Keresés

Részletes keresés

python 357 Creative Commons License 2014.11.30 0 0 1146

Teljesen világos a helyzet Gabi,-szerintem nem arról van szó,-hogy nem hiszi el,-amit írunk,-arra már rájöhetett, hogy van bírósági végzés,-de kapott egy instrukciót,-és ahhoz következetessen ragaszkodik!!.....

Itt az a gond hogy rossz színben tünteti fel a Rendőrséget,-az MSSZ-t,-nekünk meg kétségbe vonja a szavahihetőségünket!!!..........Kínos helyzetbe került!!!!...

Előzmény: Törölt nick (1144)
snigella Creative Commons License 2014.11.30 0 0 1145

"Szivesen csatlakoztam volna egy szövetséghez, szabadulva az eddigi kötöttségektől"

?????

Ha én csatlakozni akarok valakihez, odamegyek, kop-kop szépjónapotkívánok, ez és ez vagyok, s szeretnék csatlakozni.....

de lehet, hogy rossz volt a gyerekszobám fekvése.

No most, ha csatlakozok valakihez, akkor kötődök, kötöttem valamit nem? Kötöttség nélkül maradhatok egyedül.

Ha nekem nem felel meg a tájékoztatás, mert még kötetlenebb akarok lenni, nem csatlakozok. Akinek megfelelt, az csatlakozott. 

Már nem bírtam szó nélkül. Végül is jó pörgős nap volt, lőni nem tudtam volna, helyette átolvastam a vonatkozó törvényeket,látom mások is. :-)

Végül is csak tanultunk belőled, habár nem ez volt a célod. :-)))))

Előzmény: hunserv (1142)
Törölt nick Creative Commons License 2014.11.30 0 0 1144

Érdekes amit írsz, mivel én még olyan sportemberrel nem találkoztam, aki először a szervezet alapítását lehetővé tevő papírokat akarja látni és nem magáért a lövészet öröméért a csapatszellemért akarna csatlakozni :-) Az, hogy te egyenesen kétségbe vonod a szervezet létezésének jogosságát és jogi helyzetét, az meg egyértelműen azt jelenti számomra, hogy te nem csatlakozni akarsz és amikor a nyerészkedésről írsz az rávilágít az anyagi érdekeltségre.

Én ugyan nem vagyok az MSSZ tagja, de tisztelem őket - nem csak amiért náluk vizsgáztam - annyira, hogy nem minősítem őket, légyszives te se tedd, nagyon rossz üzenete van ennek.

Minden kérdésedre megkaptad a választ, csak te azt nem hiszed el, de ez mindenkinek a saját dolga.

Ne haragudj azért mert kíváncsi vagyok a mozgató rugókra, mert azt, hogy te csatlakozni szeretnél azt rajtad kívül itt senki nem hiszi el :-) Persze ez az én vélaményem, csak azt gondoltam, ha már mindenki megtesz mindent azért, hogy jogilag felvilágosítson, akkor az a minimum, hogy a kérdéseid valós oka is nyilvánosságra kerül. Téged azért kérdez mindenki, mert te hoztad fel, ha én álltam volna elő ezzel a témával, akkor a többiek engem kérdeznének jogosan, miért is kérded?

python 357 Creative Commons License 2014.11.30 0 0 1143

Ákos,-tudjuk hol dolgozol,-tudjuk kinek az érdekeltségében van az a munkahely,-tehát tudjuk eme aktivitás miértjét,-de nyilván ezek személyes adatok,-ezért itt nem publikussak!!!.

Hiába erőlködsz,-ebből már nem jőhetsz ki jól,-ezt lemérheted az utóbbi 4-5 óra hozzászólásaiból!!

Az egész vita a te lejáratási kampányod miatt fajult idáig,- ezt nem vitás!

Az indulataid jelzik,-mikor hol melyik hsz. talált az elevenedbe!!!:)))))

Gyengén érvelsz,-de ezt csak te nem látod,-mi igen!.....

hunserv Creative Commons License 2014.11.30 0 0 1142

Pont, hogy leirtam.

Szivesen csatlakoztam volna egy szövetséghez, szabadulva az eddigi kötöttségektől, de korrekt tárgyilagos tájékoztatás helyett csaholás, személyeskedés, vádaskodás, feljelentős fenyegetés, terelés volt a válasz mindezidáig.

A bürokratikusnak és sportlövő ellenesnek gondolt MSSZ ehhez képest kánaán.
Terelés, félrevezetés és "flood" helyzett egyszerűen válasz nélkül hagyják a kérdezőt... :)

De egyébként csudajó, hogy a témakört, mely jogszabályokról szól át szeretnétek váltani arra, ami rólam szól. Nyissatok egy "beszéljük ki hunserv-et" topicot, aztán ott mehet a pletykázás meg ötletelés ezerrel, itt meg jó volna a jogi témáknál maradni.

