Bekerülhet a vallási szervezetek elitklubjába a sokáig fekete bárányként kezelt Hit Gyülekezete. Várható, hogy az egyházi törvény módosításának egyik mellékhatásaként kibővül a történelmi egyházak köre. Németh Sándor révbe ér.
Mellesleg az ún. Dávid-csillagnak SEMMI KÖZE nincs a Bibliához, annál több viszont az okkultizmushoz. A pentagram, a hexagram, a halálrúna ( ~ "békejelkép") mind mágikus jelek.
Az agymosásra és az sms-ezésre gondoltam. Ez utóbbi, mint az ájtatosság helyett használt modern technika megjelenése a vallásgyakorlás során, jelenik meg.
mivel is vicceltem? egészséges keretek között jártam keresztény gimnáziumba. ettől még nem vagyok sem keresztény, sem hívő. de nem is lök ki a társadalom.
általában pedig kihagyom a keresőmből az egyházi mottyókat. kertészkedés, recept ezekre utazok.
az az ürge úgy viselkedik vasárnap az atv-n, mint a mónika a show-jában. szánalmas és borzalmas. nem tudom mikor veszi elő a nádpálcát, mert én itthonról látom ám, hogy a biblia mögött álcázva sms-eznek a hívek.
egyszer rákényszerültem a végigszenvedésére, mert törött lábbal feküdtem otthon. ment egy főzős műsor és a párom nem hagyta ott a távirányítót és elment dolgozni. az nem is tudom mi volt. valami kampány féleség az egyház mellett és eszméletlen agymosás.
A Hit Gyülekezete vezető lelkésze elmondta, nincs rejtett pénzügyi megállapodás a mögött, hogy a gyülekezet is bekerült az elismert egyházak közé. Hozzátette: nagyon csalódottak lettek volna, ha nem így történik - és ennek hangot is adtak volna -, hiszen a Hit Gyülekezete stabilan a negyedik legnagyobb egyház Magyarországon.
Elvettetik érzéki test, feltámasztatik lelki test. Van érzéki test, és van lelki test is.
Nagy hirtelen, egy szempillantásban, az utolsó trombitaszóra; mert trombita fog szólni, és a halottak feltámadnak romolhatatlanságban, és mi elváltozunk.
Mert szükség, hogy ez a romlandó test romolhatatlanságot öltsön magára, és e halandó test halhatatlanságot öltsön magára.
Mikor pedig ez a romlandó test romolhatatlanságba öltözik, és e halandó halhatatlanságba öltözik, akkor beteljesül amaz ige, mely meg vagyon írva: Elnyeletett a halál diadalra.
Halál! hol a te fullánkod? Pokol! hol a te diadalmad?
A test romolhatatlanságot ölt magára, és azt mondja Pál: ez szükséges.
Már nincs a Jobbiknak 17 %-os támogatottsága, a Fidesz szavazat-maximalizálás címén teljesít egy csomót a Jobbik programjából, de legalábbis gesztusokat gyakorol a Jobbik felé több ügyben, lásd a külhoni magyarok állampolgársága, szavazati joga vagy Gömbös Gyula közös elismerése...
A Jobbikot meg nem a Fidesz teszi nácivá, az állandó cigányozás és zsidózás sejtetni engedi, mit tennének ők ezzel a két népcsoporttal, ha lehetőségük lenne rá:)
De ami a lényeg: Orbán frankón megoldja az állam és az egyház szétválasztását: ezentúl a Fidesz-KDNP frakciószövetség dönti el az egyházak sorsát....
Szerintem óriási bakot lőnek ezzel az erőszakos vallás-tukmálással:a magyar nép döntően nem vallásos, pláne nem aktív vallásgyakorló. Az új nemzedékeket rohadtul nem érdekili a téma, bármennyire is igyekeznek minden egyházi iskolának egy rakás pénzt adni az állami iskolák terhére. A mai világ egészen más: mobilkultusz van, buliorgiák, internetdömping, céltalanság, közöny, a család háttérbe szorulása, pénz utáni hajsza stb.
minden van, csak az nincs nagy mértékben, amit Semjénék akarnak....
Vagyis csak egy dolgot tudok ajanlani neked, ha nem tudod legyozni velt vagy valos ellensegedet, szerezd meg magadnak baratnak es szovetsegesnek, azzal jarsz legjobban.
"Úgy kezeli a zsidókat, mintha most is ők lennének a válaszott nép"
Nem tudok rola ,hogy errol az Ur uj brossurat(vagy kotablakat) bocsatott volna ki ,vagyis ez a brossura ervenyes ma is.
Ugyhogy ha tetszik ha nem le kell nyelned ,ok az UR valasztott nepe, hogy aztan mire valasztotta oket az mar egy mas kerdes ,mert nemigen torodott valasztott nepevel miota Mozes lejott a hegyrol. De talan igy is volt jobb, nepe legalabb megtanult tulelni hataklmas aldozatok es vesztesegek aran es ma mar a David csillag a harci gepeken van es nem a kabatokon es jobb lenne ha ezt tudomasul venned.
