Keresés

Részletes keresés

Tangensalfa Creative Commons License 2011.11.12 0 1 1614

Vera mai produkciójára csak annyit mondanék, hogy szerintem jobb volt, mint az eredeti :D Nagyon jó volt. Tetszett a megjelenése most is. 

Enikőnek a hajviselete nagyon tetszett, a ruházatkevésbé, de a legfőbb gond most az volt valóban, amit Malek Miklós mondott, hogy csak 1-2 helyen énekelte ki a dalt maximálisan Enikő, holott sokkal többre képes!!,mert elképesztően gyönyörű hangja van, ami most néhol nem jött ki, bár így is elfogadható volt a minőség, de valódi képesség ismeretében ez kevés szerintem.

Nagyon erős a mezőny és szerintem nem engedhető meg ilyen "lazaság" Enikő részéről.

Tessék "tüdőből énekelni", ahogy eddig is! 

Tangensalfa Creative Commons License 2011.11.09 0 0 1613

Ő nem Lil' C, hanem Lil. C        :-P

Előzmény: Wolfie70 (1611)
MassaFan85 Creative Commons License 2011.11.08 0 0 1612

Nagy köszönet.

Előzmény: szafu (1610)
Wolfie70 Creative Commons License 2011.11.08 0 0 1611

Lil' C (wikipedia)

Date Of Birth   Biography Dancer and choreographer Christopher A. Toler, best known as Lil’ C, was born in Los Angeles, California. He began his career in 2001, and later grew to prominence in krump dancing; he appeared in music videos for Jennifer Lopez, Missy Elliot, Christina Milian, Gwen Stefani and Madonna. He was one of the dancers profiled in Rize, a 2005 documentary following the rise of krumping as a dance style. From there, he started choreographing performances for the Teen Choice Awards, American Music Awards and NAACP Image Awards, as well as a routine in the television series Bones.

Lil’ C, who also appeared in the films Stomp the Yard and Be Cool, is perhaps best known as a choreographer and guest judge for the reality show So You Think You Can Dance. He joined from the second season in 2006, where he worked on routines for the contestants and gave his thoughts on the performances as well. He was also featured in the art installation Slow Dancing, which showed five seconds of his movement stretched to ten minutes and played back in several cities across the world.

Azért ez nem bizti, hogy így korrekt. Hozzájárultak, hogy ezt a nevet használja a mi fiúnk is? Nem hiszem.

szafu Creative Commons License 2011.11.07 0 0 1610

Amit te keresel az ez?

Tomoyasu Hotei - Battle Without Honor Or Humanity

Előzmény: MassaFan85 (1601)
Tangensalfa Creative Commons License 2011.11.05 0 1 1609

A rocktenors valóban jobb volt a párbajban, a két csapatot amúgy meg nem lehet összehasonlítani szerintem, mert az Apolló23 főleg pop kategória a rocktenors meg rock (mellesleg a hangzásviláguk a Hammerfall-ra hasonlít nekem, azért is tetszett jobban a másik csapattól), szerintem Geszti a nézőkre akarta bízni csak nem mondta.

Nekem Muri Enikő és Kováts Vera a kedvenceim főleg, s bár most sokkal erősebb a mezőny mint tavaly, s így nehéz dolguk van, ők az első 3-ban biztos benne lesznek. Enikőben az tetszik, hogy egy bombázó :) kiváló hanggal (nem is értem tavaly miért nem engedték tovább a mentorházból) és van stílusa, nekem ő a No1 :D

Verában pedig, hogy színpadon rendkívül természetesen tud viselkedni és ő is remekül énekel, bár az eddigiektől eltérően a mostani produkciója nem volt a legjobb vmiért.

Ami meglepett az Lil C, nem hittem volna, hogy ilyen hangszinen és ilyen stílusban is tud énekelni, bár nem a kedvencem, de tényleg tetszett a mai produkciója.

Törölt nick Creative Commons License 2011.11.05 0 0 1608

Ildikokatalin

Nagyon szépen kérlek, hagy abba ezeket a képbeszúrásokat!!!! 