Előzmény: Törölt nick (1141)
Törölt nick Creative Commons License 2014.11.30 0 0 1141

Nem értünk körbe, mert a döntés hatósági feladat és a jogi környezet és megítélés nem csak abból áll, amit leírtál, de már számtalan választ kaptál de te, aki az egészet indítottad pyton és az én kérdésemre amit már kitöröltek, még nem válaszoltál. Így eléggé hiteltelen az egész megbeszlés, ha még annyit sem mondasz milyen érdekből kérdezed.

Előzmény: hunserv (1139)
hunserv Creative Commons License 2014.11.30 0 0 1140

Tudod, persze, jobban, mint én.

Pletykás öregasszony nem hord össz ennyit...

Előzmény: python 357 (1133)
hunserv Creative Commons License 2014.11.30 0 0 1139

Senkit nem támadok. A maposzt sem.

Viszont különös, hogy a szabályzata szerint nem lát el szakszövetségi feladatokat, de fegyverekre ajánlást meg igen, holott az pont szakszövetségi feladat.

Körbe is értünk.

Python topiktárs meg leszállhatna rólam az ákosozással együtt.

Előzmény: python 357 (1133)
python 357 Creative Commons License 2014.11.30 0 0 1138

:))) Elfáradtunk!!!! Viszont pörög a topic!!!...;-)

Előzmény: Törölt nick (1136)
python 357 Creative Commons License 2014.11.30 0 0 1137

Közérdekű köntösbe van bújtatva szerintem Gabi,-de igazad van,-itt csak a vak nem látja,hogy milyen érdekek mentén ténykedik Ákos,-és ez azért jó,-mert olyanoknak is felhívja a figyelmét az új Szövetségre, akik eddig nem figyeltek fel rá!!!!!....

Pár hónap múlva lehet,-hogy  már 80-100 ember fog a versenyeinken részt venni,- úgyhogy sínen van a dolog,- és majd akkor bizonyos szűk érdekcsoportok elgondolkodhatnak azon,-hogy tán mégse kellett volna ellenségeskedni,-hisz  lővészet ez is,-és ezt minden érintett  szeretett kedvtelése,- (még Ákosnak is)!!....:-D

Előzmény: Törölt nick (1131)
Törölt nick Creative Commons License 2014.11.30 0 0 1136

"az már nem annyira jó..."

Előzmény: Törölt nick (1135)
Törölt nick Creative Commons License 2014.11.30 0 0 1135

Igen, köszönöm :-) Ahogy látom, amint visszanyal a fagyi az már annyira jó...

Előzmény: bando53 (1132)
sornyito Creative Commons License 2014.11.30 0 0 1134

Urak, nem akarok ebbe az izébe belefolyni, teljesen értelmetlen kardcsörtetésnek tartom, időnként "az én apukám erősebb" "érvrendszerrel", de annyit írnék, hogy a gumist nagyon hagyjátok ki. Az amire célozgattok, biztosan nem igaz - gazdaságilag is az az ésszerű, hogy a mostani joghézag maradjon, ha már a szerelt gumis csak az álom kategóriában létezik. Ha valami, akkor ez az érdek lehet mozgatórugó, szvsz el kellene tüntetni a témát szépen csendben.

Az energiákat meg lehetne arra fordítani, hogy a 16J-os légfegyver kerüljön a helyére - a szabadon tartható eszközök közé, mert mint mindannyian tudjuk, a mostani helyzet egy vicc.

python 357 Creative Commons License 2014.11.30 0 0 1133

Egyébként ne gondold, -hogy személyes ellenérzést érzek irántad,-csak tudom,-hogy  milyen indíttatásból támadod a MAPOSZ-t!!!

És ez nagyon nem ferr,-mert neked is érdekednek kellene lennie,-hogy a lővészsport fejlődjön, -szélesebb bázisú legyen,-megújjúljon,-és nem megpróbálni földbe döngölni,-ahogy kínos igyekezettel próbálod!!!!!.......

Előzmény: hunserv (1123)
bando53 Creative Commons License 2014.11.30 0 0 1132

A 1125. hsz.-t neked írtam!

Előzmény: Törölt nick (1131)
Törölt nick Creative Commons License 2014.11.30 0 0 1131

Rosszul értelmezed, amit Ő kérdez az a közérdekű, amiről meg nem akar beszélni - mert akkor kilógna a gumilóláb - akkor meg személyeskedésről beszél, nem gond, mert ha mások még nem értik, hamar rájönnek miről is van itt szó. És ez legalább annyira része a a felvetett téma boncolgatásának, mint a mögötte lévő valós szándék.

Előzmény: python 357 (1128)
python 357 Creative Commons License 2014.11.30 0 0 1130

Ezt Ákosnak írtam!!! (hunserv)!! 

Előzmény: python 357 (1128)
bando53 Creative Commons License 2014.11.30 0 0 1129

Ebben biztos voltam!

Előzmény: norinco (1127)
python 357 Creative Commons License 2014.11.30 0 0 1128

:)))) Sose válaszolsz a feltett kérdésre,-mint ahogy most sem!!

