Jöhet minden ami mtb retro: fotók, gyűjtemények, ritkaságok, történetek, tuning leírások, alkatrészek, stb.., a 80-as, 90-es évek mountain bike gyönyörűségei, alkatrészei.
Az idő elég szar volt, folyamatosan esett változó intenzitással. Persze amikor defektet javítottunk esett a legjobban. Szóval mire hazaértem a. gatyáig eláztam.
Hú, de jó h el tudtatok menni. Én már este összekészültem, de annyira esett az eső egész reggeltől, hogy nem vállaltam be a 30km Pestet, nincs esőruhám. :( Ott jó idő volt, nem áztatok meg?
Aláraksz egy bringát és egy romantikus laza tekeréshez a Duna parton a novemberi szép időben biztosan lesz kedve veled. Az már csak grátisz, hogy megtudja közben - számunkra érdekfeszítő beszélgetés keretében - , hogy mi az az sg-x lánctányér és hogy a nyílt olajfürdő nem egy wellness szolgáltatás. :)
Engem inkább az aggaszt, hogy lehűlést, 4-10 fokot és esős-szeles időt jósolnak vasárnapra. :/
Én Nógrádból megyek, legyen Budapest körül valahol - ti jobban ismeritek a lehetőségeket. Nekem bármi jó. Kényelmes, nézelődős, beszélgetős túra-találkozó legyen ha lehet. Mondjuk fél 10-kor kezdhetnénk, hogy ne kelljen korán kelni. De ez csak egy javaslat.
Ha lehetséges én is csatlakoznék hozzátok - nem vagyok nagy mtb használó - most télen 50 éves fejjel vettem meg első ilyen kerékpáromat, amit azóta rendszeresen használok a környékünk bejárására. Örömmel mennék veletek egy beszélgetős kényelmes tempójú túrára. Ezeket a képeket most vasárnap készítettem biciklizés közben. Talán emlékeztek, a kerékpárt itt a fórumon februárban véleményeztétek.
jó, jó a facebuk (én mondjuk nem vagyok rajta) de azért közös túrát sem lenne rossz szervezni. Mert számomra retromtb nem a gyűjtést, hanem a használatát jelenti.