Előzmény: Törölt nick (1606)
kinte1 Creative Commons License 2011.11.05 0 0 1607

Geszti,Geszti vazze nem értem miért a Rocktenorst akartad elküldeni. több klasszissal jobbak voltak,mint az általatok összeválogatott szépfiúk,akik folyton hamisan énekeltek!!! szegény Rocktenors,most ezek után,hogy hazaküldted őket,hogy dolgozzanak veled tovább???

csendben Creative Commons License 2011.10.25 0 0 1605

Én örömmel látnám azt, ha a mentorok nem nyerni akarnának. Ha valahogy felette állnának ennek. Persze érthető, és biztosan a műsornak is jót tesz. És talán túl idillikus az elképzelésem arról, hogy jobb lenne úgy, ha bekerülnének a tehetségek a maguk kis világából, és ha maradhatnának azok, akik. Jobban örülnék kevesebb csillogásnak, és több egyszerűségnek. Olyan jó lenne látni, ha valóban mindenki önmaga maradna. Valahogy szomorúan megváltoztatja őket ez a műsor. Pedig olyan kedves kis emberek. Jó lenne, ha pusztán a tehetség elég lenne. És ebbe a képbe illeszkedik, hogy talán szebb lenne, ha a mentorok kevésbé akarnának nyerni. Talán az másodlagos, vagy sokadlagos lehetne. (Nem mellesleg: aki azon az alapon választotta ki a versenyzőit, hogy vajon kivel lesz esélye nyerni - azaz neki mentorként nyerni, az meg is érdemli, hogy ne nyerjen. Vagy akkor senki sem nyerne? :) ) Egyébként  kedves emberkék ők is, ezért is lenne jó, ha ez a nemeslelkűség kibújna belőlük, biztosan bennük van valahol. :)

Nekem eddig ebben a műsorban Barna Gergő adott a legtöbbet. Az első megjelenésével. Amikor egyszerűen, minden csillogás nélkül, a show minden szemfényvesztése nélkül, halál érzékenyen, csillogó szemmel énekelt. Annak örülök, hogy nem rajta kell végignézni, hogyan változik, hogyan darálja be ez a gépezet. Mert ezek a nagyon őszinte és megrendítő és nagyon tehetséges pillanatok önmagukban többet érnek az egész shownál. Legalábbis érték alapon. Nézettségben biztosan nem. 

Milyen jó lenne: néhány csiszolatlan drágakőre találnának, és ha csiszolgatnák is őket, de maradnának szemfényvesztés nélkül alapvetően önmaguk. Ha a mentorok abban is segítenék őket, hogy lényegüket tekintve ne változzanak, ne idomuljanak, ne darálódjanak be, ne adják el magukat és ne adják fel magukat. Talán kicsit kevésbé emelné fel őket a műsor, és kisebbet zuhannának utána, talán a kezdetekhez hasonló szerény, kedves emberkék maradnának és örömmel és megelégedésben tudnának élni abból, amit kaptak, a tehetségükből. 

eznemfogmenni Creative Commons License 2011.10.25 0 0 1604

vicces musor siratoasszony kibukott rohely hihi

MassaFan85 Creative Commons License 2011.10.24 0 0 1602

Globus-Europa

Előzmény: matee21 (1596)
MassaFan85 Creative Commons License 2011.10.24 0 0 1601

Üdvözlet.

Tudna valaki nekem segíteni?

Egy számot keresek és a műsorban szokott menni.

Akkor megy a zene amikor az összes versenyző felsorakozik a színpadra az eredményösszesítéskor.

Nagyon megköszönném, ha valaki tudna segíteni.

Üdv.

Törölt nick Creative Commons License 2011.10.23 0 0 1600

A tegnap esti adás vége igencsak drámaira sikeredett a nézők - és egy kicsit a műsor szerkesztői - jóvoltából.

Érdekes volt látni a fiúk csapatának és "mentoruk" arckifejezésének változását a továbbjutók bejelentésének folyamatában.
Az értetlenséget lassan felváltó düh, majd harag jogos volt a fiúk arcán.

Egy érzelmi reakciót hiányoltam: a "mentor" - nevezzük nevén Keresztes Ildikó - arcáról, annak a fel és elismerését, hogy valamit nagyon-nagyon sikerült ismételten elrontania.

Sajnos nem ez volt az első eset. Hadakoznia kellett már az előző adásban is mentortársaival, de nem vette a tisztán jobbítószándékú intelmeket. Ugyanezeket a hibákat elkövette már egy évvel ezelőtt is akkor kevésbé nyilvánvaló következményekkel, amelyek sajnos a mindig a mentoráltjait sújtják.

