úgy, ahogy írtam. Se több, se kevesebb. Egy-két dolog volt, aminek a végére akartam járni, de nem a büntetés miatt, hanem a reakcióidőre voltam kíváncsi és arra, hogy valóban szükséges dolog ez - ahogy írják - vagy önkéntes túlbuzgóság. A jelenség érdekelt - ennyi.
Ettől függetlenül biztos mindig vannak olyan hozzászólások, amelyek minden határt átlépnek és a "civil" életben az összes morális normát megszegik - magam minden kitiltásom után pár perccel kaptam egy -egy ilyen hangú e-mailt, amivel nem lehetett a moderátorokhoz szaladni - ennek ellenére még mindig el tudok képzelni egy olyan fórumot, ahol működik az önmoderáció valamilyen módon. Lehet, hogy ez hülyeség, naivitás, de nincs az a megveszekedett stílusú vadember, aki ne hagyna ott egy olyan topikot, ahol mindenki átlép fölötte.
"a másik, amit nem tudtam megszokni - a feljelentősdi. Biztos szükség van rá, de nekem gyomorforgató."
egyébként megér ez pár sort még.
Megtaláltam a kevésbé gyomorforgató módját, illetve ráéreztem a különbségre. Akkor valóban gyomorforgató, amikor egy éles vita közepén a sértett, sértődött nick szalad a moderátor után.
Ezt hanyagolom ( bár veszélyes ez is, mert ha jól tudom ez is szankcióval jár). Ugyanakkor ha nem vagyok érintett, de mást látok túlságosan sértegetve akkor igenis megyek és feljelentem. Tudod amit akkor hiányoltál. Amúgy emlékszel azért valahol, mert még arra is utalsz, hogy abban a topikban nem nagyon jársz akkor ezt így most hogy? :-SS
Engem spec a HUSZ nem érdekel, de még az sem lehetetlen, hogy ott is lesz változás.
De tulajdonképpen neked miért baj, ha a Dili csak regisztráltaknak lesz olvasható? Érvényesül egy szerkesztési elv, miszerint a polfórum arca a normálisabb topikokból álljon össze. Nem érzem tragédiának. Hosszú távon még talán nyerhetünk is vele úgy, ahogy Operator kifejtette. Bár megjegyzem, kicsit nehéz elképzelni, hogy ez érvényesül. Talán, ha kezdettől így lett volna.
Végül, de nem utolsó sorban, érdemes szem előtt tartani a tulajdonos jogos érdekeit is. Szerintem ez egy olyan lépés, amiben úgy érvényesül a tualjdonos érdeke, hogy van esély a fórumot jobbá tenni. Érdemes hagyni neki adni kifutást.
természetesen mindenben igazat adok neked - abban meg pláne, hogy magam nem tartozom a hatalmas intellektusú fórumozók közé és ez lehet az egyik ok, amiért még "élek".:)
jól tetszik látni, de aki megjárta a cigányozós topikot - nem egy hétig! - az megtanul viselkedni:)
mert lehet az észt osztani, de abban a topikban a többséggel ellenkező véleményen lenni - na az egy jó iskola.
nagyon tisztelem a végtelenül okos, "öreg" polisokat, élveztem a csörtéiket egy pontig, addig amíg ki nem hallottam belőle a partner lenézését
a másik, amit nem tudtam megszokni - a feljelentősdi. Biztos szükség van rá, de nekem gyomorforgató.
nem kell ezt eldönteni, itten kérem az ápolók vannak bezárva, az ápoltak néha idegyülekeznek a körítésen túlról és itt kapnak priznicet vagy priccset ha jól viselkednek.
ha nem, akkor kikerülnek vissza:-) vagy kiszabadulnak ha úgy tetszik.