Végre megszületett a második vérvonalam!A büszke anya nagyon szép fészket rakott és ami a lényeg teljesen nyugodt,oda se kap ha belekotrok a fészekbe,inkább otthagy és amikor végeztem megszaglássza őket és már eszik is tovább .
Nem rég én is úgy döntöttem hogy belekezdek a Magyar óriásnyulak tenyésztésébe. Nem tudjátok véletlenül, hogy a MÓE-n belül kinek tudnék írni? Ugyanis azon is elgondolkoztam, hogy belépek az egyesületbe, és lenne pár kérdésem a működésével kapcsolatban.
Sziasztok Miskolctól 10km re 1db szép vadas német óriás bak eladó.nincs még egy éves már fedezet.Ugyan itt 3db ivar érett szép anyák jól fialók,normál nyuszik 1db kannal szintén eladók.Ketrecet is tudok adni.06304887208 as számon tudunk egyeztetni.
Hobbi nyúltenyésztésbe gondoltam fogni, és hetekkel ezelőtt több napos utánajárás után döntöttem a Magyar Vadas mellett. Házinyullal többen is foglalkoztak hobbi szinten a családon belül, némi tapasztalat már adott. Tegnap, nagy örömömre ráakadtam a fórumotokra.
Fejér megye-BP vonalon tudtok ajánlani valakit, akitől 2 ivarérett nőstényt és 1 bakot vásárolni tudnék?