Keresés

Részletes keresés

horex Creative Commons License 2010.10.13 0 0 90
Előzmény: Törölt nick (28)
Törölt nick Creative Commons License 2010.10.13 0 0 89

Orbánnal ellentétben nem vagyok ennek a szakértője, és nem is szeretnék belemenni találgatásba.

talajmozgás,stb bármi lehetett

Előzmény: O. Kán (75)
Keltafan Creative Commons License 2010.10.13 0 0 88
Szó sincs koncepciós perről, lehet, hogy jó lenne, hogyha nem a Klubrádió és az ATV műsoraiból ismernéd meg a büntetőeljárási törvényt...

129. § (1) Az előzetes letartóztatás a terhelt személyi szabadságának bírói elvonása a jogerős ügydöntő határozat meghozatala előtt.
(2) A terhelt előzetes letartóztatásának szabadságvesztéssel büntetendő bűncselekmény miatt folytatott eljárásban, és akkor van helye, ha
a) megszökött, a bíróság, az ügyész, illetve a nyomozó hatóság elől elrejtőzött, vagy szökést kísérelt meg, illetőleg az eljárás során ellene újabb, szabadságvesztéssel büntetendő szándékos bűncselekmény miatt eljárás indult,
b) szökésének vagy elrejtőzésének veszélyére tekintettel vagy más okból megalapozottan feltehető, hogy az eljárási cselekményeknél a jelenléte másképp nem biztosítható,
c) megalapozottan feltehető, hogy szabadlábon hagyása esetén, különösen a tanúk befolyásolásával vagy megfélemlítésével, tárgyi bizonyítási eszköz, okirat megsemmisítésével, meghamisításával vagy elrejtésével meghiúsítaná, megnehezítené vagy veszélyeztetné a bizonyítást,
d) megalapozottan feltehető, hogy szabadlábon hagyása esetén a megkísérelt vagy előkészített bűncselekményt véghezvinné, vagy szabadságvesztéssel büntetendő újabb bűncselekményt követne el.
Előzmény: Gép-ész (77)
O. Kán Creative Commons License 2010.10.13 0 0 86
Nem rád gondoltam, hanem a hírhedten balos nickekre.
Előzmény: Gép-ész (82)
Nadapi Creative Commons License 2010.10.13 0 0 85
Bánáti János közlése szerint a bírósági döntés fő indoka az, hogy a bűncselekmény alapos gyanúja sem állapítható meg az eljárás ezen kezdeti szakaszában.

Az ügyészség fellebbezett a bíróság döntése ellen.

Előzmény: toloba (-)
Törölt nick Creative Commons License 2010.10.13 0 0 84

Az a baj egyébként, hogy a ballib közvélemény egyemberként odaáll e mögé az ember mögé, csak azért, mert "az ellenségem ellensége a barátom"...

Tényleg minden tolvaj, gyilkos, rabló, szélhámos (aki ellen majd a kormány haragja irányul) a barátotok lesz?

Ki írt ilyet?

Másrészt nem hinném,hogy ez a történet ellenségekről és barátokról szólna

Meg kell állapítani a felelősséget.

Csak nem hiszem,hogy ez az Orbán feladata lenne.

Előzmény: Keltafan (67)
O. Kán Creative Commons License 2010.10.13 0 0 83
Hagyd már ezt a hülyeséget. A sok csapadék a tározóba esett bele, nem a gát aljára.
Előzmény: Törölt nick (78)
Gép-ész Creative Commons License 2010.10.13 0 0 82
Én jobbos vagyok, csak a fidesz egyre inkább túlságosan kommunista az ízlésemnek :) (azért rájuk szavaztam tavasszal). Az mszp meg túl hülye, más meg nincs.

A milliárdosokkal meg semmi bajom, az akarok lenni én is :)
Előzmény: O. Kán (69)
freyya Creative Commons License 2010.10.13 0 0 81
És kiktől van az a 27 terhelő vallomás? Netán kollégáktól, akik próbálják tisztára mosni magukat, és elsumákolni a saját felelősségüket a másik bemártásával? Vagy egyszerű emberektől, akik eleve hajlamosak rosszindulatú pletykákat terjeszteni mindenkiről, akinek sok pénze van? Ne felejtsük el, Magyarországon vagyunk.
Előzmény: Keltafan (76)
moziga2 Creative Commons License 2010.10.13 0 0 80
Helyes. Így is volt eltervezve. Kiengeni kiengedték onnan, beengedni viszont nem engedik be valahová? Találóskérdés: Na hová?

(A biztonsági szolgálatot a MAL-nál a rendőrség vette át. ;-)))
halkergető Creative Commons License 2010.10.13 0 0 79

"Bejelentette :)"

És ugyanekkor kinyilvánította egyet nem értését is?

