Ha fizetős akar lenni, a másikkal együtt takarodjon le az országos frekiről és oldja meg úgy a sugárzást, mint a többi, a V3, tv6 axn és a többiek... ja hogy akkor nem lesz annyi reklámbevétele, mert nem jut el mindenhová, mint most? Na akkor derülne ki a valós nézettsége... Amúgy a legnézettebb kitételt részleteiben kéne vizsgálni, pl. külön ott is, ahol van sokcsatornás kábel és egyéb ellátottság és legfőképpen külön mérni a digitális szolgáltatásoknál, ahol ugye akár egyedileg is kiszűrhető, mert az analóg jeltovábbításnál nehéz egyedileg mérni... kétlem, hogy a másikkal (tv2) karöltve sokkal nézettebb lenne mint a tematikus adók... csak országos összesítésben lehet ez igaz, amiben minden lehetséges megoldás benne van... Mindenesetre nagyon remélem hogy a szolgáltatók külön, egyedileg rendelhető csomagba teszik a digitális szolgáltatásoknál, van rá lehetőség, mert akkor derülne ki a nézettsége rendesen... és az hogy megér-e a szolgáltatónak annyit, amennyit a kanális kér érte...
"490 forint plusz áfás összegről szól háztartásonként, ami szokatlanul magas összeg: nagyjából duplája az eddigi legdrágább csatornák, a Sport1 és Sport2 díjának"
Nekem meg mondjuk ez a 2 csatorna tök felesleges, mégis fizetek érte.
Inkább az az érdekes kérdés, hogy miért van az, hogy látványosan mindenki tagadja, hogy egyáltalán nézi az RTL-t mégis magasan ez a legnézettebb. Az analóg/digitális elérhetőség szerintem nem sokat jelent, az M1 nézettségén sem látszik. Plusz ezek a nézők akiknek nincs sokcsatornás előfizetésük a reklámpiac szempontjából meglehetősen értéktelenek.
Jó ahol van választék. A retek végső ára 120Ft körül lesz, ha nagyon nem akarják lenyelni ezt a szolgáltatók kivesznek néhány olcsóbb adót a csomagból és kész.
Ha valamelyik ügyes, most kaszálhat. Én oda megyek ahol nem kell megfizetnem a retek különdíját. Nem elég, hogy a reklámot is megfizettetik? Ennyi pénzért már reklám mentes mozicsatornát is kapok.
Ez a listaár, a valós ár ennek a töredéke, simán belefér a sokezres csomagokba. A legnézettebb (!) csatorna természetesen mindegyik csomagban benne lesz.
Nyilvánvaló, hogy nem fogják külön csomagba tenni, legfeljebb lesz egy olyan, 2-3 csatornával, ami nem fogja tartalmazni, a többi igen. Eszi, nem eszi, nem kap mást.
Sport, vagy ismeretterjesztő csatorna nem lesz kapható nélküle.