Most kristálytiszta és összetéveszthetelen az ok- okozati viszony.
Az egyéniségeiktől megfosztott skatulyába kényszerített önön stílusuktól eltiltott szereplők hiteltelenek - és ebből kiindulva értéktelenek -  még a laikus nézők szemével nézve is.

Mikor döbben végre rá Keresztes Ildikó, hogy nem a saját képére kellett volna próbálni ezeket a fiúkat formálnia, hanem segíteni kellett volna az egyéniségük kibontakozását, vagy mikor lessz valaki aki szembesíteni meri Őt ezzel, esetleg azza a ténnyel, hogy ez a pozíció nem a számára való.

A korrekt megoldás - szakmai és emberi szempontból is - egy nyilvános bocsánatkérés utánni önkéntes távozás lenne, kérdés van-e ehhez kellő emberi, művészi nagyság!!

Törölt nick Creative Commons License 2011.10.23 0 0 1599

Bárcsak tele lenne az ország ilyen vérprofikkal( a sok agymosott zombi helyett), mint ez a szerinted semmit nem tudó műsorvezető, akit egyébként Ördög Nórának hívnak.
Jegyezd meg jól a nevét, még sokszor és remélem sokáig fogod Őt látni/hallani.

Előzmény: spring6 (1598)
spring6 Creative Commons License 2011.10.22 0 0 1598

Én csak azt akartam írni, hogy nagyon idegesítő a műsorvezető csaj az X-faktorban. Állandóan ordít, nem tud semmit elmondani normális hangnemben.

Már rosszul vagyok, ha meghallom azt a sipítozást!!!!!

V promoter Creative Commons License 2011.10.13 0 0 1597

JANICSÁK VECA LEMEZBEMUTATÓ SZUPERKONCERT 2011. NOVEMBER 6. 18.00

matee21 Creative Commons License 2011.10.09 0 0 1596

Valaki nem tudja véletlenűl mi a  szám címe a videó alatt?

http://xfaktor.rtlklub.hu/video/143911

köszi a helpet előre is:)

matee21 Creative Commons License 2011.10.09 0 0 1595

k

kinte1 Creative Commons License 2011.10.09 0 1 1594

igen ez a széria jóval unalmasabb valamiért,mint az előző. Van 3-4 kitűnő hang, az tény. Nekem Muri Enikő, meg Barna Gergely hangja mindent visz.Bár a másodikból szerintem nem lesz nyertes,mert ezek a síró rohamai nem tesznek neki jót szerintem. Enikő úgy énekel,hogy szertinem lehet,hogy K.Ildikó nem tud úgy! Le  a kalappal előtte!!!

Előzmény: inverz (1591)
Csaszu Creative Commons License 2011.10.08 0 0 1593

Háát milyen Zámbó Árpis fejet hozak össze Ildikónak......

* * BPO-700 * * Creative Commons License 2011.10.08 0 0 1592

Igen, én is így látom! :)

Előzmény: kinte1 (1590)
inverz Creative Commons License 2011.10.08 0 0 1591

előbb belenéztem... hát mit mondjak ez nagyon gyenge.. ez amentorok vergődése kit juttasson be kit ne,,, műmálerkedeés,,, na pá...

kinte1 Creative Commons License 2011.10.08 0 1 1590

Sziasztok. Géczi nem rossz, de Muri Enikő messzemenőkig veri a mezőnyt!!!!!! Csodás hangja van....

* * BPO-700 * * Creative Commons License 2011.10.08 0 0 1589

Tibor és András bejutását támogatom!

* * BPO-700 * * Creative Commons License 2011.10.08 0 0 1588

Jó estét!

* * BPO-700 * * Creative Commons License 2011.07.21 0 0 1587
* * BPO-700 * * Creative Commons License 2011.07.18 0 0 1586
Előzmény: * * BPO-700 * * (1584)
Sefo Creative Commons License 2011.06.13 0 0 1585

Sziasztok!

Akit érdekel talál itt pár képet korábbi koncertekről:

http://www.fotosefo.hu/galeria.html

* * BPO-700 * * Creative Commons License 2011.06.07 0 0 1584

Nyomják a reklámot Király L. Norberttel! Erre telik..., csak ordít! Ebben tehetséges...

Davidooo Creative Commons License 2011.05.31 0 0 1583

Akit érdekel annak üzenem, hogy június 17.-én pénteken fellép esztergom közelében Norbi és a Vastag testvérek a Karasna fesztiválon!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!