Ezt a fórumot azzal a céllal hoztam létre,hogy aki kedvet érez kistraktor,csettegő,és egyébb háztáji gépek sajátkezű építéséhez csatlakozzon.De akinek van ilyen gépe az is szóljon hozzá.Itt megoszthatunk az ötleteket,tapasztalatokat.
Ma sem fogok éhen halni . Ma is hoztak fánkot, s külön 10db-ot nekem porcukor nélkül . No és ha az nem lenne elég van egy nagy tál máglyarakás is . Amiből 4 db jut mindenkinek , szóval ma lessz kalória bevitel .
Én meg azt szoktam mondani ilyenkor :
A mai délelőtt után belehet indítani a zsírégetést , amit akár párosban is lehet végezni . De most már szigorúan hozzá is teszem azt ,hogy az otthoniakkal természetessen .
-9,5 indultunk de már süt a nap dorombolnak a macskák és a kazán is és melegednek a kis majmok ,visszajött mind fázott a hátsójuk ((::!! Jelenleg már sokat melegedett -5,9 fokon áll .
Nékünk csak - 9,8 ° jutott és csillagos égbolt . Ahogy jövök Vácra , van egy a múltban a TSZ teheneszet volt az a terület . Azt a részt nevezik Cselőtepusztának , egy völgy ahol -11 fok ot mutatott az autó hőmérője . Vácon meg már csak -7 8 ;-7,6 között váltakozót a hőmérséklet .
A Mofém fajtát igen, ahhoz van javítókészlet. Ez Kínai volt szerintem, vagy Török, a piacon vöttem.
Látszik is hogy csak cipősdoboz papír vastagságú a fala a golyó körül.
Volt a vízműnél olyan, hogy fölszerelvényöztük a vízóra aknát és addigra szét tört a golyóscsap, nem bírta ki azt sem. A másik kolléga összerakta hasonlóan, rá nyitotta a vizet és spriccölt az oldalán, mert a vékonyka fala is lyukas volt.