Keresés

Részletes keresés

Soproni Pinot N. Creative Commons License 2010.12.04 0 0 240

Azért az túlzás, hogy szétverette. A rendezvényt megtartotta a fidesz. Senki nem verte szét.

Ezt a véleményt akceptálom. Igazad van, bár van egy kis feltétel, a haladó baloldal mutassa meg, hogy egy több ezres tömeg hogyna szívódik fel 2 perc alatt.

Előzmény: Hansági. (237)
La Rosa Creative Commons License 2010.12.04 0 0 239

Értem én ezt persze, sőt már megjegyzést is fűztem hozzá, hogy ilyen esetekben a rendőröknek nem igazán van alkalmuk megkérdezni, hogy - kiskegyed csak nézelődni jött ide, vagy a fennálló rendszert megdönteni?

Aki odaáll a pofonfa alá és megrázza az ne csodálkozzon azon, ha néhány nyakassal gazdagabb lesz...

Ami pedig a csőcseléket illeti nem szabad elfelejteni kitől kapták a bátorítást.

Előzmény: Hansági. (235)
Soproni Pinot N. Creative Commons License 2010.12.04 0 0 238

Hát az a helyzet, hogy te vádolsz engem azal, amit magad követsz el.

A Fidesz vonulósat akar, de ezt kilőtték.

Jó, akkor legyen a Deák téren, ez is megfúrva.

Harmadik verzió az Astorika volt, bár onnan is száműzni akarták őket a 89-es demokraták, csak éppen ebből, a harmadik változatból már nem engedtek a fasiszták.

Előzmény: Törölt nick (233)
Hansági. Creative Commons License 2010.12.04 0 0 237

Azért az túlzás, hogy szétverette. A rendezvényt megtartotta a fidesz. Senki nem verte szét.

Előzmény: Soproni Pinot N. (228)
La Rosa Creative Commons License 2010.12.04 0 0 236

lassan lassan te leszel itt ciki. vér ciki.

Előzmény: Soproni Pinot N. (234)
Hansági. Creative Commons License 2010.12.04 0 0 235

"De én mondtam is, és mondom is, hogy a Kossuth teret elfoglaló, szana-szétszaró és hugyozó csőcsléknek köszönhette Budapest akkor azt a cirkuszt."

Oké, de nem erről beszéltünk, hanem a fideszesekről. Hogy őket miért lőtték a rendőrök.

Előzmény: La Rosa (231)
Soproni Pinot N. Creative Commons License 2010.12.04 0 0 234

Ja, az első két sor, aki ott maradt, ezért is van az, hogy a hazafelé igyekvő gfideszeseket jól szét kellet veretni.

És ez nektek még csak nem is ciki, a 89-es demokratáknak.

Előzmény: johansebastianbach (230)
Törölt nick Creative Commons License 2010.12.04 0 0 233

Próbálsz ügyesen történelmet hamisítani, de szerintem nem fog sikerülni.

Nem voltak verziók.

Az Astori volt a helyszín, amihez a fidesz ragaszkodott, mert ottan 56-ban nyalván fontos dolgok történtek, ámbátor senkinek fingja nem volt, hogy mégis mialófasz.

Amúgy meg a fidesz naggyűlése nem lett szétverve, mert a tények alapján azt kell mondanunk, hogy rendben lezajlott.

A fidesz naggyűlése pont annyira lett szétverve, mint bármelyik másik, amelyik azon a napon volt.

Előzmény: Soproni Pinot N. (228)
La Rosa Creative Commons License 2010.12.04 0 0 231

De én mondtam is, és mondom is, hogy a Kossuth teret elfoglaló, szana-szétszaró és hugyozó csőcsléknek köszönhette Budapest akkor azt a cirkuszt.

Vajon, hogy lehetséges az, hogy a mostani ellenzékiek, vagy pártsemleges elégedetlenek tudnak normális emberhez méltóan demonstrálni?

Mégis milyen emberek azok, akik temetőbe jártak síppal-dobbal, kereplővel? Ha az ilyeneket minden héten meglandzsizták volna, nagyon akkor sem csodálkozhattak volna. Szerintem a hatalom túl toleráns volt egyesekkel szemben.

Előzmény: Hansági. (223)
johansebastianbach Creative Commons License 2010.12.04 0 0 230

Ne hazudozz, vagy legalább egyeztess a pártközpontoddal:-)))

Csak éppen senki sem hallotta. 

