Amennyiben ezek a javaslatok nem ellentétesek a magyar jogrendszerrel és a magyar alkotmányossággal, akkor természetesen."
Amennyiben ezt a Navracsics a tavaly elfogadott tákolmányra és kapcsolt részeire, illetve a Parlament által elfogadott törvényekre érti, akkor a válasza nemlegesként értelmezhető, mivel az EP bizottsága pont ezek módosítását lkéri."
Mert nem az EP bizottsága, nem az EB kéri, hanem a CoE ajánlását - ami majd lesz valamikor - akarta Kroes népbiztos rátukmálni azonnali elfogadásra Navracsicsra. Biankó, látatlanban.
Példátlan az EU történetében ez a hatáskör túllépés, arrogancia.
Node ez az arrogáns buta pi..a Neelie Kroes hivatkozott rikácsolva a fékek és ellensúlyok hiányáról Mo-on.
Feltenném a kérdést az EP-ben hol vannak a fékek és ellensúlyok az ehhez hasonló -Neelie Kroes hatáskör túllépése - megakadályozására , és Szankcionálására ????
Hivatalból ki kezd ellene eljárást ? Milyen következménye lesz ennek a jogsértésnek ?
De hol voltak? Nem akartak Magyarország védelmére kelni, mert van nekik idehaza egy politikai ellenfelük? Vagy mert egyetértenek a szoclibákkal? Utóbbit nem gondolnám. Mindenesetre hiányoltam kicsit ebben a vitában a nemzeti radikalizmusukat.
Tehát csak megkérdeztem. Nem vagyok troll, de felőlem a szemedben lehetek az is.
Ugye különbséget tudsz tenni az EU, EB, EP között.
Próbálj meg különbséget tenni az Európa Tanács és az Európai Unió Tanácsa között is. Nem árt, ha tudod, hogy van még az Európai Tanács is, ami hierarchiában veri az egészet. Kivéve az Európa Tanácsot (Council of Europe, CoE), mert ez egy nem EU-s szerveződés, hanem egy laza európai gittegylet, 47 országgal.
Ekkor már jó úton vagy ahhoz, hogy különbséget tudj tenni az EB és az CoE között is.
Tehát Kroes népbiztos egy olyan, nem létező ajánlást akart elfogadtatni tegnap Navracsiccsal (biankó), amely nem EU-s, nem kötelező és természetesen nem ismert, és amihez Kroes népbiztosnak semmi köze.
Példátlan az EU történetében ez a hatáskör túllépés, arrogancia.
Totális demokrácia-deficit az EU "liberális" népbiztosától, tiszta SZDSZ tempó.
Akár 330 millió forintot (1,13 millió eurót) is keresnek az európai parlamenti (EP) képviselők fizetésükön felül egy kiszivárgott belső jelentés szerint.
A megélhetésükre kapott pénz, a TPA számításai szerint mintegy 117 000 euró (35 millió forint), a munkatársaik fizetésére 489 840 euró (147 millió forint), az irodafenntartásra 243 120 euró (73 millió forint) jár, utazási költségre 60 000 euró (18 millió forint), nyugdíjra pedig 394 000 euró (118 millió forint). Ezen felül jár az EP-képviselőknek a 63 241 eurós (19 millió forint) fizetés, amely a 2009-es EP-választás után 73 584-re (22 millió forint) emelkedik - derül ki a TPA jelentésébő
Amennyiben ezek a javaslatok nem ellentétesek a magyar jogrendszerrel és a magyar alkotmányossággal, akkor természetesen."
Amennyiben ezt a Navracsics a tavaly elfogadott tákolmányra és kapcsolt részeire, illetve a Parlament által elfogadott törvényekre érti, akkor a válasza nemlegesként értelmezhető, mivel az EP bizottsága pont ezek módosítását lkéri.
"De végignézve ezt a performancit ott, szerintem teljesen jogossá vált ez a megfogalmazás. Nem!?"
Őszintén szólva nem tudom, hogy egy vitanapon mégis mi a faxér kéne kiakadni. Azért vannak ott, hogy vitázzanak. Akinek meg egy kis vitától rögtön hasfájása támad, azzal meg amúgy sem lehet mit kezdeni. Ne ringassa magát senki abba a hitbe, hogy ő birtokolja a bölcsek kövét.
Inkább tessék arra figyelni, mit mond a másik.
Még csak megfogadni sem kötelező, ölég odafigyelni.
De hogy azonnal beszarni, és ellenségesdit játszani az első kritikára, hát az inkább szánalmas mint szabadságharc.