Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Teljesen világos a helyzet Gabi,-szerintem nem arról van szó,-hogy nem hiszi el,-amit írunk,-arra már rájöhetett, hogy van bírósági végzés,-de kapott egy instrukciót,-és ahhoz következetessen ragaszkodik!!.....
Itt az a gond hogy rossz színben tünteti fel a Rendőrséget,-az MSSZ-t,-nekünk meg kétségbe vonja a szavahihetőségünket!!!..........Kínos helyzetbe került!!!!...
Érdekes amit írsz, mivel én még olyan sportemberrel nem találkoztam, aki először a szervezet alapítását lehetővé tevő papírokat akarja látni és nem magáért a lövészet öröméért a csapatszellemért akarna csatlakozni :-) Az, hogy te egyenesen kétségbe vonod a szervezet létezésének jogosságát és jogi helyzetét, az meg egyértelműen azt jelenti számomra, hogy te nem csatlakozni akarsz és amikor a nyerészkedésről írsz az rávilágít az anyagi érdekeltségre.
Én ugyan nem vagyok az MSSZ tagja, de tisztelem őket - nem csak amiért náluk vizsgáztam - annyira, hogy nem minősítem őket, légyszives te se tedd, nagyon rossz üzenete van ennek.
Minden kérdésedre megkaptad a választ, csak te azt nem hiszed el, de ez mindenkinek a saját dolga.
Ne haragudj azért mert kíváncsi vagyok a mozgató rugókra, mert azt, hogy te csatlakozni szeretnél azt rajtad kívül itt senki nem hiszi el :-) Persze ez az én vélaményem, csak azt gondoltam, ha már mindenki megtesz mindent azért, hogy jogilag felvilágosítson, akkor az a minimum, hogy a kérdéseid valós oka is nyilvánosságra kerül. Téged azért kérdez mindenki, mert te hoztad fel, ha én álltam volna elő ezzel a témával, akkor a többiek engem kérdeznének jogosan, miért is kérded?
Ákos,-tudjuk hol dolgozol,-tudjuk kinek az érdekeltségében van az a munkahely,-tehát tudjuk eme aktivitás miértjét,-de nyilván ezek személyes adatok,-ezért itt nem publikussak!!!.
Hiába erőlködsz,-ebből már nem jőhetsz ki jól,-ezt lemérheted az utóbbi 4-5 óra hozzászólásaiból!!
Az egész vita a te lejáratási kampányod miatt fajult idáig,- ezt nem vitás!
Az indulataid jelzik,-mikor hol melyik hsz. talált az elevenedbe!!!:)))))
Gyengén érvelsz,-de ezt csak te nem látod,-mi igen!.....
Szivesen csatlakoztam volna egy szövetséghez, szabadulva az eddigi kötöttségektől, de korrekt tárgyilagos tájékoztatás helyett csaholás, személyeskedés, vádaskodás, feljelentős fenyegetés, terelés volt a válasz mindezidáig.
A bürokratikusnak és sportlövő ellenesnek gondolt MSSZ ehhez képest kánaán. Terelés, félrevezetés és "flood" helyzett egyszerűen válasz nélkül hagyják a kérdezőt... :)
De egyébként csudajó, hogy a témakört, mely jogszabályokról szól át szeretnétek váltani arra, ami rólam szól. Nyissatok egy "beszéljük ki hunserv-et" topicot, aztán ott mehet a pletykázás meg ötletelés ezerrel, itt meg jó volna a jogi témáknál maradni.
Nem értünk körbe, mert a döntés hatósági feladat és a jogi környezet és megítélés nem csak abból áll, amit leírtál, de már számtalan választ kaptál de te, aki az egészet indítottad pyton és az én kérdésemre amit már kitöröltek, még nem válaszoltál. Így eléggé hiteltelen az egész megbeszlés, ha még annyit sem mondasz milyen érdekből kérdezed.
Viszont különös, hogy a szabályzata szerint nem lát el szakszövetségi feladatokat, de fegyverekre ajánlást meg igen, holott az pont szakszövetségi feladat.
Körbe is értünk.
Python topiktárs meg leszállhatna rólam az ákosozással együtt.