Itten annó a megfelelő topikban több fideszfan állította, hogy philipke bemondta:-)

Előzmény: Soproni Pinot N. (219)
Soproni Pinot N. Creative Commons License 2010.12.04 0 0 229

Megy a legendagyártás ezerrel.

Fordítva.

A szemét kis geci, csak a hatalom árnyékában bátor kis köcsögök próbálják magyarázni a bizonyítványt, az olyanok mint te. Eddig sikertelenül.

Előzmény: Törölt nick (225)
Soproni Pinot N. Creative Commons License 2010.12.04 0 0 228

Lehet, hogy rosszul emlékszem, de nem OV jelentette ki, hogy márpedig ő nem tartja másol?

Rosszul. Volt három verzió. Első a vonulós a körúttól.  A hatalom nem támogatta, lefújva. Második verzió, a Deák téri, a hatalom nem támogatta, lefújva. harmadik az Astoria, a hatolom ezt sem támogatta, de sikerrel szétverette.

Előzmény: Hansági. (223)
Törölt nick Creative Commons License 2010.12.04 0 0 227

Te pusztán a saját magad tévképzeteidhez alkalmazkodsz, csak az ugye baromi unalmas lesz egy idő után.

Te leírod, hogy szerinted mi van, én meg leírom, hogy szerintem mi van.

És erre megsértődsz.

:)))

Előzmény: Soproni Pinot N. (226)
Soproni Pinot N. Creative Commons License 2010.12.04 0 0 226

Elképesztően nem érdekel az, hogy saját magadat fasisztázod le.

Ugyan, hát már a haladó baloldal értékitéletét sem vesed komolyan!? Én csupán alkalmazkodom a progresszió legszentebb hagyományaihoz, neked már ez sem jó?

Picsogsz mint egy 6 éves.

De ha neked jó, hát csináld.

Pont ohgy nem. Leírom -szűken és visszafogottan- mi történt, erre te szeméyleskedésbe menekülsz, mert más kiutat nem látsz ebből a helyzetből. Szar ügy, és szar ember, aki még mindig kitart emelett.

Előzmény: Törölt nick (221)
Törölt nick Creative Commons License 2010.12.04 0 0 225

Megy a legendagyártás ezerrel.

A szűk Kossuth Lajos utca az.

Az a hülye utca.

Meg a köröző helikopterek.

Télleg ezek a szűk sugárutak meg a helikofferek szokták megzavarni a népet, hogy bambán tébláboljon.

:))

Előzmény: Soproni Pinot N. (222)
Hansági. Creative Commons License 2010.12.04 0 0 224

Éppen ezért kapták a figyelmeztetést, hogy ez nem jó helyszín. Ha az emlékezetem nem csal. Azt a 2 parcet honnan veszed? 2 óra volt, nem 2 perc.

Előzmény: Soproni Pinot N. (222)
Hansági. Creative Commons License 2010.12.04 0 0 223

"A Fideszenk sehol sem kellet bvolan megtartania a rendezvényét.

Ez a legtisztább."

Ezt senki se mondta.

"Ugyan a harmadik helyszín és variáció volt, de nem számít."

Lehet, hogy rosszul emlékszem, de nem OV jelentette ki, hogy márpedig ő nem tartja másol?

Senki nem mondta, hogy hugyosok. Szétverni se kellett volna őket. (Lásd előző hsz-em!)

Előzmény: Soproni Pinot N. (220)
Soproni Pinot N. Creative Commons License 2010.12.04 0 0 222

Na mondjuk azt se értem, hogy ha felszólította őket a rendőrség, hogy oszoljnak, miért nem mentek haza?

Majd megmutatod nekünk hogyan is kell ezt csinálni.

Egy többezres tömegben, szűk utcákban felszólítunk a távozásra (köröző helikopterek hangja mellett), majd két perc után szétverünk, ha még mindig ott vagy.

Előzmény: Hansági. (217)
Törölt nick Creative Commons License 2010.12.04 0 0 221

Elképesztően nem érdekel az, hogy saját magadat fasisztázod le.

Picsogsz mint egy 6 éves.

De ha neked jó, hát csináld.

Előzmény: Soproni Pinot N. (214)
Soproni Pinot N. Creative Commons License 2010.12.04 0 0 220

A Fideszenk sehol sem kellet bvolan megtartania a rendezvényét.

Ez a legtisztább.

Ugyan a harmadik helyszín és variáció volt, de nem számít. A léányeg az, hogy szétverék ezekez a szemét hugyosokat.

Minek mentek oda!?