"Nem hiszem, hogy jót tesz az a fidesznek, ha nácivá teszi a Jobbikot"
A jobbik kiváló kontraszt annak igazolására, hogy a Fidesztől jobbra még bőven van élet, 17%-os támogatottsággal.
Novák meg nem tudom mitől ilyen frusztrált, mindenesetre magas labda minden felszólalása hogy aztán őt jól kiosztva tetszeleghessen egy politikus a toleráns emberbarát szerepben. Lázár keménykedése nem tetszett, legfeljebb arra jó hjogy Novák mártírt csináljon magából. Fónagy viszont nagyon intelligensen, és frappánsan tette helyre.
Természetes, hogy a Hit Gyülekezetet megpróbálják maguk céljaira felhasználni a zsidó érdekérvényesítők, vagy talán konkrétan Izrael is, akárcsak más fundamentalista keresztényeket szerte a Világban. Ezek a hívek VALÓBAN hisznek a Végítéletben, és a Biblia szó szerinti értelmezése miatt abban is, hogy ennek feltétele Izrael állam léte konkrétan ott, ahol most van.
A diak tevedett meg az oktatoja is ,ugyanis a lelek nem anyagi termeszetu igy tomege sincs se dimenzioja vagyis dimenzio nelkuli pont ezaltal vegtelen mennyisegu lelek elfer egy dimenzio nelkuli pontban ezert a pokol terfogata szinten 0. Ugyanez vonatkozik a menyorszagra sot horribile dictu istenre is ,hiszen isten sem anyagi termeszetu.
"Amúgy meg N. Sanyának amúgy is bérelt helye van a pokolban."
Nem csak N. Sanyának, hanem mindenkinek, köztük neked is!
Látszik, hogy nem olvastad az "Exotermikus pokol" c. egyetemi dolgozatot, amelyben a szerző ennek tényét brilliáns logikával bizonyította.
A magukra potenciális Mennyország-lakóként gondolóknak a pofáraesésükhöz, mindenkinek pedig okulásul íme a dolgozat, ismeretlen szerző magyar fordításában. ;-)))
"Az exotermikus pokol
A következő kérdés a "University of Washington" kémiai szakának egyik ZH-ján ténylegesen előfordult:
"A Pokol exotermikus (hőt ad le) vagy pedig endotermikus (hőt nyel el)? Válaszát bizonyítsa is."
A legtöbb diák állítását Boyle törvényével próbálta igazolni (a gáz lehűl ha tágul, illetve felmelegszik ha sűrűsödik) vagy annak valamilyen változatával.
Volt azonban egy diák aki ezt írta:
Először is, azt kell tudnunk hogy hogyan változik a Pokol tömege. Tehát, tudnunk kell hogy milyen sebességgel érkeznek új lelkek a Pokolba, illetve milyen sebességgel hagyják el azt. Azt gondolom, hogy bizonyosan feltehetjük, hogy ha egy lélek egyszer bekerült a Pokolba, sosem fogja elhagyni. Ebből következően egyetlen lélek sem hagyja el a Poklot.
Azt illetően, hogy mennyi lélek érkezik a Pokolba, vessünk egy pillantást a világon manapság létező vallásokra. Ezen vallások egy része azt állítja, hogy ha valaki nem hivője az adott vallásnak, akkor bizonyosan a Pokolba kerül. Mivel több mint egy ilyen vallás létezik és mivel az emberek nem hisznek egynél több vallásban, levonhatjuk a következtetést, miszerint minden ember, illetve minden lélek a Pokolra jut. A jelenlegi születési és halálozási arányokkal számolva arra számíthatunk, hogy a lelkek száma a Pokolban exponenciálisan nő.
Most nézzük a Pokol térfogatának változását, mivel Boyle törvényének állítása szerint ahhoz, hogy a hőmérséklet és a nyomás a Pokolban változatlan maradjon, a Pokol térfogatának növekednie kell, ahogy új lelkek kerülnek bele. Ez két lehetőséget ad:
1. Ha a Pokol lassabb ütemben tágul mint amilyen gyorsan a lelkek lépnek be, akkor a hőmérséklet és a nyomás a Pokolban növekedni fog egészen addig, amíg teljesen elszabadul a Pokol.
2. Természetesen ha a Pokol gyorsabb ütemben tágul mint a lelkek számának növekedése a hőmérséklet és a nyomás csökkenni fog addig amíg be nem fagy a Pokol.
Tehát melyik is az igaz? Ha elfogadjuk azt a posztulátumot amit Krissy kisasszony adott nekem még gólya éveim alatt miszerint "hamarabb lesz fagyott éjszaka a Pokolban minthogy lefeküdjek veled", továbbá figyelembe véve a tényt, hogy azóta sem sikerült szexuális kapcsolatba keverdenem vele, következik, hogy a (2) lehetőseg nem lehet igaz, és ezért biztos vagyok benne, hogy a Pokol exotermikus.