Közérdekű köntösbe van bújtatva szerintem Gabi,-de igazad van,-itt csak a vak nem látja,hogy milyen érdekek mentén ténykedik Ákos,-és ez azért jó,-mert olyanoknak is felhívja a figyelmét az új Szövetségre, akik eddig nem figyeltek fel rá!!!!!....
Pár hónap múlva lehet,-hogy már 80-100 ember fog a versenyeinken részt venni,- úgyhogy sínen van a dolog,- és majd akkor bizonyos szűk érdekcsoportok elgondolkodhatnak azon,-hogy tán mégse kellett volna ellenségeskedni,-hisz lővészet ez is,-és ezt minden érintett szeretett kedvtelése,- (még Ákosnak is)!!....:-D
Urak, nem akarok ebbe az izébe belefolyni, teljesen értelmetlen kardcsörtetésnek tartom, időnként "az én apukám erősebb" "érvrendszerrel", de annyit írnék, hogy a gumist nagyon hagyjátok ki. Az amire célozgattok, biztosan nem igaz - gazdaságilag is az az ésszerű, hogy a mostani joghézag maradjon, ha már a szerelt gumis csak az álom kategóriában létezik. Ha valami, akkor ez az érdek lehet mozgatórugó, szvsz el kellene tüntetni a témát szépen csendben.
Az energiákat meg lehetne arra fordítani, hogy a 16J-os légfegyver kerüljön a helyére - a szabadon tartható eszközök közé, mert mint mindannyian tudjuk, a mostani helyzet egy vicc.
Egyébként ne gondold, -hogy személyes ellenérzést érzek irántad,-csak tudom,-hogy milyen indíttatásból támadod a MAPOSZ-t!!!
És ez nagyon nem ferr,-mert neked is érdekednek kellene lennie,-hogy a lővészsport fejlődjön, -szélesebb bázisú legyen,-megújjúljon,-és nem megpróbálni földbe döngölni,-ahogy kínos igyekezettel próbálod!!!!!.......
Rosszul értelmezed, amit Ő kérdez az a közérdekű, amiről meg nem akar beszélni - mert akkor kilógna a gumilóláb - akkor meg személyeskedésről beszél, nem gond, mert ha mások még nem értik, hamar rájönnek miről is van itt szó. És ez legalább annyira része a a felvetett téma boncolgatásának, mint a mögötte lévő valós szándék.
Ez nem szimplán magán ember érdeklődése, ezt a fiút tudatosan küldték azok, akik késve próbálkoztak ilyen, vagy a MAPOSZ-hoz hasonló szövetség bejegyeztetésével. Amíg a MAPOSZ érdeke a széleskörű társadalmi elfogadtatás, a megkésettek meg kimondottan ragyogó üzleti lehetőséget láttak benne (gumilövedékes) akár a szűkebb körben is működtetve.
Valami miatt nagyon szorítja őket a határidő, mert nagyon rámenős és szinte hibátlanul konspiratív a kérdezőnk.
Sőt nagyon ügyesen és gyorsan váltott, amikor hirtelen Zsoltit szerette volna faggatni és Norinco-val szembe állítani.
Ügyes fiú csak türelmetlen és ezáltal könnyen téveszt.
Azért gyanakszom, mert egyszer megkérdeztem egy konkrétan illetékes személyt aki egyenes válasz, felvilágosítás helyett közölte, hogy ez nem publikus mert senkinek nem érdeke, hogy legyen több ilyen szervezet. S mintha fenyegetőzött is volna + néhány turpisság...
A meghatározás tekintetében értelmetlen összhangot említeni, mivel a törvényi szabályozás ezen meghatározást nem tartalmazza. Nem ez az első olyan alacsonyabb rendű jogszabály, amely értelmezése és a hozzá kapcsolódó jog és kötelezettség keletkeztetése bíróságifeladatkörbe tartozna. Gyanakodni lehet - bár érthetetlen miért, hiszen a hatóság dönt minden kérdésben - de vádolni és kétségbevonni bírósági döntéseket az már egy más lépcső, mégha ez ellentétes is bárkinek a jogi véleményével, vagy bárminemű érdekével.