Előzmény: Hansági. (216)
Soproni Pinot N. Creative Commons License 2010.12.04 0 0 219

Nem volt ott véletlenül tájékoztatás ordibátorokon keresztül, ahol felkérték a nagygyűlés résztvevőit, hogy hagyják el a teret, ezen és ezen az útvonalon keresztül?

De, hogyne lett volna. Valahol valamikor biztos. Csak éppen senki sem hallotta.

Persze mindegy is, sokat nem ért volna, mivel a fideszeseknek van egy nagy hibája: nem tudnak repülni.

Olyan két perc alatt máshogy nem tudták volna elhagyni a műveleti területet.

Előzmény: La Rosa (215)
Hansági. Creative Commons License 2010.12.04 0 0 217

Na mondjuk azt se értem, hogy ha felszólította őket a rendőrség, hogy oszoljnak, miért nem mentek haza?

Hozzáteszem: a rendőrség igencsak kompenzált. Meg akartak felelni, mivel a tv székháznál való felsülésükkor igencsak rajtuk röhögött mindenki.

Előzmény: La Rosa (215)
Hansági. Creative Commons License 2010.12.04 0 0 216

Én csak azt nem értem, azóta sem, hogy miért ott kellett a fidesznek megtartania a rendezvényét, mikor arra kérték őket, hogy ne ott tartsák?

Előzmény: Soproni Pinot N. (207)
La Rosa Creative Commons License 2010.12.04 0 0 215

Nem volt ott véletlenül tájékoztatás ordibátorokon keresztül, ahol felkérték a nagygyűlés résztvevőit, hogy hagyják el a teret, ezen és ezen az útvonalon keresztül?

Csak ugye voltak kíváncsiskodók, akik úgy érezték, hogy most valami nagy dolog fog következni, és ők ezt közelről akarják végignézni. A többség természetesen nem akart résztvevő lenni csak néző, de ugye ez nem volt ráírva senkire, hogy ipi-apacs én csak megfigyelőként vagyok jelen.

Azzal együtt, hogy tényleg történtek sajnálatos sérülések is én azt mondom, hogy a többség magának kereste a bajt. És úgy tűnik egyesek meg is találták...

Soproni Pinot N. Creative Commons License 2010.12.04 0 0 214

Nagyon nem érdekel, hogy mibe mit képzelsz bele.

Hát igen, a sok hülye fideszes csak képzelte, hogy szétverték őket.

A haladó balodal jót röhögött a vérző Mártiriuszon, úgyhogy ez nem is történt meg.

Én elhiszem, hogy hiszel a saját legendáidban, csak ez annyira engem meg nem érdekel.

Majd több Klubb Rádiót hallgatok, és akkor én se fogok hinni a rohadék fideszeseknek, hiszen azok hugyosok. De míg -politikailag- nem megfelelően kondicionált  emlékezettel birok, addig sajnos a fasiszták táborát erősítem.

Előzmény: Törölt nick (209)
La Rosa Creative Commons License 2010.12.04 0 0 210

És ha szerencsésen alakulnak a dolgok, akkor a következő választáskor már 98% szavaz a fityeszre, és a győzelmi mámor után útjájra indul orbán első 5 éves terve, amit pártunk és kormányunk messzemenően támogat...

Előzmény: Törölt nick (197)
Törölt nick Creative Commons License 2010.12.04 0 0 209

Nagyon nem érdekel, hogy mibe mit képzelsz bele.

Én elhiszem, hogy hiszel a saját legendáidban, csak ez annyira engem meg nem érdekel.

Törölt nick Creative Commons License 2010.12.04 0 0 208

Leszarom, hogy mit akar a fidesz.

Semmi közöm hozzájuk.

Ennyi.

Előzmény: Törölt nick (206)
Soproni Pinot N. Creative Commons License 2010.12.04 0 0 207

Le se szarták, hogy ki fideszes meg ki nem.

Tömegoszlatásnál ez nem játszik.

De bizony nem szarták el. Egy fél délelőtbe, és egy egész délutánba került, de végül sikerrel nyomták bele a fideszes rendezvény résztvevőibe a Kossuth térieket. 

Érdekes módon pont akkor támadtak, pont akkor, mikor már háromnegyed nap mukájával sikerül összekeverni a fideszes tömeggel őket.

Természetesen én ezt a fatális véletlenek sorozatának tudom be:-)

Előzmény: Törölt nick (202)
Törölt nick Creative Commons License 2010.12.04 0 0 204

Te sportból beszélsz ökörségeket vagy puszta szórakozásból?

Előzmény: Soproni Pinot N. (203)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!