De az,-hogy hirtelen ilyen ingerült lettél,-sokat elárul!!!

Miből gondolod,-hogy én gondolatolvasó vagyok???..

A mostani délutánon vagy tízszer beszéltük meg a lejárató kampányoddal kapcsolatos helyzetet az érintettekkel!!! 

Szóval a feltett kérdésre válaszolj(persze nem fogsz)-mert akkor kilógna a lóláb a dunna alól!!!!!

norinco Creative Commons License 2014.11.30 0 0 1127

ismerem, -ö is ismer, de lehet már nem tudja- és nem tudott volna szembeállítani Zsoltival. legalább is engem nem:-)

Előzmény: bando53 (1125)
bando53 Creative Commons License 2014.11.30 0 0 1126

Bildiri-nek írtam!

Előzmény: bando53 (1125)
bando53 Creative Commons License 2014.11.30 0 0 1125

Nagyon jól látod!

Ez nem szimplán magán ember érdeklődése, ezt a fiút tudatosan küldték azok, akik késve próbálkoztak  ilyen, vagy a MAPOSZ-hoz hasonló  szövetség bejegyeztetésével. Amíg a MAPOSZ érdeke a széleskörű társadalmi elfogadtatás, a megkésettek meg kimondottan ragyogó üzleti lehetőséget láttak benne (gumilövedékes) akár a szűkebb körben is működtetve.

Valami miatt nagyon szorítja őket a határidő, mert nagyon rámenős és szinte hibátlanul konspiratív a kérdezőnk.

Sőt nagyon ügyesen és gyorsan váltott, amikor hirtelen Zsoltit szerette volna faggatni és Norinco-val szembe állítani.

Ügyes fiú csak türelmetlen és ezáltal könnyen téveszt.

hunserv Creative Commons License 2014.11.30 0 0 1123

Semmi olyat nem írtatok, ami egybe vágna jogszabállyal, a személyeskedés mint látom viszont nagyon megy.

Állítólag van valahol egy varázspapír, amit egy szervezet birtokol.

Csakhogy annak a szervezetnek az alapszabályzata is lefekteti, hogy szakszövetségi feladatokat nem láthat el.

Vagyis lőfegyvert nem ajánlhat.

Újabb ellentmondás.

Mese van, félremagyarázás van, de hivatalos magyarázat nincs.

Aztán majd ha csatlakozol a szervezethez beavatunk?

Ez nem módi.

Szerintem a nyuggerekre specializálódott termékbemutatókon van ennyi terelés.

Előzmény: Törölt nick (1121)
python 357 Creative Commons License 2014.11.30 0 0 1120

A biathlonosok lőfegyverrel lőnek,-és nem tartoznak se az MSSZ-hez,-se az MDLSZ-hez se!!!!.... Ennyit segítek!!!!!.........;-)

Vajon hogy jutthatnak...................? De ne mindent én mondjak meg neked Ákos!!!!......:)

Előzmény: hunserv (1119)
hunserv Creative Commons License 2014.11.30 0 0 1119

Ezen hsz. rengeteg hasznos infót és konkrétumot hordoz segítőkészsége mellett.

Előzmény: bando53 (1116)
hunserv Creative Commons License 2014.11.30 0 0 1118

Azért gyanakszom, mert egyszer megkérdeztem egy konkrétan illetékes személyt aki egyenes válasz, felvilágosítás helyett közölte, hogy ez nem publikus mert senkinek nem érdeke, hogy legyen több ilyen szervezet. S mintha fenyegetőzött is volna + néhány turpisság...

Előzmény: Törölt nick (1117)
Törölt nick Creative Commons License 2014.11.30 0 0 1117

A meghatározás tekintetében értelmetlen összhangot említeni, mivel a törvényi szabályozás ezen meghatározást nem tartalmazza. Nem ez az első olyan alacsonyabb rendű jogszabály, amely értelmezése és a hozzá kapcsolódó jog és kötelezettség keletkeztetése bíróságifeladatkörbe tartozna. Gyanakodni lehet - bár érthetetlen miért, hiszen a hatóság dönt minden kérdésben - de vádolni és kétségbevonni bírósági döntéseket az már egy más lépcső, mégha ez ellentétes is bárkinek a jogi véleményével, vagy bárminemű érdekével.  

Előzmény: hunserv (1112)
bando53 Creative Commons License 2014.11.30 0 0 1116

Olvass utána és nem lesz ovis hepaj.

Előzmény: hunserv (1115)
hunserv Creative Commons License 2014.11.30 0 0 1115

Ki lehet fejteni, fel lehet világosítani.

Az érdemi vita volna, nem ovis hepaj.

Előzmény: bando53 (1114)
bando53 Creative Commons License 2014.11.30 0 0 1114

Még nem ismeri a síbiatlonosok jogállását. 

Előzmény: norinco (1113)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!