Előzmény: horex (62)
Gép-ész Creative Commons License 2010.10.13 0 0 77
Ez egy tévedés. Csak vannak emberek, akiknek nem tetszenek a koncepciós perek, még akkor sem, ha esetleg tényleg bűnös az illető.
Előzmény: Keltafan (67)
Keltafan Creative Commons License 2010.10.13 0 0 76
Csak huszonvalahány terhelő vallomás van ránézve, úgyhogy valóban nem kilátástalan a helyzet.
Meg hát még külföldre is lehet menekülni akár...
Előzmény: freyya (65)
O. Kán Creative Commons License 2010.10.13 0 0 75
Te hallottál aznapra vonatkozóan valami természeti katasztrófáról?
Előzmény: Törölt nick (73)
horex Creative Commons License 2010.10.13 0 0 74

Mert a tanácsadói félrevezetik a Miniszterelnök úrat

Ha tudná mi történik a néppel, szétütne köztük.

:)

Előzmény: Törölt nick (11)
Törölt nick Creative Commons License 2010.10.13 0 0 73

Jó, de akkor ki hibázott?
Mert valaki biztosan. Elháríthatatlan természeti katasztrófa a vizsgálat szerint nem történt...

Volt vizsgálat?

Előzmény: Keltafan (59)
Keltafan Creative Commons License 2010.10.13 0 0 72
Na ja, de tudod mire van az előzetes letartóztatás intézménye???
Előzmény: Törölt nick (63)
Törölt nick Creative Commons License 2010.10.13 0 0 71
Ne viccelődjünk már elvtárs.
Nem a holdon lakunk, bizony itt a földön az eső nem újdonság.
Ezzel számolniuk kellet a tervezésnél.
Talán még a földrengésre is, egyébként meg a Jóistent nem tudjuk meginterjúvolni, hogy miért engedte esni az esőt.
Előzmény: Törölt nick (55)
Törölt nick Creative Commons License 2010.10.13 0 0 70

Nekem is ez volt az első gondolatom,amikor meghallottam a történteket és azóta sem értem.

Előzmény: Brummogo (58)
O. Kán Creative Commons License 2010.10.13 0 0 69
Mondjuk ahhoz is egy nagy adag "duplagondol" kell, hogy kőkemény balosok csápoljanak itt egy multimilliárdos kiszabadulásának...:o)
Előzmény: Gép-ész (43)
freyya Creative Commons License 2010.10.13 0 0 68
Na de azt a dzsuvatárolót a jelenlegi vezérigazgató szolgálati ideje alatt építették, vagy ő már azokkal együtt vette át a céget?
Előzmény: Brummogo (58)
Keltafan Creative Commons License 2010.10.13 0 0 67
Az a baj egyébként, hogy a ballib közvélemény egyemberként odaáll e mögé az ember mögé, csak azért, mert "az ellenségem ellensége a barátom"...

Tényleg minden tolvaj, gyilkos, rabló, szélhámos (aki ellen majd a kormány haragja irányul) a barátotok lesz?
Előzmény: Törölt nick (48)
Ggantijja Creative Commons License 2010.10.13 0 0 66
Hát... a diáklányok többet ültek az biztos... :))

Na én megyek is, mert indul a vonatom Vejmárra.
freyya Creative Commons License 2010.10.13 0 0 65
Nagyon helyes. Az egész nem volt jó másra, mint hogy bűnbakot mutassanak fel a nép felé. Kétlem, hogy egyetlen ember nyakába kellene varrni ez az egészet, ráadásul ez a pasi nem is a kezdetektől fogva irányította a céget, valószínűleg már előtte is rengeteg hibás és/vagy hanyag döntés volt, ami végső soron a katasztrófához vezetett. Ki kell vizsgálni, kik miben hibáztak, meg a törvényi szabályozásokat is felül kell bírálni, mert azokban is lehetett hiba.
horex Creative Commons License 2010.10.13 0 0 62

Bejelentette :)

Keltafan Creative Commons License 2010.10.13 0 0 59
Jó, de akkor ki hibázott?
Mert valaki biztosan. Elháríthatatlan természeti katasztrófa a vizsgálat szerint nem történt...
Brummogo Creative Commons License 2010.10.13 0 0 58
Hát pedig ez borítékolható. És brutális rendszerhiba. Mert az egész onnan kezdve tragikomédia, hogy valakinek eszébe jut, hogy ötven méter magas többmillió köbméteres dzsuvatárolót építsen lakott terület fölé és nem kap rögtön egy diliflepnit.
RontóPál Creative Commons License 2010.10.13 0 0 54
jószerivel kötelessége, akármekkora baromságot is írtak indoklásként, az a helyzet...
Előzmény: csakhallgattam (51)
Keltafan Creative Commons License 2010.10.13 0 0 53
Ennyit a Fidesz-diktatúráról... :-(

Ez is azt mutatja: Magyarországon is érdemes nagyban játszani!
RontóPál Creative Commons License 2010.10.13 0 0 52
még van hova visszafejlődni...
Előzmény: Törölt nick (33)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!