Keresés

Részletes keresés

SchiSa Creative Commons License 2011.03.18 0 0 379

nem akartam személyeskedni. bocs.

de kicsit álságos egy állítást a "valószínűsíthetően" szócska mögé bújtatni. erre akartam rámutatni a magam bumfordi módján.

nézd! a beírásaid alapján úgy érzem - és szerintem nem alaptalanul -, hogy te politikai okot látsz a dolog mögött.

ami engem érdekelne, és nem válaszolsz rá, hogy mi alapján gondolod ezt, és kinek lehet az érdeke egy jobboldali médiát elhallgattatni egy jobboldali kormány idején? nem találok logikát a dologban. (és ez most nem akvárium kérdése)

Előzmény: takacsi (374)
DayvanCowboy Creative Commons License 2011.03.18 0 0 377

A piacot a vevőigények mozgatják. Ha az ECHO-nak sikerül rábírni a csordát, hogy mondják fel UPC-s szolgáltatásaikat, akkor azt a szolgáltató meg fogja érezni. Ergo vagy drágít, és mások is átlépnek, vagy visszahozza analógra az utolsó pillanatig. Műszaki, üzleti stratégia. Nem kell rögtön a ballib meg zsidó nagytőkét vizionálni az egész mögé, ugyanis neki épp érdeke, hogy nézd a pandák szaporodását, vagy a Mézga családot az m2-n, vagy jelen esetben a Szaniszló multiellenes cigányzsidózását, miközben a multinak fizeted havonta a csekket. Csak ezt sokan nem látjátok át.

Előzmény: takacsi (367)
takacsi Creative Commons License 2011.03.18 0 0 374

"Valószínűsíthetően" szót használtam, teljesen korrekten.

Mert valószínűsíthető.

Azaz nem bizonyítandó.

Te meg személyeskedni próbálsz, ami nem illik e rovat meglehetősen sportszerű (a többihez képest) hangnemébe.

Előzmény: SchiSa (371)
mokacsi Creative Commons License 2011.03.18 0 0 373

Az echo tv gyűlöletórái és okádóműsorai alkalmasak arra,hogy jobbérzésű nem elkötelezett embereket elrettentsen a tv mögött álló politikai erőtől.Az upc terrorja ezt akadályozza meg,vagyis  indirekt módon a jobboldal malmára hajtja a vizet.

Az a gyanús,aki nem gyanús.

Előzmény: SchiSa (369)
SchiSa Creative Commons License 2011.03.18 0 0 371

értem. tehát ha azt írnám, de nem írom, csak, hogy értsem a dolgot. szóval ha azt írnám, hogy takacsi vakószínűleg hülye, akkor nekem sem kell bizonyítanom semmit

Előzmény: takacsi (370)
takacsi Creative Commons License 2011.03.18 0 0 370

"Valószínűsítésre" bizonyítékot?

A valószínűsítés alapja az ECHO TV politikai profilja és a UPC önmaga.

Soha nem mondtam, hogy bizonyítékom van rá.

Azt viszont levezettem párszor, hogy miért sérti és kik sajtószabadságát.

Előzmény: SchiSa (369)
SchiSa Creative Commons License 2011.03.18 0 0 369

Kizárólag az ECHO TV-t tiltotta le a UPC.

Valószínűsíthetően politikai okokból.

nos erre az állításodra még nem hoztál semmi bizonyítékot.

Előzmény: takacsi (362)
lujo2 Creative Commons License 2011.03.18 0 0 368

Az ATV nálunk eleve a legdrágábban van. Nem fogok rinyálni, a HírTv milyen alapon van az alapcsomagban.

Előzmény: szarvasmarha (360)
takacsi Creative Commons License 2011.03.18 0 0 367

Igazad lehetne, ha valóban a szabadpiac működne.

De a sajtó hatalmi ág.

Ezért nem csak a direkt pénz, hanem a sokkal nagyobb volumenű indirekt pénz is motiválja a piaci szereplőket.

Azaz a hatalom és annak megszerzése, megtartása, erősítése.

Előzmény: DayvanCowboy (365)
mokacsi Creative Commons License 2011.03.18 0 0 366

Aki úgy gondolja,hogy egy szolgáltatásról szóló üzleti szerződés apróbetűs  részében foglalt jogosultság szolgáltató általi  realizálása nem sérti a szólásszabadságot, az balliberális. Világos,nem?

Előzmény: mamicska (364)
DayvanCowboy Creative Commons License 2011.03.18 0 0 365

Mit mond a végén?

" A szolgáltató és televízió között megkötött szerződésben nincs erre vonatkozó passzus, így a szolgáltatónaknak jogában áll egyoldalúan változtatni"

Szegett szerződést a UPC? Nem.

Sajtószabadságot miért sértene?

Kötelező neki csomagba foglalni az ECHO TV-t? Kötelező szerződést kötni a csatornával? Nem.

Szerződésben van foglalva a nézői igény? Nem. 

Kedvencem:

"Nézők igényét kötelessége LENNE figyelembe venni"

Ez magában egy faszság, mert ha nem azt sugározza, ami a nézői igény, akkor lehúzhatja a rolót. Nem hiszem, hogy sokan ezért felmondják a szolgáltatást, ha meg igen, akkor a UPC megérzi azt, és tenni fog az analóg sávra való visszaültetésért az átállásig. Az ECHO annyit tehet, hogy kampányt hirdet, hogy a nézői bojkottálják a UPC szolgáltatásait.

Szerintem nagyon túl van ez lihegve.

Előzmény: takacsi (353)
mamicska Creative Commons License 2011.03.18 0 0 364

a balosok sem egyformák - ezt tartsd szem előtt.

