNB tartalékaiból felhasználni, hiszen kinek lenne joga, ha nem nekik. Nyilván megfontoltan teszik, de tökmindegy, mert joguk van ehhez. Ahogy egyébként Gyurcsányéknak is joguk volt, hiszen őket is megmérték ciklusuk végén a választók.