nem lenne nyugdíjad, pontosabban kapnád az 1/3-át, gyógyszeredet is alig tudnád majd kifizetni, a Cavintont se, és nem emlékszel, mekkora marhaságot javasolsz. az állami közalkalmazottak fizetése is kb az 1/3-ra esne, az én megtakarításomon, közel vagyok a nyugdíjhoz, semmibe vész.
ez a topik nem az államadósságról szól, hanem arról, ha az adós nem fizetne a banknak... legalábbis a topiknyitót olvasva... más ha annyira tetszik menj izlandra esetleg argentínába... szerintem éven belül iszkolnál vissza... távolról a szomszéd kertje mindig szebb...
”Úgy tűnt, hogy Matolcsy az egészből nem ért semmit” – mondta a konzultációról egy neve elhallgatását kérő résztvevő. Nem mutatott megbánást, nem volt önkritikus, de a megbeszélést követő sajtótájékoztatón elhangzottakkal ellentétben a forrás szerint arról sem volt szó, hogy hadjárat lenne Magyarország ellen. A résztvevő szerint ők éppen azt magyarázták a miniszterelnöknek, hogy ezek a gazdasági folyamatok nem spekulációs támadások következményei. Ezt egy a konzultáción résztvevő másik forrás is megerősítette.
Jó lenne, ha az Unió elkezdene ugyanúgy szeretni bennünket, mint amikor a több tízezer tonna szemetet idehozta ! Vagy netán megy az aszisztálás ahhoz, hogy Bp. legyen a zizrael következő fővárosa ?????