WYW Creative Commons License 2011.03.18 0 0 363

Mekkora?

takacsi Creative Commons License 2011.03.18 0 0 362

Mit állítottam?

Előzmény: SchiSa (361)
SchiSa Creative Commons License 2011.03.18 0 0 361

tudod, én meg azt mondom, hogy ha valaki állít valamit az bizonyítson is.

annó nagyanyám mondta: csak beszél, de ha tenni kell, akkor puhány!

Előzmény: takacsi (359)
szarvasmarha Creative Commons License 2011.03.18 0 0 360

na én léptem is innen de búcsúzóul még annyit, hogy ugye  kedves balosok, hogy   mekkora rinyálás lenne  ha ugyanez az atv-vel történt volna v drágaaranyosBolgárúr tűnt volna el a fele hallgatósga elől?

persze ez csak egy költői kérdés volt.

takacsi Creative Commons License 2011.03.18 0 0 359

Tudod, úgy vagyok ezzel, hogy balliberálisoknak nem dolgozom.

Ingyér.

Előzmény: SchiSa (358)
SchiSa Creative Commons License 2011.03.18 0 0 358

ja és továbbra is várom az általad kötelezönen közvetítendő tv csatornák listáját

Előzmény: SchiSa (356)
Törölt nick Creative Commons License 2011.03.18 0 0 357

Pontosan. Az elérhető legnagyobbat adják meg, amit soha nem fog elérni egyetlen előfizető sem. :)) 

Egyébként egyetértünk.... 

Előzmény: DayvanCowboy (351)
SchiSa Creative Commons License 2011.03.18 0 0 356

Még szerencse, hogy valamennyire moderálták magukat és nem folyik a nácizás, nyilasozás. (bár kezdemény volt rá).

azért ha erre hoznál valami idézetet ebből a topikból, csakhogy ne legyen az, hogy levegőbe beszélsz.

Előzmény: takacsi (349)
mamicska Creative Commons License 2011.03.18 0 0 355

az illető, akitől idéztél nem olvasott még életében szerződést...főleg nem UPC-től.

Előzmény: takacsi (325)
szarvasmarha Creative Commons License 2011.03.18 0 0 354

a nézők igényeinek figyelembe vételével

Előzmény: Törölt nick (333)
takacsi Creative Commons License 2011.03.18 0 0 353
Előzmény: szarvasmarha (350)
takacsi Creative Commons License 2011.03.18 0 0 352

Olvass gondosabban.

Írtam, hogy idézek.

Ne velem vitatkozz, ne nekem adj tanácsot.

Előzmény: DayvanCowboy (351)
DayvanCowboy Creative Commons License 2011.03.18 0 0 351

"Ugyan ez van a szuperinternet sebességükkel is... van képük a reklámban azt mondani magukról, hogy "Jó" , a nagy túrót.... 120 M sebességnél azt vágják a pofámba hogy a garantált az 30 és ha megvan nem szólhatok semmit... nos akkor miért nem azt reklámozza....
Kérdezem én hol van ilyenkor az illetékes hatóság, fogyasztóvédelem, a nemzeti hírközlési hatóság...????"

Szerintem az a te egyéni szociális problémád, hogy nem nézel utána a szolgáltatásnak, nem olvasod át alaposan a szerződési feltételeket.. itt van egy szép leírás a UPC oldalán, főoldalról  2 klikkre, és eléggé feltűnő. Szóval azt reklámozza. A plafon a 120M. A feltételek is gyönyörűen ott vannak a mellette lévő fülön. Tájékozódni kéne talán, mielőtt anyázunk.

http://www.upc.hu/kabel-internet/fiber-power-120/

Előzmény: takacsi (325)
szarvasmarha Creative Commons License 2011.03.18 0 0 350
takacsi Creative Commons License 2011.03.18 0 0 349

Politikai szimpátia.

Nekem is van.

De most néztem meg a velem vitatkozó olvtársak ilyetén szimpátiáit.

Mindegyikük balliberális.

Az az érdekes, hogy nem elvi alapon természetesen - ugye emberi jogok - foglaltok állást, hanem politikai elkötelezettség alapon vitatkoztok, támadtok.

Még szerencse, hogy valamennyire moderálták magukat és nem folyik a nácizás, nyilasozás. (bár kezdemény volt rá).

Ez a baj tehát, hogy én "jobber" vagyok, ti meg "ballerek" ezek szerint.

Túléljük.

Ceterum censeo Carthaginem esse delendam.

Egyébként az a véleményem, hogy a UPC sérti a sajtószabadságot....

Előzmény: Törölt nick (343)
SchiSa Creative Commons License 2011.03.18 0 0 347

nem csomózkodok, de az áremelés nem relaliv korlátozás. nincs rá jogprecedens. (a magyar jog egyébkéntsem precedens jog)

az áremelés, az áremelés, én mint fogyasztó dönthetek, eszem, vagy veszem. amikor szerződést kötsz egy szolgáltatóval, akkor elfogadod az ászf-ben leírtakat. ott van szabályozva a csatornaváltoztatás mikéntje. ha elfogadtad így jártál. ha a szolgáltató nem az ászf-nek megfelelően jár el, felbonthatod a szerződést jogkövetkezmény nélkül, vagy ha erre nem hajlandó, perelhetsz (és nyersz)

Előzmény: Törölt nick (337)
Törölt nick Creative Commons License 2011.03.18 0 0 346

Nyugi, ehhez speciel én is képzetlen vagyok.... :DD

Előzmény: Törölt nick (320)
Wic Creative Commons License 2011.03.18 0 0 345

azért a tényleges válaszadást jól kikerülted....

Előzmény: WYW (299)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!